Kabler

Kabler er vores største produktgruppe. Se det enorme udvalg af kabler til lyd, billede, netværk, smartphones, tablets og computer.

Læs mere om Kabler

Kabler

Vi er pjattede med kabler hos avXperten. Kabler er vores største produktgruppe. Se det enorme udvalg af kabler til lyd, billede, netværk, smartphones, tablets og computer.

Mere om kabler

Her kan du se en samlet oversigt over vores mest populære kabler. Uden kabler duer al elektronikken ikke. Det er strømkablerne, der sørger for, at der i det hele taget kommer liv i elektronikken. Dem finder du et stort udvalg af her.

Det er efterhånden de færreste kabler, der i dag kun kan anvendes til kun en funktionalitet. De fleste kabler kan efterhånden levere enten både data, lyd, video og strøm. Hvis ikke alle disse funktioner, så i hvert fald flere af dem. Derfor kan det være svært at kategorisere de forskellige kabeltyper ud fra en enkelt funktion.

Kabler til billede

Når der er kommet strøm i apparaterne, så skal de også kunne tale sammen, hvad enten det gælder data, billede eller lyd.

Her finder du et kæmpe udvalg af HDMI-kabler, DisplayPort-kabler og DVI-kabler til at koble en computerskærm sammen med en computer eller en afspiller.

Vi har også ældre stiktyper, som mange stadigvæk bruger, som for eksempel VGA-kabler til computerskærme.

Kabler der kan levere billeder og video

Antennekabler
DisplayPort-kabler
DVI-kabler
HDMI-kabler 
Micro USB-kabler
Mini DisplayPort-kabler
Phonokabler
Phono RCA-kabler
Telefonkabler
USB-C-kabler

USB-kabler
VGA-kabler

Kabler til data

Det kan også være, at du er på jagt efter et kabel til din computer. Også her finder du et kæmpe udvalg. Skal du oprette et kablet netværk, har vi både skærmede og uskærmede netværkskabler.

Du kan også finde computerkabler, som du kan bruge til at tilslutte enheder til din computer. Vi har USB-kabler i alle varianter; fra de helt almindelige USB-A over de nye USB-C-kabler til de specielle USB-B kabler. Du kan også få antennekabler, som bruges til at føre et TV-signal ned til en tv-boks.

Kabler, der kan levere data

Antennekabler
Computerkabler
Lightningkabler

Netværkskabler
Micro USB-kabler

Telefonkabler
USB-kabler
USB-C-kabler

Kabler til lyd

Men billede er jo ikke alt. Lydkabler er også ekstremt vigtige, og sådanne kabler finder du også mange af hos os. Du kender sikkert det traditionelle minijack-kabel fra din telefon, men vi har også 6,35 mm musikkabler og højttalerkabler.

Uanset om du skal bruge kabler til at tilslutte skærme og projektorer til en computer, eller om du skal tilslutte flere computere sammen, eller du skal bruge et nyt telefonkabel, så finder du det her hos os.

Kabler der kan levere lyd

Antennekabler
Computerkabler
DisplayPort-kabler
HDMI-kabler
Højttalerkabler
Micro USB-kabler
Mini DisplayPort-kabler
Minijack-kabler
Musikkabler
Optiske kabler
Phonokabler
Phono RCA-kabler
Telefonkabler
USB-C-kabler
USB-kabler
VGA-kabler

Selvom de forskellige kabeltyper kan placeres i forskellige kategorier, så er der stor forskel på dem. Ikke mindst stikket i enderne af kablet, men også kablernes sammensætning. Bliv klogere på de kabler her:

HDMI-kabler

HDMI-kabler er efterhånden blevet fast inventar i de fleste danske hjem, når der skal ses TV via en TV-boks eller spilles på spillekonsoller.

HDMI-kablerne er dem, der sender billedet fra din TV-boks, DVD-afspiller eller spillemaskine op på TV’et.

Et HDMI-kabel kan også bruges til andre ting, såsom at sende din computerskærm over på TV’et, så du kan se film på dit TV direkte fra din computer, uden du skal bruge en Chromecast eller være afhængig af andre tilslutninger end det kabel, som du med stor sandsynlighed allerede har.

Det skal du huske på, når du køber HDMI-kabler

Et HDMI-kabel er ikke bare et HDMI-kabel. Der findes en række specifikationer, som adskiller de forskellige HDMI-kabler fra hinanden. Derfor skal du være opmærksom på følgende specifikationer:

- Længden (højst 10 meter). Hvis du skal have et langt HDMI-kabel, så bør du overveje, om det skal være aktivt (strømførende).

- Er dit HDMI-kabel 1.0 (1080p), 2.0 (2160p / 4K) eller 2.1 (10.000p / 10K).

- Størrelsen på dit HDMI-stik. Er det HDMI-A, HDMI-C (mini) eller HDMI-D (micro).

Det påvirker som sådan ikke dit valg af HDMI-kabler, men har du ikke nok HDMI-stik i dit TV, så kan en HDMI-switch eller HDMI-splitter være de muligheder, der hjælper dig til at få det optimale ud af dine enheder.

Se hele vores store udvalg af HDMI-kabler her.

DisplayPort-kabler

DisplayPort-kablerne minder på flere punkter om HDMI-kabler. Den store forskel er dog, at DisplayPort primært er beregnet til computere. Her er DisplayPort udset til at være afløseren for DVI-stikket.

Forskellen mellem DisplayPort-teknologien og DVI finder du i den kvalitet, som kablerne kan overføre billeder og lyd i.

Her kan DisplayPort overføre en højere kvalitet. Du får derfor et bedre skærmbillede på din computerskærm, når du anvender et DisplayPort-kabel kontra et DVI-kabel. Du kan blandt andet få 4K-kvalitet på din skærm med et DisplayPort-kabel.

Selvom DisplayPort er beregnet til computere, så kan du også bruge DisplayPort til at sende lyd og billeder til dit TV. Det kræver blot, at du anvender en adapter, for at du kan tilslutte dit DisplayPort-kabel til dit TV via en HDMI-indgang.

Det skal du huske på, når du køber DisplayPort-kabler

DisplayPort-kablerne er noget mere ukomplicerede i det end flere af de andre former for kabler, men der er alligevel et par ting, som du bør se efter, inden du vælger et DisplayPort-kabel.

- Er din computers udgang en DisplayPort eller en Mini DisplayPort?

- Har din computer nok DisplayPorte til, at du kan tilslutte det ønskede antal skærme, eller skal du have fat i en DisplayPort-splitter, der kan fordele signalet til flere skærme?

- Vi tilbyder derfor stort set alt inden for DisplayPort-kabler og tilbehør.

Se hele vores store udvalg af DisplayPort-kabler her.

Mini DisplayPort-kabler

En anden udgave af DisplayPorten er Mini DisplayPorten, som du ofte finder hos de nyeste computere - især MacBooks, der anvender denne mindre udgave af DisplayPorten.

Brugen af Mini DisplayPort-kablerne er ikke så udbredte som DisplayPort-kablerne, så du kan meget vel komme ud for, at du skal anvende en Mini DisplayPort-adapter, for at du kan forbinde din MacBook med en anden enhed.

Det skal du huske på, når du køber Mini DisplayPort-kabler

Der er et par punkter, som du bør have på plads, inden du køber et Mini DisplayPort-kabel.

- Først og fremmest skal du sikre dig, at begge dine enheder har en Mini DisplayPort og ikke blot en DisplayPort.

- Du kan meget vel være nødsaget til at anvende en Mini DisplayPort-adapter, hvis du skal forbinde din MacBook med en anden enhed via Mini DisplayPorten. Vælg den rigtige Mini DisplayPort-adapter ved at se, om det er Mini DisplayPort til HDMI, Mini DisplayPort til DVI, Mini DisplayPort til VGA eller Mini DisplayPort til DisplayPort.

Uanset hvilket Mini DisplayPort-kabel eller hvilken Mini DisplayPort-adapter du har behov for, så bør du kunne finde netop det kabel eller den adapter, der giver dig den optimale løsning, hos os.

Se hele vores store udvalg af Mini DisplayPort-kabler her.

Netværkskabler

Netværkskabler er efterhånden blevet et ‘must have’ i danske hjem, når du skal have enten tilkoblet din computer til internettet med et kabel, eller du skal have sat dit trådløse netværk op.

Ethernetkabel, RJ45-kabel, patchkabel eller internetkabel er nogle af de betegnelser, som netværkskablet også går under. Navnet er ikke det eneste, der varierer, når det gælder netværkskabler. Det gør også ydeevnen på kablerne, så det er ikke lige meget, hvilket netværkskabel du vælger.

Det skal du huske på, når du køber netværkskabler

Der er flere karakteristika hos et netværkskabel, der spiller ind i forhold til den ydeevne, som du får ud af det. Vi ser på dem her:

- Kategorien. Du kan vælge mellem cat 5, cat 6, cat 6a, cat 7 og cat 8. Forskellen på dem er antallet af Gbps (altså hvor meget data de kan sende) samt frekvensen. Tommelfingerreglen er, at jo højere kategori, desto flere Gbps kan de sende. Du kan med fordel læse mere om de enkelte netværkskabler, så du finder lige netop det, som matcher dine behov.

- Skal dit netværkskabel anvendes udenfor, så bør du vælge et udendørs netværkskabel.

- Understøtter dine sammenkoblede switche og routere ikke crossover, så skal du have et krydset netværkskabel.

Vores store udvalg sikrer dig, at du kan finde lige netop de netværkskabler, der giver dig den perfekte løsning, så du ikke kommer til at gå ned på netværkshastigheden på grund af dine netkabler.

Se hele vores store udvalg af netværkskabler her.

Lightningkabler

Du kan næppe sige iPhone uden også at sige Lightningkabel. Lightningkablerne gjorde deres indtog i 2012, da Apple introducerede dem som kablet, der sikrer synkronisering og opladning af din iPhone i forbindelse med lanceringen af iPhone 5.

Lightningkablet er derfor udelukkende til iPhone, hvilket åbner op for en lang række Lightning-adaptere, som gør det muligt for dig at tilslutte andre enheder til din iPhone via Lightningstik.

Det skal du huske på, når du køber Lightningkabler

Når du køber et Lightningkabel, så er det vigtigt, at du husker at tage højde for disse faktorer, hvis du vil have en optimal brugeroplevelse:

- Vil du skære en del af prisen ved at vælge et uoriginalt Lightningkabel, så er det vigtigt, at du sikrer dig, at dit Lightningkabel er MFI-certificeret. MFI står for “Made for iPhone” og viser dig, at kablet lever op til samme standard som de originale Lightningkabler fra Apple.

- Pris og kvalitet hænger sammen. Så lad være med at købe de billigste Lightningkabler, hvor du for eksempel betaler 20 kr. inklusiv forsendelse for et Lightningkabel fra Kina.

- Se på udformningen af Lightningstikket. Her skal overfladen gerne være glat og have afrundede kontakter og kanter.

Vi har både originale og uoriginale Lightningkabler hos os, og du finder Lightningkabler i mange forskellige prisklasser i vores biks. Udvalget er desuden mangfoldigt og forskelligartet, når det kommer til farve og længde.

Se hele vores store udvalg af Lightningkabler her.

Computerkabler

Ønsker du at tilslutte diverse enheder til din computer eller blot tilslutte de forskellige enheder til hinanden, så vil vi næsten vove pelsen og sige, at vi har de rette kabler til dig, uanset hvad der skal tilsluttes.

Under vores store computerkabel-kategori kan du finde stort set alle de former for kabler, der kan anvendes til at tilslutte ting til en computer. Herunder også kabler, der kan bruges mellem de forskellige dele i din computer.

Det skal du huske på, når du køber computerkabler

Vi har sådan set blot ét råd til dig, når du køber computerkabler, nemlig at du skal sikre dig, at både din computer og den pågældende enhed har de samme stik, så du får fat i det rigtig computerkabel.

Har de ikke de samme indgang- eller udgangsstik, så skal du se på de forskellige former for adaptere. Dem finder du under de forskellige kablers menuer.

Se hele vores store udvalg af computerkabler her.

USB-kabler

Bare rolig; vi gennemgår ikke alle USB-kablerne her, for der er mange, rigtigt mange, især når du tæller alle de forskellige varianter, USB-adaptere og andre ting med.

USB-kablernes charme er, at det sjældent er samme USB-stik i begge ender af USB-kablet. Du ser derfor sjældent enheder, hvor det er USB A til A, men derimod USB-A til en anden form for USB-stik, som du gør det ved USB-printerkablerne, der er USB-A til USB-B.

Det skal du huske på, når du køber USB-kabler

Et USB-kabel kan åbne mange døre, når det gælder om at forbinde elektroniske enheder, overføre data eller oplade dine enheder. Det gør det ikke mindre vigtigt, at du derfor holder øje med følgende ting, når du køber et USB-kabel:

- Din computer har med overvejende sandsynlighed et USB-A stik, men det betyder ikke, at ind/udgangen på den anden enhed har det tilsvarende. Sikr dig derfor, at du ved, hvilket USB-stik der skal bruges til den anden enhed, inden du køber dit USB-kabel.

- Hold styr på udgaverne. Det er ligeledes ikke ligegyldigt, om dit USB-kabel er 1.0, 2.0 eller 3.0, idet det påvirker hastigheden i dataoverførslen.

En af de helt store fordele ved USB-kabler er - foruden udbredelsen - at de har været anvendt i så lang tid, at der efterhånden er så stort et udvalg af USB-adaptere, at de kan tilsluttes stort set alt.

Se hele vores store udvalg af USB-kabler her.

USB-C-kabler

USB-kablerne har udviklet sig en del, siden de første versioner af USB-A-kablet udkom. Seneste skud på USB-stammen er USB-C-kablet, der er et sandt vidunder inden for USB.

USB-C kaldes også USB 3.1 speedpower+. En del af USB-C-kablets voksende popularitet findes netop i dets evne til at lave hurtige dataoverførsler, samtidig med at det kan levere strøm.

Det betyder, at du kan levere strøm til din tilsluttede enhed via dit USB-C-kabel. Du skal dog lige huske at undersøge, om begge dine enheder har en version af USB-C, der gør dette muligt.

Det skal du huske på, når du køber USB-C-kabler

Udbredelsen af enheder, som anvender USB-C, er stadig stigende. Det betyder dog også, at du stadigvæk kan opleve, at det ikke er alle dine enheder, der har en USB-C tilslutning.

Du kan derfor nemt komme ud for, at du skal anvende en adapter eller købe en USB-C til en anden USB-variant, når du skal købe et USB-C-kabel.

Derfor er det vigtigt, at du ser efter følgende ting, når du køber et USB-C-kabel:

- Passer den valgte USB-type til dit USB-C-kabel.

- Er der eventuelt behov for en USB-C-adapter?

For at give dig muligheden for at tilslutte enheder med USB-C-kabler, har vi skabt et stort udvalg at diverse USB-C-kabeltyper, så du altid kan finde den USB-C-løsning, som du har brug for.

Se hele vores store udvalg af USB-C-kabler her.

Micro USB-kabler

Micro USB-kablet har med stor sandsynlighed været din trofaste følgesvend igennem mange år, når du skullet have opladet alt fra din mobiltelefon til dit digitalkamera.

Typisk vil du derfor se micro USB-kabler, der er micro USB til USB-A, da de fleste USB-kabler tilsluttes opladerne via et USB-A-stik.

Micro USB-kablerne giver dog ikke kun strøm på din smartphone; de kan også overføre data til og fra de tilsluttede enheder.

Det skal du huske på, når du køber micro USB-kabler

Når du står overfor at skulle købe et micro USB-kabel, er der flere ting, som vi vil anbefale, at du lige overvejer.

- Det lyder måske lidt dumt, men tjek lige, om det nu også er et micro USB-kabel og ikke et mini USB-kabel, som du skal bruge.

- Sikrer dig derefter at dit micro USB-kabel har det rigtige USB-stik i modsatte ende af kablet i forhold til det, som du skal slutte micro USB-kablet til.

- Hvad skal du bruge det til? Er du typen, der gerne vil spille på din mobiltelefon eller tablet, mens den er tilsluttet opladeren via micro USB-kablet, så overvej et micro USB-kabel med vinkel, da det minimerer risikoen for, at du får bøjet og knækket dit micro USB-kabel, så det ikke fungerer optimalt, eller du får beskadiget micro USB-stikket i din enhed.

Når du har gjort dig disse overvejelser, kan du se de mange muligheder inden for micro USB-kabler i vores store udvalg.

Se hele vores store udvalg af micro USB-kabler her.

Antennekabler

Vi kender nok alle til irritationsmomentet, hvis signalet på skærmen driller, især når der er noget vigtigt på TV.

Der er efterhånden så mange muligheder for at skræddersy sine antennekabler, så de lige passer til det, som man skal bruge dem til, hvis de færdigmonterede antennekabler ikke opfylder behovet.

Uanset hvilken vej du ønsker at gå med dit antennekabel, så tør vi godt love, at vores sortiment kan give dig netop det, som du har brug for.

Det skal du huske på, når du køber antennekabler

Der er et par ting, som kan få stor betydning for dit TV-signal, som du skal tage højde for, når du vælger dit antennekabel.

- Har dit antennekabel den rigtige klasse (A, A+ og A++ anbefales til kabel TV)?

- Skal det have en afskærmning?

- Hvor langt skal det være? Det anbefales, at dit antennekabel højst er 10 meter (antennedåse til TV). Jo kortere afstand signalet skal rejse over, desto bedre vil signalet være.

- Er dit signal for stærkt eller svagt, så du enten skal have et dæmpeled eller en antenneforstærker?

- Vil du samle og montere dit antennekabel selv, eller vil du have en færdiglavet løsning?

Uanset hvilken løsning du vælger, så kan vores udvalg af antennekabler og diverse former for tilbehør sikre, at du får netop det antennekabel og det setup, som sikrer dig det optimale TV-signal.

Se hele vores store udvalg af antennekabler her.

Strømkabler

Du behøver ikke at gå ned på udstyr - og du behøver så sandelig heller ikke at gå ned på strøm. Vores sektion af strømkabler indeholder en lang række af de hyppigst anvendte strømkabler, så du altid er sikret strøm på dine enheder.

Der er dels de klassiske strømkabler, men for flere af dem gælder også, at du kan få vinklede varianter, så du på den måde bedre kan få dine strømkabler sat til, uden det behøver at give uhensigtsmæssige knæk.

Det skal du huske på, når du køber strømkabler

Uden vi tager munden for fuld, så er det måske lidt mindre kompliceret at vælge strømkabler kontra andre former for kabler. Så listen af råd er derfor lidt mindre end mange af de ovenstående lister.

- Har strømkablet det rigtige stik?

- Har strømkablet en længde, der opfylder dine krav i forhold til afstanden mellem enheden og stikkontakten? Hvis nej, så overvej et længere strømkabel. Alternativt kan du se på en forlængerledning.

- Gør udgangen på din strømforsyning eller placeringen af den, at du har behov for et vinklet strømkabel?

Når du har de ting på plads, så kan du med lethed finde netop det strømkabel, der sparker gang i dine enheder. Se hele vores store udvalg af strømkabler her.

Højttalerkabler

Medmindre du kører med dyre trådløse højttalere, så er højttalerkabler et nærmest ufravigeligt krav, hvis du vil have lyd i dine højttalere.

I modsætning til mange af vores andre former for kabler, så kommer højttalerkabler sjældent i udgaver med monterede stik.

Hvis dine højttalerkabler skal bruge højttalerstik, så skal du ikke fortvivle. De kan nemlig købes i løs vægt og monteres på højttalerkablerne.

Det skal du huske på, når du køber højttalerkabler

Når du skal vælge højttalerkabler, så er det blandt andet kvaliteten og udformningen af kablerne, som du skal se på. Herunder er et par områder, vi mener, du bør overveje, inden du køber et højttalerkabel.

- Hvilke højttalere skal du forbinde - og hvad skal de forbindes til?

- Hvilken kvalitet skal dine højttalerkabler være i? Vores udvalg er enormt, så vi har stensikkert, hvad du søger. Vi tilbyder blandt andet professionelle højttalerkabler, som er designet til at give lyd ud over det sædvanlige.

- Hvor lange højttalerkabler har du behov for? Vores højttalerkabler kommer nemlig i ruller op til 100 meter.

Hvis du har brug for tilbehør i form af højttalerstik, højttaleromskiftere samt højttalerbeslag, så kan vi uden problemer hjælpe dit lydprojekt i mål på de fronter.

Se hele vores store udvalg af højttalerkabler her.

Minijackkabler

Minijackkablet er efterhånden kendt af de fleste af os, idet det bruges til headsets og mange andre former for tilslutninger, når det gælder om at tilslutte lydenheder til for eksempel en computer eller mobiltelefon.

Det velkendte kabel med 3,5 millimeter minijackstik kan også anvendes, når du vil høre musik i bilen og ikke har en bilradio med bluetooth.

Minijackkablet kommer heldigvis i mange forskellige længder, så du er ikke begrænset af kablets længde i forhold til, hvilke enheder du ønsker at anvende.

Det skal du huske på, når du køber minijackkabler

Ja ja, vi lyder nok snart som din mor, når vi lige vil minde dig om, at inden du vælger et minijackkabel, bør du lige sikre dig, at begge de tiltænkte enheder er kompatible med minijackstik. Derudover bør du huske på følgende, når du køber et minijackkabel.

- Hvor langt et minijackkabel har jeg behov for?

- Har jeg behov for et minijackkabel med for eksempel et vinklet minijackstik?

- Hvis begge enheder ikke er kompatible med et minijackstik, kan jeg så måske bruge en minijackadapter for at tilslutte den ønskede enhed?

Uanset om du skal bruge en minijack til phono-adapter eller minijackkabel til Apple, så har vi en lang række adaptere, som gør det muligt for dig at tilslutte dit minijackkabel til stort set alle mulige enheder. Det gælder også minijackforlængere og minijacksplittere.

Se hele vores store udvalg af minijackkabler her.

Optiske kabler

Optiske kabler er måske ikke den type kabler, som du oftest støder på. Et optisk kabel er et kabel, der sender digital lyd mellem to enheder. Det kan for eksempel være mellem en DVD-afspiller og en forstærker.

Her sendes lyden som impulser af lys og ikke strøm som ved de traditionelle analoge lydkabler. Det giver dig mindre tab af signal, idet optiske kabler er mindre modtagelige over for støj.

Det skal du huske på, når du køber optiske kabler

Når du bruger optiske kabler, bør du se på følgende faktorer, inden du træffer dit valg:

- Hvor meget støj er der? Er der for meget, så bør du vælge et tykt optisk kabel, da det reducerer modtageligheden for støj yderligere.

- Har du behov for en optisk splitter, optisk switch eller optisk adapter for at få det optimale ud af dine optiske kabler?

Vi tilbyder optiske kabler i flere former og længder. Ligeledes har du hos os mulighed for at vælge de ekstraordinært gode optiske kabler, der sikrer dig den helt perfekte lydoplevelse.

Se hele vores store udvalg af optiske kabler her.

Phonokabler

Et phonokabel er et lydkabel, der ofte forbinder lidt større former for enheder, som forstærkere og afspillere, hvor de mindre enheder bruger minijackkabler.

Til forskel fra netop minijackkablerne er phonokablerne et lydkabel med separate lydkabler til højre og venstre lydkanaler - som regel angivet med hvid og rød eller hvid og sort.

Det skal du huske på, når du køber phonokabler

Når du skal vælge phonokabler, så er det især afskærmningen og tykkelsen på phonokablet, som du skal se på. Derudover bør du overveje følgende forhold:

- Hvor meget støj er dit phonokabel udsat for? For at begrænse støjen - og derved opnå et bedre signal - kan du købe tykkere phonokabler eller et kabel med afskærmning. Mindre støj resulterer i bedre lyd, så det er efterstræbelsesværdigt.

- Har du behov for en adapter? Skal du for eksempel bruge en jack til phonoadapter, for at du kan tilslutte dit phonokabel?

Uanset hvilke behov du har i forhold til phonokabler og diverse former for phonoadaptere, så bør du kunne finde de løsninger i vores udvalg, som sikrer, at du får den optimale lydoplevelse med dine phonokabler.

Se hele vores store udvalg af phonokabler her.

Phono RCA-kabler

Phonokabler kan også være tredelte, hvor der foruden de røde og hvide phonostik, som du kender det fra den anden udgave, også er et gult phonostik.

Mens de røde og hvide phonostik overfører lyden, så overfører det gule phonostik video.

Det skal du huske på, når du køber phono RCA-kabler

- Skal du have et todelt eller tredelt phonokabel?

- Skal dit phonokabel være phono til phono, eller skal dit phonokabel tilsluttes en enhed med en anden udgang - for eksempel scart eller video-minijack?

Uanset hvad, så kan du med de forskellige former for phonoadaptere få netop den tilslutning til dit phonokabel, som giver dig lyd og billede på dit TV.

Se hele vores store udvalg af phono RCA-kabler her.

VGA-kabler

Med VGA-kablet har vi fat i en efterhånden gammel klassiker, når det gælder lyd og billede på computerskærme eller projektere.

VGA-kablet har faktisk været på markedet i over 30 år, så der er ingen tvivl om, at VGA-kablet har været en langtidsholdbar løsning, når det gælder stik og kabler, der kan overføre video op til fuld HD.

Den lange levetid har også medført, at VGA-kablet i dag bruges til rigtig mange enheder, når det gælder lyd og billed. Det betyder også, at der med tiden er udviklet en lang række tilbehørsprodukter, som blot har forøget antallet af anvendelsesmuligheder for VGA-kablet.

Det skal du huske på, når du køber VGA-kabler

Der er en række forskellige ting, du skal overveje, når du skal vælge dit kommende VGA-kabel eller tilbehør til dette.

- Skal dit VGA-kabel være VGA til VGA, eller skal det være VGA til en anden form for stik?

- Hvor mange skærme ønsker jeg at sende VGA-signalet til? Hvis du ønsker flere, så kan en VGA-splitter, VGA-switch eller VGA-adapter være aktuelle løsninger for dig.

Vi tør godt love, at du ikke kommer til at mangle muligheder, når det gælder VGA-kabler og VGA-tilbehør.

Se hele vores store udvalg af VGA-kabler her.

DVI-kabler

Digital Video Interface - populært kaldet DVI - bruges til at overføre ukomprimenteret videodata mellem din computer og din skærm eller projektor. DVI-kablet kom på banen i slutningen af 1990’erne, hvor det på flere fronter var efterfølgeren til VGA-kablet.

DVI-kablet har den fordel, at det på mange måder kan sluttes til andre udgange, idet DVI-kablet tit kommer i udgaver med DVI-stik i den ene ende af kablet og for eksempel VGA eller HDMI i den anden ende.

Det skal du huske på, når du køber DVI-kabler

Når du køber et DVI-kabel, skal du huske på følgende ting:

- Skal dit DVI-kabel være DVI til DVI, eller skal du tilslutte enheder, hvor den ene enhed ikke har et DVI-stik? Hvis din ene enhed ikke har det, så skal du enten overveje et DVI til HDMI, DVI til VGA eller en DVI-adapter.

DVI-kablerne giver dig med en DVI-splitter også muligheden for at vise indholdet fra en computer på op til fire skærme. Se mere om DVI-kablerne og dets muligheder for dig i vores store udvalg af DVI-kabler.

Se hele vores store udvalg af DVI-kabler her.

Telefonkabler

Det kan godt være, at antallet af fastnettelefoner er faldende, men der er faktisk stadig mange, der ejer en - og derfor også behøver telefonkabler.

Telefonkablerne bruges i dag også til andet end telefoni. De bruges blandt andet også til internetmodemmer.

Det skal du huske på, når du køber telefonkabler

Inden du køber et telefonkabel, så er der lige et par ting, som du skal have på plads, for et telefonkabel er faktisk ikke bare et telefonkabel. Der er forskel på dem. Herunder er en række områder, du bør overveje.

Er dit telefonkabel et RJ10, RJ11, RJ12 eller RJ45 kabel? Forskellen i navnene findes i selve stikket. Det hyppigst brugte til telefoni er RJ11. RJ10 bruges primært til headsets i telefoner, mens RJ12 bruges, når der skal overføres data mellem udstyr.

Vil du have et færdigtmonteret telefonkabel, eller vil du selv montere modularstikkene på telefonkablet?

Har du behov for en forlængerledning eller en adapter?

Foruden telefonkabler, så finder du også mange andre former for telefontilbehør i vores shop, der indeholder alt fra forlængerledninger og forskellige former for adaptere.

Se hele vores store udvalg af telefonkabler her.

Musikkabler

Ligesom med computerkabler har vi med musikkabler med en kategori at gøre, der dækker over flere former for kabeltyper. Fælles for disse kabler er, at de alle anvendes til enten musikinstrumenter eller anden form for musikalsk udstyr.

Det skal du huske på, når du køber musikkabler

Produktnavnene giver her en ret god indikator af, hvad de forskellige musikkabler skal bruges til.

Stikudformningerne på de forskellige kabler er også forholdsvis forskellige, så du kan meget nemt se, hvilke musikkabler du skal købe.

I vores udvalg har vi en lang række af de hyppigst anvendte kabler og stik, der bruges til musikinstrumenter - herunder også flere forskellige adaptere, så du stadig kan finde en løsning, når stikket på dine enheder ikke matcher.

Se hele vores store udvalg af musikkabler her.

Leder du efter transportable højtalere eller en laminator? Så har vi et stort udvalg! 


 

 

Betalingskort

 

 

 

Samlet score: 4.7 af 5

avXperten
MenuKontaktKurvSøg
Vi sender pakken i dag
Bestil inden kl. 20.30
Robotstyrede priser
Sikrer dig en god pris
60 dages returret
Vi hjælper altid
E-mærket
Godkendt siden 2007