Kabler

Kabler er vores største produktgruppe. Se det enorme udvalg af kabler til lyd, billede, netværk, smartphones, tablets og computer.

Læs mere om Kabler

Mere om Kabler

Her kan du se en samlet oversigt over vores mest populære kabler. Uden kabler duer al elektronikken ikke. Det er strømkablerne der sørger for, at der i det hele taget kommer liv i elektronikken. Dem finder du et stort udvalg af her.

Kabler til billede

Når der er kommet strøm i apparaterne så skal de også kunne tale sammen, hvad enten det gælder data, billede og lyd. Her finder du et kæmpe udvalg af HDMI, DisplayPort og DVI kabler til at koble en skærm sammen med en computer eller en afspiller. Vi har også ældre stiktyper, som der stadig er mange der bruger, som fx VGA til computerskærme.


Kabler til data

Det kan også være, at du er på jagt efter et kabel til din computer, og også her finder du et kæmpe udvalg. Skal du oprette et kablet netværk har vi både skærmede og uskærmede netværkskabler. Du kan også finde computerkabler, som du kan bruge til at tilslutte enheder til din computer. Vi har masser af USB kabler i alle varianter både fra de helt almindelige USB-A over de nye USB-C til specielle USB-B kabler. Du kan også få antennekabler, som bruges til at føre et TV-signal ned til en tv-boks.


Kabler til lyd

Men billede er jo ikke alt. Her finder du også masser af lydkabler. Du kender sikkert det traditionelle minijack kabel fra din telefon, men vi har også 6,35mm musikkabler og højttalerkabler.


Uanset om du skal bruge kabler til at tilslutte skærme og projektorer til en computer, eller flere computere sammen, eller du skal bruge et nyt telefonkabel, så finder du det her hos os.

E-mærket

 

Betalingskort

 

 

 

avXperten
MenuKontaktKurvSøg