Ure

Her finder du vores store oversigt over diverse ure. Du finder både normale vægure, samt smarte clockradioer/vækkeure i vores store udvalg.

Læs mere om Ure

3 ting du bør overveje, når du køber ure

Der er mange ting som du bør overveje, når du skal købe et ur, så du er sikker på at få netop det ur, der passer til dine behov.

Vi giver derfor en række eksempler på forskellige overvejelser, som du kan gøre sig, så du er sikker på at kunne få det rette ur med hjem.

#1 - Hvilken type ur har du brug for?

Der findes mange forskellige typer af ure og det kan være svært at vælge hvilken type der passer bedst til dit hjem.

Der findes en række forskellige typer ure til din bolig, eller arbejdsplads, som fx:

Det kan være at du gerne vil have et almindeligt ur op i hjemmet, så du ikke altid skal gå og hive din smartphone op af lommen, når du vil se hvad tiden er.

Med et vægur har du nemlig et ur der hænger på væggen og som du altid hurtigt kan se over til, når du har brug for det.

Hvis du mere har brug for et ur der også kan vække dig om morgenen, så kan det være at en clockradio passer bedre til dig, da det ikke kun kan vise tiden, men også afspille radioen ved bestemte tidspunkter alt efter dine behov.

Det kan være at det er hårdt for dig at blive vækket om morgenen af almindelige alarmer og clockradioer, så det kan være at et Wake Up Light er et bedre ur til dig.

Et Wake Up Light er designet til at vække dig meget mere gradvist, så du ikke får en super brat opvågning, hvilket kan være med at give dig en mere sund start på dagen.

Det er derfor vigtigt at du overvejer, hvilken type af ur der passer bedst til dine behov, så du har mulighed for at træffe det valg der passer til dig.

#2 - Hvilke ekstra funktioner skal uret have?

Mange ure har forskellige funktioner der kan være vigtigt at kende i dine overvejelser, så du bedre kan få det ur som du gerne vil have.

Det kunne være at du gerne vil have en clockradio, men ikke har et sted hvor den kan stå så du kan se klokken om natten.

Så kan det være at et ur med projektor er den rette model for dig, da den kan projektere klokken op i loftet, så du altid kan se klokken uanset hvor clockradioen er placeret henne.

Du kan også ure med andre funktioner, som for eksempel vejrstation.

Så kan du se både tiden og se hvordan vejr temperatur, nedbør og mange andre forhold er.

Det hjælper dig med at forberede dig på dagen, og gør det lettere for dig at klæde dig efter vejrforholdene.

Hvis du gerne vil forbedre din søvn og sikre dig en god søvnrytme, så kan det være at et Wake up light ur er det bedste valg for dig.

Et Wake up Light hjælper dig nemlig om morgenen med at vågne op på en mere blid måde end du er vant til med en almindelige alarm, der bare bimler løs på et bestemt klokkeslæt.

Wake up lightet tænder nemlig gradvist for sit lys, så du bliver vækket over en længere periode, hvilket hjælper mod træthed om morgenen.

Derudover kan de også have indbygget radio og alarm, så du kan vækkes på en mere traditionel måde, hvis du skal være sikker på at komme op.

Det kan også være at du gerne vil have et tænd og sluk ur, hvor du kan være sikker på at dine elektroniske devices ikke stå og bruger ekstra strøm om natten.

Et tænd og sluk ur fungere nemlig ved at du indstiller en tidsperiode, hvor der gerne må løbe strøm igennem uret, hvorefter du så tilkobler de devices du gerne vil have tidsbegrænset til.

Det kan hjælpe dig med at spare strøm, men også med at sørge for at børnene får deres søvn, og ikke sidder oppe hele natten og spiller computer eller ser fjernsyn.

Det er derfor vigtigt at du overvejer, hvilke funktioner du gerne vil have dit ur skal have, så du kan få præcist det ur, der passer til dine behov.

#3 - Hvor skal uret placeres?

En anden overvejelser du bør gøre dig er, hvor uret skal placeres henne, da dette kan have stor betydning for hvilken type ur der passer bedst til dig.

Hvis uret skal være i stuen, så kan det være at et diskret vægur er den type der passer bedst til dig.

Hvis uret til gengæld skal være i soveværelser, så er det nok enten en form for clockradio eller et Wake up light, der passer bedst ind i de rammer.

Hvis du gerne vil have et ur i bryggerset, så kan det være at et ur med vejrstation er det rette valg, da du hurtigt og let kan se hvordan vejret bliver og finde det passende tøj frem.

Det kan derfor være en god ide at overveje, hvor du har tænkt dig at placere uret henne, da det kan have indflydelse på hvilket type af ur, som du skal bruge.

3 Fordele ved at bruge forskellige typer ure

Der er mange fordele ved at gøre brug af et ur, men kan være meget betinget af hvilke funktioner som uret har.

Vi beskriver derfor herunder en række fordele som der er ved at bruge et ur i forskellige situationer, så du bedre kan vælge dit ur.

#1 - Kan hjælpe med at vække dig om morgenen

Det kan altid være svært at komme op om morgenen, men med et ordentligt ur kan det hjælpe dig med at komme ud af sengen.

Her findes der forskellige type af ure, der kan hjælpe.

Med en clockradio kan du blive vækket med musik fra radioen, hvilket kan give en mere blid opvågning end hvis du bruger en almindelig smartphone alarm.

Derudover kan du få Wake up Light der giver en endnu blidere opvågning, da den skinner et gradvist stærkere lys ud i rummet, hvilket får hjernen til at reagere med en gradvis opvågning der ikke er nær så pludseligt som en alarm.

Det hjælper dig både med at vågne, men også med at give en blid vækning, så du kan være mere frisk og udhvilet til dagen.

#2 - Forbedre din nattesøvn

Med det rette type af ur kan du også få forbedret din nattesøvn og give dig muligheden for at kunne blive frisk og udhvilet om morgenen.

Fordelen ved at have en clockradio i soveværelset er ikke kun at du kan se tiden, men du kan indstille alarmen uden at skulle bruge din smartphone.

Smartphonen afgiver nemlig et meget stærkt lys, selv på mindste lysstyrke, hvilket kan være med til at gøre det svært at falde i søvn eller at generelt bare forstyrre søvnen, specielt hvis du skal tjekke klokken midt om natten.

Med en clockradio kan du se klokken uden at blive blændet af et stærkt lys, der forstyrre din søvn, og i stedet få en uforstyrret søvn.

#3 - Personliggør dit hjem

Der findes ure i mange forskellige former og farver, og det kan derfor være med til at gøre hjemme lidt hyggeligere for dig.

Det rette type ur kan nemlig være meget diskret, hvis du helst ikke vil have at det tiltrække opmærksomhed, eller det kan være en del af din indretning der fremhæver din stil.

Det er derfor en god ide at overveje, hvordan det nye ur vil se ud i dit hjem, så du kan få det ur der passer til både dit hjem og din stil.


 

 

Betalingskort

 

 

 

Samlet score: 4.7 af 5

avXperten
MenuKontaktKurvSøg
Vi sender pakken i dag
Bestil inden kl. 20.30
Robotstyrede priser
Sikrer dig en god pris
60 dages returret
Vi hjælper altid
E-mærket
Godkendt siden 2007