Computer holder

En computerholder er en genial løsning til både at sikre, men også bruge din computer mere effektivt. Fås både til stationær- og bærbar PC.

Filtrér
Sortering

Læs mere om Computer holder

Computer Holder - Sikker og fleksibel løsning til Stationær og Bærbar PC

Hvis du gerne vil have mulighed for let og effektivt at kunne flytte rundt på din stationære eller bærbare computere på kontoret eller i hjemmet, så kan en mobil computer holder med hjul være et effektivt værktøj.

Du kan her finde flere forskellige typer af computer holdere, der kan hjælper dig med enten at transportere computeren rundt, eller til at fastholde computeren på en specifik plads.

Det kan f.eks. være at du gerne vil have et godt og solidt stativ til din bærbar PC, så du hurtigt kan opsætte den som en almindelige skærm med tilhørende mus og tastatur, når du møder ind på kontoret om morgenen, og hurtigt tage den med igen når det bliver fyraften.

Du kan også få holdere som du kan bruge til enten skrivebordet eller væggen, så du kan være sikker på at din computers kabinet står solidt og godt fast, så den hverken fylder på gulvet eller på kontorbordet.

4 ting du bør overveje når du køber en computer holder

Vil du gerne have en computer holder til en PC eller bærbar, så kan det være en god ide at gøre dig nogle overvejelser, så du kan være sikker på at få den computer holder som passer til dine behov.

Vi giver dig derfor herunder nogle overvejelser som du kan bruge til at se hvilken type computer holder som du bedst kan bruge på kontoret eller i hjemmet.

#1 - Hvilken type computer skal computer holderen passe til?

Det første du bør overveje er, hvilken type computer som du skal bruge computer holderen til, da der er stor forskel om du skal bruge en holder til en stationær PC eller en bærbar PC.

Hos en PC er selve computeren normalt gemt i et kabinet der står ved siden af resten af setuppet, der består af den tilhørende skærm, tastatur og mus.

Her er computer holderen beregnet til at kunne bære og holde på selve kabinettet og ikke resten af PC´ens setup.

Hos en bærbar computer, så har du alle funktioner indbygget i bærbaren, og du har derfor ikke behov for noget sidestående tilbehør for at kunne bruge computeren.

Computer holdere til en bærbar computer vil derfor ofte bestå af en dok eller et stativ, hvor du kan placere bærbaren mens du arbejder eller bare til opbevaring.

Der kan derfor være stor forskel mellem de forskellige computer holdere alt efter om de skal bruges til en PC eller en bærbar computer, og du bør derfor overveje hvilken type computer som du skal bruge din holder til.

#2 - Computerens størrelse

Skal du have en computer holder, så bør du også overveje hvor kraftig den skal være, da computere kan have forskellige størrelse og vægt, som din holder skal kunne klare.

En stationær computer kan have mange forskellige størrelser alt efter hvilket formål den er bygget til, da en almen kontor computer ofte ikke vil være nær så kraftig eller tung, som en computer bygget til billed og videoredigering eller en gaming computer.

Eksempler på typer af almene PC kabinetter:

  • Full Tower / ATX - 60 cm eller mere højt kabinet
  • Mid Tower / Micro ATX - 45 - 60 cm højt kabinet
  • Minitower / Mini ATX - 30 - 45 cm højt kabinet

Det samme gælder for bærbare computere, hvor der kan være stor forskel på vægten og størrelsen på modellerne, alt efter hvad computeren er beregnet til.

Mange computer holdere har en maksimal vægt som de kan holde til, og det er derfor vigtigt at du undersøger hvor meget din computer vejer, så du kan være sikker på at computer holderen kan holde til den pågældende vægt.

Det kan især være vigtigt hvis det er en stor og kraftig computer med mange moderne og store komponenter, der hurtigt kan give computeren noget ekstra vægt bag sig.

#3 - Mobil/flytbar computer holder

Hvis du gerne vil have mulighed for at kunne flytte din computer rundt på kontoret, så kan en computer holder med hjul potentielt være en god investering.

Her kan du få flere modeller, hvor du bl.a. kan få en holder der er som et lille bord, hvor computeren står på, som du let kan flytte rundt på takket være hjulene.

Du kan også få mere smarte stativer, hvor computeren bliver klipset på stativet, så den står mere fast og sikkert når du bevæger rundt med den.

Det kan være rigtig vigtigt når det kommer til stationære computere, da deres interne komponenter godt kan være ret sarte, og derfor kan den ekstra beskyttelse for kabinettet være en god løsning.

En ekstra bonus er, at computeren ikke kommer til at stå på gulvet, hvilket formindsker den mængde af støv som kan komme ind i computeren, så du ikke skal rengøre den så ofte.

Så har du et behov for ofte at skulle flytte rundt på din stationære computer, når du er på kontoret, så kan en mobil computer holder hjælpe dig til at gøre hele processen lidt lettere, og muligvis formindske potentielle rygskader, da tunge løfte generelt ikke er godt i længden.

#4 - Computer holder til bord

Vil du gerne have mere plads på dit kontorbord, eller få muligheden for en bedre arbejdsstilling, så kan en computer holder til dit skrivebord være et godt køb.

Her kan du f.eks. få lodrette holdere til din bærbar computer, så du let kan opbevare den på skrivebordet uden at den fylder særlig meget.

Det kan især være godt, da det formindsker chancen for at du potentielt ødelægger bærbaren, hvis du f.eks. spilder kaffe eller vand på bordet, som vi vist alle har prøvet en gang imellem.

Du kan også få et konkret stativ til din bærbar, hvor du kan placere bærbaren og så justere på stativet, så du kan få en bedre stilling mens du arbejder.

Det gør det også lettere at skifte mellem en siddende og stående arbejdsstilling, hvis du gerne vil have mulighed for at stå i et stykke tid og arbejde.

For stationære computere, så har du mulighed for at få et computer ophæng som du kan montere enten under dit skrivebord eller på væggen.

Det betyder at din stationære computer ikke fylder på hverken skrivebordet eller på gulvet, og det gør også at der ikke kommer nær så meget støv ind i computerens kabinet, så den skal ikke rengøres for støv og partikler nær så ofte som ellers.

Du kan også få computer ophæng, hvor du kan roterer computeren, hvilket gør det lettere for dig at kunne tilgå ledninger og portene bag computeren.

Det gør at det er meget lettere at kunne installere computeren og få trukket kabler ud til skærm, mus og tastatur.

Her er det dog ret vigtigt at du undersøge hvor stor din stationær er, både med vægt og volumen, da du gerne skal være sikker på at ophænget kan holde til computeren.

Det kan især være tilfældet, hvis det er en stor og kraftig arbejds- eller gaming computer, som ofte vejer en god del mere end en almindelig kontor computer.


 

 

Betalingskort

Samlet score: 4.9 af 5

avXperten
Language: DA flag NO flag
Menu Kontakt
Kurv
Søg
Vi sender pakken i dag
Bestil inden kl. 20.30
Robotstyrede priser
Sikrer dig en god pris
60 dages returret
Vi hjælper altid
E-mærket
Godkendt siden 2007