PC kabler

Produkter

Information

3946 vurderinger

Godkendt af e-handelsfonden

CO2 neutral website

PC kabler til alle formål - Dybt og bredt udvalg i PC kabler

(Patchkabel, USB kabel, Mini USB kabel, Micro USB Kabel, Aktiv USB kabel, USB specialkabler, SATA kabel, Firewire kabel, KVM Kabel, BNC kabel, PC til TV kabel, RS232 kabel, PS2 forlænger kabel, Optisk Fiberkabel, DVI kabel, VGA monitor kabel, VGA forlænger kabel, Intern PC Strømkabel)

Patchkabel, også kaldet netværkskabel bruges til at tilslutte computeren til en netværks switch. Klik på ovenstående link for at finde det patchkabel du har brug for.

USB kabel bruges til de fleste former for computer hardware. avXperten forhandler både almindeligt USB kabel og USB forlænger kabel. USB kablerne kan bruges både til USB 1.0 og USB 2.0 samt USB 3.0 Klik på ovenstående link for at finde det USB kabel du har brug for.

Brug et mini USB kabel til at tilslutte dine USB enheder.Du kan f. eks. bruge et mini USB kabel til at tilslutte mobiltelefon, digitalkamera, og meget meget mere.. Mulighederne er uendelige med et mini USB kabel.

Brug et micro USB kabel til at tilslutte dine USB enheder.Du kan f. eks. bruge et micro USB kabel til at tilslutte mobiltelefon, digitalkamera, og meget meget mere.. Mulighederne er uendelige med et micro USB kabel.

Normalt kan en USB forbindelse mellem computer og USB enhed ikke overstige 5 meter.Dette aktive USB forlængerkabel bruger den indbyggede 5V strøm i et alm. USB kabel til at forstærke USB signalet, og føjer derved yderligere 5 meter til USB kablet.Dette aktive USB forlængerkabel sættes blot mellem computeren og det eksisterendeUSB kabel. Derefter er afstanden øget op til 10 meter. (5 meter alm. USB kabel + 5 meter aktiv USB forlængerkabel)

Et aktivt USB forlængerkabel sættes blot mellem computeren og det eksisterendeUSB kabel. Derefter er afstanden øget op til 10 meter. (5 meter alm. USB kabel + 5 meter aktiv USB forlængerkabel)Der skal ikke installeres software, og det aktive USB forlængerkabel virker straks efter at det er blevet tilkoblet. Ægte plug and play.

Et SATA kabel anvendes til at tilslutte en harddisk i en PC.Ved at benytte et SATA kabel har man et tyndt og fleksibelt og holdbart kabel som nemt tilsluttes til en HDD.

Brug et IEEE 1394B Firewire kabel til f.eks. højhastigheds dataoverførsel mellem PC og eksterne enheder, til digital video og audio-overførsel mellem f.eks. digitalt videokamera og PC eller DVD/HDD optager.Et IEEE 1394B Firewire kabel som dette har flere navne, hver producent kalder Firewire kablet et forskelligt navn: Apple inc.: Firewire kabel, Sony: i.LINK kabel, Panasonic: DV kabelKlik på ovenstående link for at finde det Firewire du har brug for.

KVM kabel til KVM switch. Dette KVM kabel har PS2 stik til mus og tastatur samt VGA stik til skærm.Brug et KVM kabel for tilslutning mellem computer og KVM switch.Der skal bruges et KVM kabel for hver computer som tilsluttes en KVM switch.KVM kabel med farvekodede stik for nem og brugervenlig tilslutning.

Anvend et BNC kabel til tilslutning mellem kamera og recorder, monitor eller lign.Vores BNC kabler er af typen RG59 og er formonteret med BNC stik.Et BNC kabel kan anvendes inde såvel som ude, og er derfor velegnet til alle former for overvågning. Et BNC kabel kan også nedgraves i flexrør.Et BNC stik er et professionelt alternativ til et phono stik som oftest anvendes af private brugere. BNC stikket kan låses fast til skærm, kamera eller lign. hvilket sikrer at det ikke falder ud.

Et PC til TV kabel kabel kan bruges til at overføre billedet fra en enhed med scart ind- eller udgang (DVD/HD-afspiller/optager, DVB-T modtager mm.) til en enhed med S-Video og minijack ind- eller udgang.Brug et PC til TV kabel kabel hvis du f.eks. har en computer med en S-video og minijack udgang, og vil se billedet på en fladskærm eller en PC monitor med scart indgang.Kan også bruges til at overføre billedet fra f.eks. DVD-afspiller til en projektor, og meget mere.

Et RS232 kabel gør det muligt at tilslutte udstyr via en seriel RS232 port.Et RS232 kabel anvendes bl.a til at tilslutte stregkode scannere, RFID scannere, vægte, nummervisnings enheder, sensorer, GPS modtagere, smart card læsere, modemer, printere ... stort set enhver RS-232 enhed.

Brug et PS2 forlænger kabel til at give dit tastatur eller mus større mobilitet.Du kan f. eks. forlænge afstanden mellem PC og tastatur/mus, flytte en dockingstation til en mere velegnet placering, og meget meget mere..

Multimode optisk fiberkabel (MM) anvendes til lokalnetværk over relativt korte afstande.Vores fiberkabel fås i disse typer: ST/ST, SC/SC, LC/LC, ST/SC, LC/ST, LC/SC, MTRJ/ST.

DVI kabel bruges i mange fladskærme og DVD afspillere. Et DVI kabel bruges til at overføre video mellem f.eks. PC/DVD og fladskærm/projektor. DVI signalet er ukomprimeret, hvilket betyder en meget høj billedkvalitet.

Brug et VGA kabel for tilslutning af f.eks. PC og projektor, plasma skærm eller alm. monitor. Kablet består af individuelt skærmede koax kabel-elementer og er monteret med ferritkerne for at eliminere støj.Et VGA monitor kabel kaldes også SVGA/XGA/RGBHV eller HD15 kabel.

Brug et VGA forlængerkabel for tilslutning af f.eks. PC og projektor, plasma skærm eller alm. monitor. Kablet består af individuelt skærmede koax kabel-elementer og er monteret med ferritkerne for at eliminere støj.Et VGA forlængerkabel kaldes også SVGA/XGA/RGBHV eller HD15 kabel.

Intern PC StrømkabelStrømkabel til PC med mange forskellige stik.Til brug internet i PC kabinettet.