avXperten

Powerbank

Et powerbank USB batteri kan bruges til at lade en lang række forskellige devices op. Det kan være telefon, mp3 afspiller, tablet eller kamera. Så længe din enhed har en oplader, der kan kobles til USB, kan du nemt lade det op med batteriet. Du kan bruge batteriet i det daglige, hvor det kan være rart at have med, når du ikke lige er i nærheden af en stikkontakt. Du kan bruge det, når du tager på overlevelsestur og har brug for at være sikker på, at du kan ringe hjem, hvis du får problemer.

Powerbank USB Batteri

Et powerbank USB Batteri er en mulighed for dig for altid at få strøm på dine forskellige devices. Det kan være din telefon, dit kamera, din iPad eller mp3 afspiller. Du lader powerbanken op hjemmefra og har så mulighed for at have den med dig i tasken, så du nemt kan få strøm på, når du er steder, hvor der ikke er en stikkontakt.

Stort set alle former for devices kan sættes i en powerbank. Da den har et USB stik, kræver det bare, at din telefon, tablet eller lignende kan sættes til sådan en form for stik. Det betyder, at du i langt de fleste tilfælde ikke vil have brug for at gå ud og købe et nyt kabel eller lignende.

USB batteri er en stor hjælp i det daglige

Når du i det daglige har brug for strøm, er det irriterende, hvis du ikke er i nærheden af en stikkontakt. Det kan være, hvis du sidder i bussen, og din telefon er ved at løbe tør for strøm. Så er det irriterende, hvis du ikke kan fortsætte din samtale eller blive ved med at være på nettet. Det kan også være, hvis du sidder til et møde, og du bruger din tablet til at tage noter på, men du ikke har mulighed for at sætte den i stik, når du sidder ved bordet.

For at undgå, at dine devices løber tør for strøm, er det en god ide, at du altid går rundt med en Powerbank USB batteri i tasken. Det fylder ikke særlig meget og kan derfor nemt ligge i selv en lille taske. Det gør det nemt for dig at have det med, lige meget hvor du har brug for det henne.

Med et USB batteri har du altid strøm på mobilen på overlevelsesturen

Når du er på overlevelsestur, kan det være rart, at du altid kan komme i kontakt med omverdenen, selvom du er ude i vildmarken. Det er med til at give en ekstra sikkerhed, når du er ude at vandre, sejle, eller hvad det nu måtte være. Det kan være rart at vide, at du altid kan ringe, hvis du kommer i problemer. Derudover er det selvfølgelig også rart, at du altid kan lade dit kamera op, så du kan tage nogle flotte billeder af turen.

Lad nemt dine elektroniske enheder op på ferien med et USB Batteri

Hvis du er på ferie, kan det være, at du skal bruge en adapter for at kunne sætte dine devices i stikkontakten. Hvis du kun har en adapter, men flere forskellige devices, kan du hurtigt komme ud for, at der er kø ved stikkontakten, når telefon, kamera og tablet kæmper om at komme til.

Et USB Batteri gør det nemt for dig at få ladt alle dine ting op. Du lader batteriet op og kan så have en ting til at lade op via batteriet og en til at lade op via stikkontakten. Det gør, at du hurtigt kan blive klar til at tage ud og udforske den destination, som du er taget til. Det er en god ide, at du tager din powerbank med, når du går rundt. Hvis dit kamera uventet løber tør for strøm, kan du nemt lade det op via USB batteriet.

Holdbart Powerbank USB batteri kan klare slag og transport

Når du har din powerbank USB batteri med rundt, enten i dagligdagen eller på rejser, kan du ikke undgå, at det kommer til at få nogle slag eller knubs undervejs. De powerbank USB batterier, som vi forhandler, er alle af en god kvalitet, så du nemt kan have det med rundt overalt, uden at der sker noget med det.

Så meget kapacitet har et USB batteri

Når du skal vælge et USB batteri, er det først og fremmest vigtigt, at du tænker over, hvor længe du har brug for, at det kan holde strøm. Det bliver angivet ved forkortelsen mAh. Det står for milli-Ampere-hour. Jo flere mAh dine devices har, jor længere tid kan det holde strøm.

Hvis du skal bruge dit USB batteri i det daglige, har du ofte mulighed for at lade det op enten om morgenen eller om aftenen. Hvis du skal ud at rejse eller på overlevelsestur, er det ikke sikkert, at du har mulighed for at lade det op lige så ofte. Der kan det være rart at have et USB batteri, der kan holde strøm i længere tid. Altså et USB batteri, der har en høj mAh.

Nyd dagligdagen uden bekymringer med en Powerbank

En Powerbank er altså en lille og smart ”bank”, hvorpå du kan opbevare strøm til opladning af dine forskellige devices på farten. Med det lille og kompakte design er den lige til at tage med i enhver taske – stor som lille – og du kan oplade mobilen, tabletten, dine trådløse høretelefoner, kameraet eller alt andet med en USB-indgang, på farten. Hvor som helst, når som helst og lige når det passer dig. Det eneste du skal huske, er blot det opladningskabel der hører til din enhed. Med en Powerbank i tasken er det altså slut med at bekymre sig om at løbe tør for strøm i løbet af dagen. I stedet kan du nyde dagligdagen og alle de glæder, der er ved at kunne oplade mobiltelefonen og mange andre enheder på farten.

Overordnet set består Powerbanken blot af en energikilde og én eller flere USB-porte til opladning af forskellige devices. Det er væsentligt at pointere, at det ikke kun er din telefon, der kan oplades via Powerbanken. Også dit smartwatch, trådløse høretelefoner, tablet, GPS og alverdens andre enheder, der benytter en USB-indgang til strømforsyning kan oplades med den. Udover energikilden og den lille smarte indpakning, fås de mange forskellige Powerbanks i forskellige farver, modeller, størrelser og selvfølgelig også forskellige prisklasser.

Hvilken type Powerbank skal du vælge?

Der findes altså et hav af forskellige typer Powerbanks og her hos os finder du også et bredt udvalg. Så hvis du nu står overfor at skulle vælge en ny; hvilken skal du så egentlig vælge? Ligesom de alle har forskellig kapacitet, har de også forskellige funktioner og karakteristika. De har naturligvis alle samme funktion i form af opladning af forskellige devices, men de er meget varierende i deres form og funktion.

- Mobil opladning på festival eller rejse?
Skal du for eksempel på festival eller camping til sommer? Eller planlægger du at bruge de lange sommerdage på stranden i for eksempel Italien, Frankrig eller Spanien? Så har vi blandt andet Powerbanks med solceller, der altså oplader sig selv via solens dejlige, varme stråler. Med denne type Powerbank kan du altså bruge de lange dage udenfor i sommermånederne, uden at skulle bekymre dig om, hvorvidt du løber tør for strøm på mobilen, kameraet eller iPad’en.

- Er robusthed en vigtig faktor?
I vores udvalg af Powerbanks finder du også ekstra robuste enheder, der er særligt anvendelige hvis du har behov for at oplade din telefon eller andre enheder, hvor de kan udsættes for ekstra slitage, stød eller lignende. Den ekstra robuste variant er gummibelagt, så den er mere hårdfør. Det kan for eksempel være anvendeligt, hvis du arbejder som håndværker eller har en hverdag præget af slid og slæb.

- En sporty udgave?
Du finder også en praktisk Powerbank, der er beregnet til opladning under cykling. Denne type Powerbank kan monteres direkte på styret og er et ideelt redskab, hvis du eksempelvis ønsker at holde strøm på din GPS, mobiltelefon eller kamera under kørslen. Cykel-Powerbanken rummer også en lille lommelygte, hvilket kan være rigtig praktisk i tilfælde af, at uheldet er ude i form af punkteringer eller lignende efter mørkets frembrud. Det er altså en ideel løsning, for dig der cykler meget.

- Til gameren
Hvis du er én af de mange, der elsker at spille Pokemon GO og fange Pokemons på din vej, så ved du også, at mobilen bruger rigtig meget strøm på det. Og der er jo næsten intet værre end at stå foran en stærk og sjælden Pokemon og så ikke have strøm nok til at kunne fange den. Med den rette Powerbank skal du ikke længere bekymre dig om, hvorvidt du har strøm nok til at fange Pikachu, Charizard, Onix og alle de andre Pokemons du møder på din jagt.

Hvis du nyder at bruge tiden på jagt efter sjældne Pokemons, så skal du måske investere i en model med mere kapacitet. Det samme gør sig gældende, hvis du ofte benytter din telefon som GPS. For hvad er næsten værre end at stå et sted uden at vide, hvilken vej du skal med en telefon der er løbet tør for strøm?

Med en opladt Powerbank i tasken er du sikker på, at du når frem til dit møde, koncerten eller noget helt tredje, og at du altid kan komme i kontakt med familie og venner – helt uden problemer undervejs.

Mulighed for at oplade flere devices på samme tid

Nogle Powerbanks rummer flere USB-porte og kan dermed oplade flere devices på samme tid. Derfor bør du også overveje hvad du finder vigtigst; at kunne oplade flere enheder på samme tid, eller at kunne oplade for eksempel mobiltelefonen flere gange, før Powerbanken skal oplades igen. Hvis du ønsker at kunne oplade to enheder samtidig, så finder du også varianter med to eller flere USB-porte i vores sortiment.
Størrelsen på Powerbanken følger med antallet af USB-porte. Det samme gør prisen. Du bør derfor overveje, hvorvidt du har behov for at kunne oplade flere enheder på samme tid. Omvendt er det også rigtig ærgerligt at mangle stik, hvis du har brug for at oplade flere enheder samtidig. Derfor må du også medtænke, om Powerbanken nemt og bekvemt skal kunne opbevares i din lomme, eller om du har en fast taske den bare skal ligge i.

Overvej antal mAh ift. antal opladninger
Som udgangspunkt er det kapaciteten der er af betydning for, hvor mange opladninger din Powerbank kan klare. Regn umiddelbart med, at Powerbanks med en kapacitet på 2000 mAh kan oplade telefonen eller en anden enhed en til to gange.
En Powerbank med en kapacitet på 6000 mAh lader dine enheder op tre til fire gange, mens en Powerbank på 10.000 mAh lader mobiltelefonen op fire til seks gange. I vores sortiment finder du Powerbanks med kapacitet mellem 2000 og 20.000 mAh.
En Powerbank med kapaciteten 20.000 mAh giver dig altså op mod ti opladninger og gode muligheder for at oplade flere devices på samme tid – så længe der er mere end én USB port. Blandt de Powerbanks vi udbyder her hos os, er der altså rig mulighed for at du kan vælge lige den kapacitet der passer til dit behov.

Hurtig eller langsom opladning?

Udover kapacitet, antal USB-porte og størrelsen på Powerbanken bør du også overveje, hvorvidt du har behov for, at den hurtigt oplades, og hvor hurtigt den skal kunne oplade dine devices. Det er selvfølgelig altid at foretrække, at din Powerbank både kan lades op hurtigt og lade diverse enheder op hurtigt. Dog skal det siges, at prisen også følger med og du bør derfor overveje, hvor stort dit behov er for, at den både selv kan oplades og oplade dine enheder hurtigt.

Hastigheden på ladningen angives i ind- og udgangsværdier målt i henholdsvis volt og ampere (strøm og spænding). Du har mulighed for at se disse værdier, når du skal vælge den helt rette Powerbank. Hastigheden bestemmes blandt andet af følgende strømværdier: 5V/1A angiver en langsom hastighed, 5V/2A angiver en mellem hastighed, 5V/2.4A angiver en hurtig hastighed, mens værdien 9V/3.0A angiver den hurtigst mulige opladningshastighed. Det er muligt at finde Powerbanks med mellemværdier, men som tommelfingerregel kan du regne med, at jo højere tal, des hurtigere hastighed.

Her hos os finder du en lang række forskellige Powerbanks med forskellige opladningshastigheder. Du har derfor mulighed for at finde lige den hastighed, der passer til dine behov. Husk at prisen svarer til hastigheden og du kan derfor enten vælge at spare på prisen, samt spare på hastigheden, eller tilsvarende tilvælge hastighed og dermed betale mere for den. Når du skal ud og anskaffe dig en Powerbank, så tænk først og fremmest på dine behov. Hvor mange gange har du behov for at oplade dine enheder om dagen? Hvor ofte søger du en stikkontakt uden held? Hvor mange devices skal oplades samtidig? Og så videre, og så videre. Uanset hvilket behov du har, så kan du være helt sikker på, at vi har et bud på den helt ideelle Powerbank til dig.

E-mærket

 

Betalingskort