UDSALG - Klik her og se de mange gode tilbud  -  Spar op til 60%

Netværk

Her finder du alt det du skal bruge for at lave en netværksinstallation. Stort udvalg af routere, Switche og kabler mm. i alle kvaliteter og prisklasser.

Læs mere om Netværk

Stort udvalg af netværkskabler og tilbehør

Her finder du alt det du skal bruge for at lave en netværksinstallation. Vi har et stort udvalg af Routere og Switche i alle kvaliteter og prisklasser. Skal du tilslutte kablet netværk til en computer uden RJ45 stik, har vi et stort udvalg af Netværkskort.

Vi har også netværkskabler og patchkabler til alle typer installationer. Lige fra hjemmenetværket til de store professionelle installationer med masser af interferens i et kontormiljø. Derfor kan du her vælge mellem uskærmede, skærmede og dobbeltskærmede kabler i mange længder og kvaliteter.

Køber du kabler uden stik, finder du også et bredt udvalg af løse stik, så du selv kan lave dine kabler i netop den længde, der passer dig. Er du i det hele taget et gør-det-selv menneske finder du her antenner og tænger og andet tilbehør, så du selv styrer installationen. Kan du godt lide at holde styr på dine enheder har vi rackpaneler og tilbehør, så du let kan komme til stikkene i en netværk switch.

E-mærketKøbsgaranti op til 50.000 DKK

 

Betalingskort

 

 

 

avXperten
MenuKontaktKurvSøg
Over 11.500
Varer på lager
Robotstyrede priser
Sikrer dig en god pris
30 dages returret
Vi hjælper altid!
Dag-til-dag levering
Alle hverdage, året rundt
E-mærket
Godkendt siden 2007