Leder du efter FM Nødradio eller Powerbanks?

Ophæng & Beslag

Gør indretningen i dit hjem endnu smartere med et ophæng til dit fladskærmsfjernsyn, dine højttalere eller din computerskærm.

Læs mere om Ophæng & Beslag

Hvad er VESA?

Få det fulde overblik over VESA-standarden i vores informative video herunder, hvor du også får en masse info omkring tv-ophæng:

Få TV ophæng til selv de tungeste fjernsyn

Med et TV ophæng får du et flottere og mere diskret placeret TV. Gør indretningen i dit hjem endnu flottere med et smart vægbeslag til dit TV. Det er en let og diskret måde at sikre den optimale synsvinkel til computerskærmen på.

Her finder du vægbeslag i mange forskellige VESA mål. Væg- og loftsbeslagene kommer i mange forskellige størrelser og med forskellige funktioner. Prøv eksempelvis udtræks- eller tilt funktion og få maksimalt udbytte af dit fjernsyn, uanset hvor i huset du vælger at hænge det op. Hvorfor nøjes med en dårlig placering af dit TV, når du med disse smarte vægbeslag kan hænge det på væggen, lige hvor det passer dig.

Vi har også et udvalg af bordbeslag, sokler samt hylder og racks, hvor du kan samle din DVD og Playstation i en elegant løsning, hvor du altid har let adgang til stikkene. Når du har mange enheder samlet er det også vigtigt med ordentlig kabelstyring, så ledningerne ikke ligger og flyder over det hele. Derfor finder du kabelskjulere her. Hos avXperten har vi også mange andre spændende produkter som eksempelvis:


 

 

Betalingskort

Samlet score: 4.9 af 5

avXperten
Sprog: DA flag NO flag
Menu Kontakt
Kurv
Søg
Vi sender pakken i dag
Bestil inden kl. 20.30
Robotstyrede priser
Sikrer dig en god pris
60 dages returret
Vi hjælper altid
E-mærket
Godkendt siden 2007