Leder du efter FM Nødradio eller Powerbanks?

Netværk

Her finder du alt det du skal bruge for at lave en netværksinstallation. Stort udvalg af routere, Switche og kabler mm. i alle kvaliteter og prisklasser.

Læs mere om Netværk

Stort udvalg af netværkskabler og tilbehør

Her finder du alt det du skal bruge for at lave en netværksinstallation. Vi har et stort udvalg af Routere og Switches i alle kvaliteter og prisklasser. Skal du tilslutte kablet netværk til en computer uden RJ45 stik, har vi et stort udvalg af Netværkskort.

Vi har også netværkskabler og patchkabler til alle typer installationer. Lige fra hjemmenetværket til de store professionelle installationer med masser af interferens i et kontormiljø. Derfor kan du her vælge mellem uskærmede, skærmede og dobbeltskærmede kabler i mange længder og kvaliteter. Vi har både normale netværkskabler, trådløse routere og nye spændende produkter indenfor 4G og 5G når det er tilgængeligt.

Køber du kabler uden stik, finder du også et bredt udvalg af løse stik, så du selv kan lave dine kabler i netop den længde, der passer dig. Er du i det hele taget et gør-det-selv menneske finder du her antenner, Ubiquiti router, Ubiquiti UniFi, tænger, internet forstærker og andet tilbehør, så du selv styrer installationen. Kan du godt lide at holde styr på dine enheder har vi rackpaneler og tilbehør, så du let kan komme til stikkene i en netværk switch. Se også vores store udvalg af Ubiquiti produkter, som er en af de mest eftertragtede mærker, især til effektive trådløse netværks setups.


 

 

Betalingskort

Samlet score: 4.9 af 5

avXperten
Sprog: DA flag NO flag
Menu Kontakt
Kurv
Søg
Vi sender pakken i dag
Bestil inden kl. 20.30
Robotstyrede priser
Sikrer dig en god pris
60 dages returret
Vi hjælper altid
E-mærket
Godkendt siden 2007