Vi bytter julegaver indtil d. 24. Januar 2018 - Bestil senest d. 21. December og modtag pakken før jul!
avXperten

Powerbank

Et powerbank USB batteri kan bruges til at lade en lang række forskellige devices op. Det kan være telefon, mp3 afspiller, tablet eller kamera. Så længe din enhed har en oplader, der kan kobles til USB, kan du nemt lade det op med batteriet. Du kan bruge batteriet i det daglige, hvor det kan være rart at have med, når du ikke lige er i nærheden af en stikkontakt. Du kan bruge det, når du tager på overlevelsestur og har brug for at være sikker på, at du kan ringe hjem, hvis du får problemer.

Powerbank USB Batteri

Et powerbank USB Batteri er en mulighed for dig for altid at få strøm på dine forskellige devices. Det kan være din telefon, dit kamera, din iPad eller mp3 afspiller. Du lader powerbanken op hjemmefra og har så mulighed for at have den med dig i tasken, så du nemt kan få strøm på, når du er steder, hvor der ikke er en stikkontakt.

Stort set alle former for devices kan sættes i en powerbank. Da den har et USB stik, kræver det bare, at din telefon, tablet eller lignende kan sættes til sådan en form for stik. Det betyder, at du i langt de fleste tilfælde ikke vil have brug for at gå ud og købe et nyt kabel eller lignende.

USB batteri er en stor hjælp i det daglige

Når du i det daglige har brug for strøm, er det irriterende, hvis du ikke er i nærheden af en stikkontakt. Det kan være, hvis du sidder i bussen, og din telefon er ved at løbe tør for strøm. Så er det irriterende, hvis du ikke kan fortsætte din samtale eller blive ved med at være på nettet. Det kan også være, hvis du sidder til et møde, og du bruger din tablet til at tage noter på, men du ikke har mulighed for at sætte den i stik, når du sidder ved bordet.

For at undgå, at dine devices løber tør for strøm, er det en god ide, at du altid går rundt med en Powerbank USB batteri i tasken. Det fylder ikke særlig meget og kan derfor nemt ligge i selv en lille taske. Det gør det nemt for dig at have det med, lige meget hvor du har brug for det henne.

Med et USB batteri har du altid strøm på mobilen på overlevelsesturen

Når du er på overlevelsestur, kan det være rart, at du altid kan komme i kontakt med omverdenen, selvom du er ude i vildmarken. Det er med til at give en ekstra sikkerhed, når du er ude at vandre, sejle, eller hvad det nu måtte være. Det kan være rart at vide, at du altid kan ringe, hvis du kommer i problemer. Derudover er det selvfølgelig også rart, at du altid kan lade dit kamera op, så du kan tage nogle flotte billeder af turen.

Lad nemt dine elektroniske enheder op på ferien med et USB Batteri

Hvis du er på ferie, kan det være, at du skal bruge en adapter for at kunne sætte dine devices i stikkontakten. Hvis du kun har en adapter, men flere forskellige devices, kan du hurtigt komme ud for, at der er kø ved stikkontakten, når telefon, kamera og tablet kæmper om at komme til.

Et USB Batteri gør det nemt for dig at få ladt alle dine ting op. Du lader batteriet op og kan så have en ting til at lade op via batteriet og en til at lade op via stikkontakten. Det gør, at du hurtigt kan blive klar til at tage ud og udforske den destination, som du er taget til. Det er en god ide, at du tager din powerbank med, når du går rundt. Hvis dit kamera uventet løber tør for strøm, kan du nemt lade det op via USB batteriet.

Holdbart Powerbank USB batteri kan klare slag og transport

Når du har din powerbank USB batteri med rundt, enten i dagligdagen eller på rejser, kan du ikke undgå, at det kommer til at få nogle slag eller knubs undervejs. De powerbank USB batterier, som vi forhandler, er alle af en god kvalitet, så du nemt kan have det med rundt overalt, uden at der sker noget med det.

Så meget kapacitet har et USB batteri

Når du skal vælge et USB batteri, er det først og fremmest vigtigt, at du tænker over, hvor længe du har brug for, at det kan holde strøm. Det bliver angivet ved forkortelsen mAh. Det står for milli-Ampere-hour. Jo flere mAh dine devices har, jor længere tid kan det holde strøm.

Hvis du skal bruge dit USB batteri i det daglige, har du ofte mulighed for at lade det op enten om morgenen eller om aftenen. Hvis du skal ud at rejse eller på overlevelsestur, er det ikke sikkert, at du har mulighed for at lade det op lige så ofte. Der kan det være rart at have et USB batteri, der kan holde strøm i længere tid. Altså et USB batteri, der har en høj mAh.

E-mærket

 

Betalingskort