Leder du efter FM Nødradio eller Powerbanks?

Terrassevarmer

Forlæng sommeren med en terrassevarmer. Terrassevarmer til at bruge på terrassen, så man sidde ude længere tid om aftenen og nyde sensommeren.

Filtrér
Sortering

Læs mere om Terrassevarmer

Terrassevarmer til vægmontering (650/1300/2000W) Nedis
Terrassevarmer til vægmontering (650/1300/2000W) Nedis

3 varmeindstillinger
Der medfølgerdrejbar vægplade til montering

Læs mere Fjernlager
Levering: 5-7 hverdage
Senest 31. juli 2024
Terrassevarmer til ophæng (1500W) Millarco
Terrassevarmer til ophæng (1500W) Millarco

Lækkert eksklusivt design
LCD display på siden

Læs mere Fjernlager
Levering: 3-5 hverdage
Senest 29. juli 2024
Terrassevarmer til væg 3-trin (2000W) Home it
1 Anmeldelser
Terrassevarmer til væg 3-trin (2000W) Home it
1 Anmeldelser

3 varmeindstillinger
Vægmonteret

Læs mere Fjernlager
Levering: 3-5 hverdage
Senest 29. juli 2024

Terrassevarmer til hyggelige sommernætter

En terrassevarmer er en form for udendørs varmeblæser og er en enhed der gør det muligt at nyde den friske luft på terrassen næsten hele året rundt, med undtagelse af de koldeste måneder.

Terrassevarmere bruger typisk gas eller el for at generere den varme, som bruges til at opvarme terrassen.

Dens varme kan centreres forholdsvis effektivt og bliver så vidt muligt skubbet nedad, så den ikke bare farer op og går til spilde.

Du har uden tvivl set terrassevarmere på udendørs caféer og restauranter, som oftest hænger lidt højere oppe for at varme gæsterne.

Derudover har vi hos avXperten et stort udvalg af andre produkter som f.eks. ventilatorer, luftkølere, affugtere og varmetæpper.

3 gode grunde til at købe en terrassevarmer

Hvis du stadig er i tvivl om en terrassevarmer er noget for dig, så kan du herunder læse om et par gode grunde til at skaffe en terrassevarmer.

#1 Brug terrassen selvom det er koldt udenfor

Mange af dem som har en terrasse undgår at bruge den, når de kolde måneder trænger på, da det oftest bliver for koldt udenfor.

Havemøblerne bliver gemt væk og tilbage er den store og tomme terrasse.

Undgå at lade terrassen stå tomt med terrassevarmere og bevar den hyggelige stemning, selv i de kolde tider.

Undgå at krybe ind i stuen, når det bliver koldt. Med terrassevarmere kan du fortsat bruge terrassen uafhængigt af temperaturen.

Det er især godt hvis du sommetider laver mad ude på terrassen i form af grilning og lignende.

#2 Skab en hyggeligere og varmere stemning på terrassen

Ved at montere vægmonteret terrassevarmere så får du ikke bare ekstra varme på terrassen, men det giver også mere lys derude i de mørke måneder.

Da lyset fra terrassevarmerne er af varme farver, så skaber det en ekstra hyggelig stemning af have dem tændt i mørket.

Især når man har væg og loft monteret terrassevarmere, så kan det give terrassen en mere hyggelig stemning, når man sidder derude.

#3 Sid ude længere om aftenen med en terrassevarmer

Til dig som godt kan lide at sidde udenfor om aftenen indtil kulden trænger på, så vil en form for terrassevarmer være oplagt.

De er let at bruge og kræver heller ikke den store installation. De er derfor super praktiske at have.

En terrassevarmer fungerer perfekt til kølige sommeraftener, eller måske om dagen i efteråret eller foråret hvor temperaturen ikke så høj.

6 ting at kigge efter inden du vælger en terrassevarmer

Når du skal vælge en terrassevarmer så er der mange ting at overveje, for at finde den som vil passe bedst til dit behov.

Der findes i dag en række forskellige terrassevarmere, som hver især har egenskaber der kan gøre dem fordelagtige for forskellige personer.

Herunder kan du læse mere om de punkter, som er vigtig at kigge efter når du skal til at vælge en terrassevarmer.

#1 Gas eller el

Her på siden vil du primært kunne finde terrassevarmere der bruger gas og el, da det er de to mest effektive. Dog er det en smagssag hvad man er mest til.

Mange personer bruger gas, da det giver en større frihed til at placere terrassevarmeren hvor man har lyst, da den ikke skal tilkobles en strømkilde.

En el-terrassevarmer har en begrænsning på dens afstand fra en stikkontakt, men hvis du udelukkende bruger den på terrassen er dette sjældent et problem.

El er meget mere miljøvenligt end gas og er nemmere at håndtere, da der ikke er nogle gasflasker at udskifte osv.

Med en gas terrassevarmer skal du huske at udskifte gastanken når den er ved at være tom, mens en el terrassevarmer blot skal sættes til stikkontakten for at virke.

#2 Strømforbrug i terrassevarmer

Hvis du vælger en terrassevarmer med el, så skal du være opmærksom på strømforbruget på den, da de godt kan bruge meget strøm.

Vores terrassevarmere har typisk en effekt mellem 1.000 - 3.000 watt. Hvilket er effektiv nok til at opvarme de fleste terrasser.

Hvis du er interesseret i at vide hvor meget du betaler for diverse apparater i strøm, så kan du læse hvordan man udregner det på vores blog.

#3 Fastmonteret eller fritstående

Overordnet set kan du vælge mellem to forskellige måde at placere din terrassevarmer på.

Den version som mange kender, er versionen som står på en eller flere fødder og nemt kan flyttes rundt med.

En anden version er den type terrassevarmer som fastmonteres på en væg, markise eller andet.

Denne version er ofte lidt mindre end versionen med fod, og derfor bruger man den ofte i samspil med en større version for at afdække et større område.

Terrassevarmer til væggen kan også være et godt valg til fx en altan, hvor der måske ikke er plads til en stor robust terrassevarmer med fødder.

#4 Størrelse

Størrelsen på din terrassevarmer er vigtig, da den selvfølgelig skal passe på din terrasse eller altan.

Har du en terrasse hvor der ikke er meget plads, kan du med fordel vælge en terrassevarmer med et slankt design, eller som hænger på væggen.

Store terrassevarmere som fx har 4 fødder kan godt fylde meget, hvorimod en terrassevarmer med kun én fod nemt kan passe ind på terrassen.

En terrassevarmer med én enkelt fod fylder ikke mere end en lampe gør i stuen, og kan nemt stå i hjørnet på terrassen, eller ved siden af terrassebordet uden at den tager for meget plads.

#5 Antal grader og varmeindstillinger

Flere af vores terrassevarmere har forskellige indstillinger, så man selv kan styre hvilken effektivitet den skal stå på.

Med de adskillige varmeindstillinger kan du selv justere hvor meget varme terrassevarmeren skal genere, alt efter hvordan temperaturen er.

Er det ikke så koldt så kan du have den kørende på en lavere varmeindstilling. Er det meget koldt på terrassen, så kan du have den på den maksimale varmeindstilling.

Med muligheden for selv at vælge varmeindstillinger så har du bedre mulighed for at styre temperaturen på terrassen, så det hverken bliver for varmt at have den tændt og for koldt at have den slukket.

#6 Smarte funktioner

Alt efter hvor stor en investering du har lyst til at bruge på en terrassevarmer, kan du få en række smarte funktioner.

Mange moderne terrassevarmere er eksempelvis udstyret med en sikkerhedsfunktion, der automatisk slukker for terrassevarmeren hvis den vælter.

Dette sikrer at personer eller genstande ikke kan tage skade af varmen fra terrassevarmeren hvis den vælter.

Andre vigtige funktioner at tjekke kunne fx være:

  • Varmespredning
  • Hjul
  • Materiale
  • Effekt
  • Optændingsmetode

Varmespredning omhandler det areal terrassevarmeren er i stand til at opvarme, hvor større terrassevarmere er i stand til at opvarme større arealer end de mindre modeller som man eksempelvis hænger på væggen.

Nogle af vores terrassevarmere kan også styres via en app, hvor man bl.a. har mulighed for at styre temperaturen og hvor længe den skal være tændt.

Terrassevarmer til væg

En terrassevarmer til væggen er en smart løsning til de lidt mere snævrede terrasser, eller til dig som vil bruge en terrassevarmer på altanen.

Denne type terrassevarmer kan monteres direkte på væggen så du slipper for at bruge plads på jorden/gulvet.

Nogle bruger også denne type terrassevarmer til at fastmontere på enden af markiser eller rækværket for at få en omsluttende varme fra flere terrassevarmere.

En terrassevarmer til væggen er meget fleksibel, og kan placeres mange forskellige steder, såfremt der er plads nok til at montere den.

Vægmonteret terrassevarmere er specielt egnet til lejligheder med terrasser og altaner, da det oftest ikke er så meget plads derude.

Terrassevarmer til loft

Har du en overdækket terrasse, hvor en høj terrassevarmer måske ikke passer ind, kan du vælge en variant egnet til at fastmonteres i loftet.

Disse varianter ligner til forveksling normale lamper som vi har hængende over køkkenbordet eller andet, og kan nemt monteres i loftet på din overdækkede terrasse.

Ligesom normale terrassevarmere kan de hurtigt opvarme din terrasse, eller udestue uden problemer.

Nyd den behagelige varme i de kolde timer eller måneder og brug terrassen mere hyppigt end før, uafhængigt af temperaturen udenfor.

Ofte stillede spørgsmål om terrassevarmere

Hvor højt skal en terrassevarmer hænge?

Det anbefales at hænge terrassevarmeren op med mindst 180 cm mellemrum over jorden. Dog vil en højde på ca. 250 cm give det bedste resultat og kan opvarme lidt over 19 m².

Kan man bruge terrassevarmeren indendørs?

Terrassevarmeren er beregnet til udendørs brug, men kan også bruge indendørs i visse situationer. Er terrassevarmeren eldrevet så kan det godt lade sig gøre at bruge dem indendørs. Bruger de gas så bør man ikke bruge den indendørs.

Hvor skal terrassevarmeren placeres?

Når en terrassevarmer skal placeres, så er det bedst at den står i nærheden af hvor man selv er placeret. Er det en loftmonteret terrassevarmer, så er det fx en god idé at have den hængende over havebordet. Vægmonteret terrassevarmere bør ligeledes også placeres i nærheden af hvor man oftest sidder på terrassen.

Montering
0
0
0
Vælg alle
Varmeelement type
0
0
0
Vælg alle
Effekt (W)
0
0
0
0
0
0
Vælg alle
Produktfarve
0
0
0
0
0
0
0
Vælg alle
Brand
0
0
0
0
0
0
0
0
0
Vælg alle
Leveringstid
0
0
0
0
0
Vælg alle
Pris (kr)
Min:
Max:

 

 

Betalingskort

Samlet score: 4.9 af 5

avXperten
Sprog: DA flag NO flag
Menu Kontakt
Kurv
Søg
Vi sender pakken i dag
Bestil inden kl. 20.30
Robotstyrede priser
Sikrer dig en god pris
60 dages returret
Vi hjælper altid
E-mærket
Godkendt siden 2007