LexCom Konnektor

LexCom er en serie datanetværksløsninger med fokus på høj kvalitet. En LexCom Konnektor bruges typisk i et rackskab, hvor man måske har 200 udtag samlet.

Filtrér
Sortering

Læs mere om LexCom Konnektor

LexCom Konnektor - Smart værktøjsfri montering

Her på siden finder du vores udvalg af både skærmede og uskærmede LexCom konnektorer, og modeller, der passer hos flere forskellige typer indenfor kabler, såsom både Cat 5e, Cat 6, og Cat 6a.

En LexCom Konnektor overholder alle de gældende standarder, såsom ANSI, TIA, EIA-568 A og B; sidstnævnte er en standard indenfor farvekodning, som viser hvordan du placerer de otte ledere fra et kabel i konnektoren.

LexCom er en serie af data netværksløsninger med fokus på høj kvalitet, og findes typisk i et rackskab, hvor der kan være op over 200 udtag i ét patch panel.

Alle disse udtag skal føres ud i et konnektor stik i den anden ende; med en LexCom konnektor er du sikret et stik, der passer perfekt til dansk installation.

De forskellige LexCom varianter

Der findes mange forskellige typer konnektorer fra LexCom, og de hyppigst brugte og dermed også mest populære er LexCom 500 Konnektorerne, som både kan trække meget mere, men også ofte er hurtigere.

De passer typisk også bedst til de mest almindelige Ethernet stik, men det betyder ikke at du ikke også kan støde på de andre varianter.

LexCom 500 Konnektorer

De skærmede 500 STP varianter har en båndbredde på 500 MHz, og kan opnå hastigheder på op til 10 Gbit/s Ethernet, Cat6a, uden komplikationer.

Systemerne vælges, hvis du eksempelvis har brug for skærmning mod forstyrrende støj og interferens fra andre kabler eller maskiner.

Disse former for konnektorer har en større båndbredde end Lexcom 250, og derfor er systemet ofte også mindre sårbart med henblik på støj.

Derfor vælges denne type konnektor hovedsageligt også, når der ønskes en større båndbredde end hvad applikationerne kræver; dermed sikrer du også et mere robust datanetværk.

LexComs 500 konnektorer brillierer i rackskabe, hvor du kan have over 200 udtag i hvad der kaldes en datastik portal, som alle skal føres ud til ét konnektor stik i den anden ende af kablet.

Disse konnektorer er skabt med et fremtidsorienteret system, som understøtter Ethernet-standarden for 10 Gbit/s; derfor passer det ideelt til datanetværk hvor der er behov for morgendagens hastigheder.

Dette gælder eksempelvis i grafiske virksomheder og serverrum, og også industrier, hvor der kan være behov for et netværk, som er beskyttet mod støj fra eksterne kilder, såsom HF armaturer, frekvensomformere og radiosendere, maskiner, eller andre former for kabler.

Disse typer konnektorer opfylder stort set alle de krav du kan have til moderne kabling, og er beregnet til kabler af typen Cat6a.

Cat6a i LexCom 500 Konnektorer

CAT6A-kabel giver mulighed for ekstrem høj datahastighedstransmission på op til 10Gbps og ved en frekvens på 500Mhz.

Faktisk understøtter CAT6A fuldt ud 10GBASE-T op til 100 meter i kanallængde, hvilket sikrer, at den kan understøtte de hurtigste Ethernet-applikationer.

Der er 2 hovedtyper af CAT6A-kabel, der overholder disse standarder, skærmede og uskærmede, som ofte omtales som F/UTP og U/UTP.

Nogle bruger udtrykket FTP og UTP til at skelne mellem skærmet og uskærmet kabel, men ifølge ISO/IEC-standarderne angiver de første bogstaver typen af ​​overordnet skærm, mens sidstnævnte bogstaver angiver typen af ​​skærmning på hvert par og det balancerede element.

Derfor er F/UTP og U/UTP den nemmeste måde at skelne kabeltyper på.

CAT6A U/UTP betyder, at kablet består af 4 uskærmede snoede par og ingen ydre afskærmning.

CAT6A F/UTP betyder, at kablet består af 4 uskærmede snoede par, men det indeholder en ydre folieskærm; dette er et skærmet kabel.

Der er også S/FTP (skærmet/folieret parsnoet) kabel, normalt et CAT7 kabel, der har fire individuelt skærmede par og en ydre skærmfletning omkring alle fire par.

CAT 6A U/UTP er konstrueret på en bestemt måde for at hjælpe med at minimere krydstale og ANEXT.

Dette inkluderer større ledere (minimum 23 AWG), strammere drejninger, ekstra internt luftrum, en intern separator mellem parrene og tykkere ydre kappe; disse funktioner øger typisk kablets ydre diameter.

CAT6A F/UTP er konstrueret på lignende måde, men den indeholder en ydre folieskærm under den ydre kabelkappe.

LexCom 250 konnektorer

Disse uskærmede 250 konnektorer har en båndbredde på 250 MHz, og kan køre hastigheder såsom 10, 100, og 1000 Mbit/s Ethernet, Cat 6.

Dette system vælges typisk, når der ikke er behov for beskyttelse mod støj.

LexCom 250 har en større båndbredde end LexCom 125, og er generelt mindre sårbart i forhold til støj; derfor vælges dette system generelt også, hvor der ønskes en større båndbredde end applikationerne kræver.

Derved sikres der også et mere robust datanetværk.

Meget ligesom sin 500-artsfælle, kan disse varianter også bruges i rackskabe, hvor du har denne “datastik portal”, 200 udtag der skal føres ud til et Konnektor stik i den anden ende.

Denne variant finder du oftest i større virksomheder og boligforeninger, hvor der ikke er behov for lige så stor afskærmning mod støj og interferens fra diverse maskiner og kabler, som eksempelvis ved industri.

Meget lig som deres artsfæller, opfylder 250 konnektorerne også de krav der stilles til moderne kabling, og har også en farvekodning, der viser dig hvordan du bedst placerer de 8 ledere fra kablet ind i konnektoren.

Dog er disse konnektorer er beregnet til Cat 6-kabeltyper.

Cat6 i LexCom 250 Konnektorer

CAT6 er den sjette generation af Ethernet-kabler, der bruges i erhvervs- og hjemmenetværk og den nuværende "typiske" kabelstandard, der bruges i moderne kontorbygninger.

CAT6 er bagudkompatibel med CAT5e og CAT5 standarder, der kom før den.

Disse kabler understøtter Ethernet-datahastigheder på op til 1 gigabit per sekund.

CAT6-kabler kan også rumme 10 Gigabit Ethernet-forbindelser i en begrænset afstand på omkring 55 meter.

Category 6 Augmented-kablet, også kendt som CAT6a, forbedrer CAT6 Ethernet-kablerne.

CAT6a understøtter datahastigheder på 10 Gigabit, og er både tykkere og dyrere end CAT6.

CAT6 understøtter en frekvens på 250MHz.

Den største forskel mellem CAT6 og CAT5e er transmissionsydelse; CAT6 har en tykkere måler og strammere drejning, hvilket reducerer interferens.

Den har også et mere forbedret returtab og insertion tab og samme niveau fjern-krydstale end CAT5e.

Dette betyder, at den har et højere signal-til-støj-forhold sammenlignet med CAT5e.

LexCom 125 konnektor

LexCom 125 har en båndbredde på 125 MHz, og kan køre hastigheder såsom 10, 100, og 1000 Mbit/s Ethernet, Cat5e.

Disse former for konnektorer er også ganske brugbare i rackskabe, men bruges dog hovedsageligt i boligforeninger, private boliger, og kontorer, hvor der ikke kræves afskærmning eller behov for intense mængder data.

Disse konnektorer er beregnet til Cat5e typer, og er forsynet med farvekoder, så du kan se hvilke kabler og hvordan de skal placeres i selve konnektoren.

Udover deres MHz-hastighed og kabeltype, minder denne type kabel meget om deres artsfæller; de er dog også ofte den billigere variant.

Cat5e i LexCom 125 Konnektorer

CAT5e er en forbedring af CAT5-standarden; dette repræsenteres af ordet ´e´.

Mens både CAT5- og CAT5e-kabler kan transmittere data gennem en række netværk og modvirke strålingstilstrømning, har CAT5e fremskridt, der resulterer i en bedre kommunikationsproces.

CAT5e kan håndtere situationer som crosstalk og EMI bedre end CAT5-standarden.

CAT5e er parsnoede kabler, der kommer med en maksimal frekvens på 100MHz; CAT5e-kabler bruges til telefoni- og videosignaltransmission.

CAT5e-kabel kan overføre 100 Mbps Ethernet i en afstand på 100 meter.

Det er det billigste moderne Kategori-kabel, men da Cat6-kabel fortsætter med at falde i pris, er omkostningsbesparelserne for Cat5e muligvis ikke de langsommere hastigheder værd.


 

 

Betalingskort

Samlet score: 4.9 af 5

avXperten
Language: DA flag NO flag
Menu Kontakt
Kurv
Søg
Vi sender pakken i dag
Bestil inden kl. 20.30
Robotstyrede priser
Sikrer dig en god pris
60 dages returret
Vi hjælper altid
E-mærket
Godkendt siden 2007