Rygte: Nyt Counter-Strike 2 spil på vej!

Rygte: Nyt Counter-Strike 2 spil på vej!
Billede af gammelt counter-strike spil, via canva.com
7. marts 2023 kl 12.32
Skrevet af: Sebastian G. Kristensen

Counter Strike Global Offensive, som er et af de mest populære spil verden over, ligger ifølge esports journalisten Richard Lewis nu an til at der kommer nogle store ændringer i spillets game engine.

Der er dog stadig en del tvivl, om hvorvidt disse ændringer udkommer i form af et helt nyt Counter-Strike spil, eller om det blot bliver en opdatering af det nuværende populære Counter-Strike: Global Offensive spil.

Counter-Strike: Global Offensive blev udgivet for mere end 10 år siden, og har siden da opbygget en kæmpe spillerbase. Derudover er Counter-Strike: Global Offensive, også kendt for deres store turneringer på den professionelle scene.

Ny Game Engine skal give bedre Grafik og mindre lag

Ændringerne i Counter-Strike: Global Offensive, kommer primært til at skulle bestå af en ny game engine, og efter sigende skulle Valve have besluttet sig for at gå over til en ny Game engine kaldet “Source 2”.

Denne spekulation kommer blandt andet på baggrund af, at producenten af Counter-Strike, Valve, tidligere har lavet opdateringen på deres andre spil eksempelvis, Dota 2 og Half-Life, hvor de er gået over til at bruge Source 2 som game engine.

Grunden til at Valve tidligere har gjort dette ved deres andre spil, er for at kunne optimere grafikkerne i spillet, så dette vil sandsynligvis også være formålet her.

Valve arbejder efter sammen med en række professionelle Counter-Strike spillere for at teste og optimere den nye version af spillet.

Hvis du er stor bruger af Counter-Strike: Global Offensive må du til gengæld vente lidt endnu, før du kan sætte dig til gaming bordet og prøve den nye version af spillet. Der er nemlig endnu ikke noget dato for hvornår den nye version bliver tilgængelig.

Ny grafik og ekstra-realistiske Røg-granader!

Se denne video, som indeholder nye billeder fra Counter-strike 2, hvor du fx kan se de nye avancerede røg-granader i brug:

E-mærket

 

Betalingskort
avXperten
MenuKontaktKurvSøg