Terminator: Survivors - Nyt Open-World Survival Spil!

Terminator: Survivors - Nyt Open-World Survival Spil!
Billede af Terminator: Survivors. Via naconstudiomilan.com. Alle rettigheder forbeholdt Nacon Studio Milan S.r.l.
1. marts 2024 kl 10.22
Skrevet af: Sebastian G. Kristensen

Efter to års ventetid har Nacon endelig offentliggjort deres open-world survival spil, Terminator: Survivors, sammen med en Steam Early Access udgivelsesdato.

Spillet fik sin debut på Nacon Connect 2024, som blev afholdt den 29. februar. Der blev ikke vist noget gameplay ved præsentationen, men Marco Ponte, som er creative director for spillet, gav alligevel nogle få detaljer om, hvad der kan forventes i spillet.

Første Detaljer Afslører: Foregår lige efter Judgment Day

Terminator: Survivors er et single-player og co-op overlevelsesspil, hvor spilleren og op til tre medspillere skal kæmpe imod både mennesker og maskiner, samtidig med at de skal indsamle ressourcer.

De ressourcer, som spillerne indsamler, kan bruges til to formål: at holde spillerne i live eller til at forbedre deres base.

Ifølge Ponte, finder spillet sted i en ny tidslinje af Terminator universet, med et helt originalt handlingsforløb med både kendte og nye karakterer. Spillerne vil lære om begyndelsen af John Connors modstand.

Historien finder sted i 2009, og er baseret på de første to Terminator film. Dette betyder, at handlingen foregår omkring fire år efter verdens undergang, kendt som Judgement Day, og før dannelsen af John Connors modstandsgruppe.

Ved Nacon Connect blev den fulde tidslinje for udgivelsen ikke offentliggjort, men i præsentationen blev det nævnt at PlayStation 5 og Xbox Series X og S versioner af spillet er under udvikling.

Terminator: Survivors udkommer til Steam Early Access den 24. oktober 2024.

E-mærket

 

Betalingskort
avXperten
MenuKontaktKurvSøg