LexCom Konnektor

LexCom er en serie datanetværksløsninger med fokus på høj kvalitet. En LexCom Konnektor bruges typisk i et rackskab, hvor man måske har 200 udtag samlet.

Filtrér

Læs mere om LexCom Konnektor

Smart værktøjsfri montering med Lexcom Actassi Konnektor

Se en video om hvordan du laver smart værktøjsfri montering med Actassi S-One RJ45 Konnectorer.

Actassi LexCom

I denne kategori finder du stik til både skærmede og uskærmede netværk, og modeller, der passer til flere kvaliteter inden for kabler fx Cat5e, Cat 6 og Cat6a. En LexCom Konnektor overholder alle gældende standarder som fx ANSI/TIA/EIA-568 A og B, der er en standard for farvekodning, der viser, hvordan man placerer de 8 ledere fra et kabel i Konnektoren. LexCom har for nyligt skiftet navn til Actassi, men da de fleste stadig kender LexCom navnet bedst, har vi samlet dem under dette navn i denne kategori.

LexCom er en serie datanetværksløsninger med fokus på høj kvalitet. En LexCom Konnektor bruges typisk i et rackskab, hvor man måske har 200 udtag i en patchpanel, der alle skal føres ud i et konnektor stik i den anden ende. Med en LexCom konnektor er du sikret et stik, der passer perfekt til dansk installation. LexCom Konnektorer er det ypperste kvalitetsprodukt inden for datastik føring.


 

 

Betalingskort

 

 

 

Samlet score: 4.7 af 5

avXperten
MenuKontaktKurvSøg
Vi sender pakken i dag
Bestil inden kl. 14.30
Robotstyrede priser
Sikrer dig en god pris
60 dages returret
Vi hjælper altid!
E-mærket
Godkendt siden 2007