De 5 Største Spil Udgivelser i Marts

De 5 Største Spil Udgivelser i Marts
Billede af Princess Peach Showtime!. Via www.nintendo.dk. Alle rettigheder forbeholdt Nintendo CO.
1. marts 2024 kl 08.04
Skrevet af: Sebastian G. Kristensen

De første to måneder af året har været fyldt med store spil udgivelser. Selvom marts ikke er helt så tætpakket med udgivelser, så er der stadig nogle bemærkelsesværdige titler at se frem til.

WWE 2K24

I år udgives endnu et nyt WWE-spil. Spillere vil have mulighed for at vælge fra en opdateret liste af ikoniske wrestlere såsom 'Stone Cold' Steve Austin, John Cena, Rhea Ripley og mange flere.

To nye kampformer er blevet tilføjet i det nye spil, nemlig Ambulance Matches og Backstage Brawls. Årets Showcase Mode er centreret omkring WrestleMania, hvor spillere vil kunne spille igennem 21 betydningsfulde kampe fra begivenhedens 40-årige historie.

Spillet kommer den 8. marts til PS5, PS4, Xbox Series X og S, Xbox One, og PC.

Alone in the Dark

Efter et par forsinkelser er Alone in the Dark endelig klar til udgivelse i marts. Spillet er et psykologisk gyserspil, der finder sted i de amerikanske sydstater i 1920’erne.

I spillet vil spillere stå over for gåder, trusler og en uhyggelig atmosfære, mens de udforsker Derceto Manor. Jodie Comer og David Harbour lægger stemme til spillets hovedpersoner, Emily Hartwood og Edward Carnby.

Spillet kommer den 20. marts til PS5, Xbox Series X og S, og PC.

Rise of the Ronin

Rise of the Ronin er et open-world spil, der transporterer spilleren til det historiske Japan, i en tid hvor samuraier og shoguner stadig fandtes. Her kan spilleren skabe deres egen karakter og interagere med historiske figurer.

I spillet har spilleren adgang til et bredt udvalg af våben og kampstile, som de kan bruge til at navigere gennem den turbulente tid i den japanske historie, nærmere bestemt Boshinkrigen, der fandt sted i slutningen af 1860’erne.

Spillet kommer den 22. marts til PS5.

Dragon’s Dogma 2

Dragon’s Dogma 2 er et længe ventet singleplayer-RPG spil, der foregår i en fantasiverden, som minder om Baldur’s Gate.

I spillet kontrollerer spillerne en helt, som skal besejre en drage. I løbet af spillet kan spillerne udforske forskellige kongeriger, tage imod quests, bekæmpe monstre og samtidig dykke ned i den politiske kompleksitet mellem to rivaliserende kongeriger.

Spillet kommer den 22. marts til PS5, Xbox Series X og S, og PC.

Princess Peach Showtime!

Fra Nintendo kommer det længe ventede Princess Peach Showtime!, som er et action-adventure spil med prinsessen selv som hovedperson.

I dette spil styrer spilleren Peach, der skal beskytte sine undersåtter mod Grape og Sour Bunch. Spilleren får mulighed for at opleve Peach i mange nye roller, herunder sværdkæmper, detektiv og bager.

Spillet kommer den 22. marts til Nintendo Switch.

E-mærket

 

Betalingskort
avXperten
MenuKontaktKurvSøg