Antenne tilbehør

Antennekabler og tilbehør. Hos avXperten finder du ordinære antennekabler med Coax-X og F-stik, antennekabler til udendørs brug og forskellige forstærkere.

Læs mere om Antenne tilbehør

Stort udvalg i antennekabler

En af vores spidskompetencer er kabler og tilbehør hertil. Vores udvalg er nøje udvalgt til dig, hvad enten du leder efter professionel assistance til kabelføring i hjemmet eller om du selv har skruet hænderne ordentligt på. I begge tilfælde sælger vi et bredt udvalg af antennekabler med forskellige stik og afskærmninger, en række eksterne stik og forskellige splittere samt en masse værktøj, der gør arbejdet så let og komfortabelt som overhovedet muligt. Alle vores antennekabler samt dertilhørende tilbehør er selvfølgeligt godkendt efter danske standarder.

Antennekabler

Hos avXperten finder du et stort udvalg af forskellige antennekabler. Vi forhandler både de traditionelle Coax-X kabler og antennekabler med F-stik. Ligeledes finder du de ekstra sikre dobbeltskærmede antennekabler såvel som vinklede antennekabler, der er perfekte til dig, der har kabelføring gennem fjernsynsmøbler eller ikke har særligt meget plads. At have antennekabler installeret er ikke nødvendigvis en særligt æstetisk flot løsning, så vi forhandler antennekabler i mange forskellige farver og længder. Du kan dermed finde et kabel, der passer ind i din indretning i hjemmet. Foretrækker du at føre kablerne under dit gulvtæppe, vil du få stor glæde ud af at prøve vores flade antennekabler, som diskret kan installeres under enhver gulvbelægning uden gene.

Vi forhandler samtlige antennekabler i metermål eller faste mål. Med et udendørs antennesignal kan du føre dit tv-signal gennem taget, væggen eller kælderen. Det er nemlig præcis dette de udendørs kabler er lavet til. Det skyldes det hårdføre ydre, som er beskyttet mod vand, vind og varme. De kan således modstå lidt af hvert og er særdeles anvendelige til opkobling på flere samtidige enheder, eksempelvis gennem en antenneforening, men fungerer ligeledes glimrende i privaten.
Med andre ord sørger vi hos avXperten for, at du altid er godt kørende - Uanset hvilken form for installation du ønsker og hvilke midler, du har til rådighed.

Stik til antenner

Har du prøvet at TV-signalet pludselig bliver grynet eller endda går ud? Måske oplever du udfald på internettet når du sidder og surfer foran computeren derhjemme. Der et typisk et tegn på dårligt signal gennem dit eksisterende antennekabel, men der er heldigvis råd for de ubelejlige problemer med signalet. Med et antennestik kan du øjeblikkeligt få en skarpere og mere problemfri forbindelse. Du monterer ganske enkelt bare antennestikket for enden af antennekablet med simple skrueterminaler.

Det er ikke blot en utroligt simpel løsning, som fixer størstedelen af de signalproblemer som opleves i danske hjem, det er ligeledes en meget økonomisk løsning og bestemt billigere, end at skulle investere i nye antennekabler. Har du i stedet det modsatte problem, kan du med et dæmpeled selvsagt dæmpe signalstyrken. Problemet er typisk hvis du bor i tæt afstand af en sendemast, hvilket ligeledes overraskende kan give signalforstyrrelser. Disse viser sig typisk som pixelfejl. Med et dæmpeled opnår du et mere kontinuerligt og stabilt signal.

Vi forhandler ordinære antennestik, adaptere til antennestik, dæmpeled og ligeledes F-connector stik. Dermed har avXperten med garanti en løsning på dine problemer med antennesignalet.

Forstærker og modulator

Der er næppe noget værre end udfald på TV-signalet midt i aftennyhederne eller din yndlingsfilm på fjernsynet en søndag aften. En antenneforstærker sørger for, at dit signal altid er knivskarpt. Det enestående signal skal fordeles ud på alle aktive enheder i hjemmet. Jo flere aktive enheder, f. eks flere kørende fjernsyn og en radio, desto svagere bliver signalet på de enkelte enheder. En forstærker sørger for, at alle får en god oplevelse. Jo tidligere i installationen antenneforstærkeren fastsættes, desto mere stabilt bliver det samlede signal. Vi forhandler forstærkere med flere forskellige antal af udgange. Antenneforstærkerne er modtagelige over for både Coax-kabler og F-stik. Vi har derfor en løsning der passer til din eksisterende anordning af antennekabler i hjemmet.

En modulator kan tilsluttes dit eksisterende antennenetværk og derigennem distribuere både lyd, video og anden data fra en fælles HDD optager. Det er simpelt og kræver kun, at dine enheder er tilsluttet modulatoren med et antennekabel. Det er med andre ord en form for datadeling som faciliteters i husstanden gennem brugen af en modulator. Det fungerer særligt godt med LCD-fjernsyn. Foruden et antennestik kræver denne type anordning ligeledes et video eller scart-stik og en form for lydstik som afhænger af dine enheder

Splittere

Vores splittere til antennekabler kommer med et forskelligt antal antenneudgange. Hvis du har flere enheder tilkoblet i hjemmet, kan du drage fordel af en såkaldt splitter der, som navnet antyder, splitter eller fordeler signalet mellem flere enheder i husstanden. Det er særligt praktisk, hvis I er flere der ser fjernsyn på samme tid og signalet måske i forvejen ikke er vildt stabilt. Du kan med fordel kombinere en antenneforstærker med en splitter.

Vi forhandler også antennesplittere, der ganske enkelt tilkobles selve antenneboksen. Det er klart den nemmeste og mest brugervenlige løsning for dig, der ønsker at splitte signalet, men som tilmed gerne vil slippe for at rode med antennekablerne. Hvis du ønsker at fordele to forskellige typer af signal, er et skillefilter den rigtige løsning for dig. Denne adskiller de to typer af signal. Således kan du blandt andet stadig drage nytte af en antenneforstærker til dit fjernsyn, selv hvis du får dit internet gennem kabel-tv.
Alle vores splittere kommer i flere forskellige farvevariationer, som gør sig egnede til ethvert hjem. Samtidigt leverer vi en række forskellige modeller, der alle tilbyder forskellige antal udgange så du kan tilkoble det antal enheder, du har i hjemmet.

Dåser og værktøj

Det kan godt blive nødvendigt med ekstra tilbehør og værktøj, når du skal installere og montere dit antennekabel. Hos avXperten finder du forskellige antennedåser samt dertilhørende fuga tangenter og et bredt udvalg af forskellige former for værktøj og tænger, der særligt egner sig til installation af antennekabler. Du behøver derfor ikke handle flere forskellige steder. Vi har samlet det mest essentielle udvalg af alt fra monterings- og installationsværktøjer til antennebokse som du let selv kan montere på væggen i hjemmet. Sidstnævnte kommer både i plastik og stål samt i en lang række forskellige designs.

Hos os har vi forsøgt at gøre alt inden for antennekabler og tilbehør overskueligt. Vi har specialiseret os i salg samt vejledning indenfor antennekabler og tilbehør. Hos avXperten finder du ordinære antennekabler med Coax-X og F-stik, antennekabler til udendørs brug og forskellige forstærkere, modulatorer samt splittere. Med det store udvalg, så er du altid garanteret det bedste billede og den bedste lyd på dit fjernsyn. Du finder du det hele her og vi står altid klar med vejledning. Vi forhandler også vægbeslag til TV, som er en genial løsning til at spare plads i stuen ved at hænge dit fjernsyn på væggen.


 

 

Betalingskort

 

 

 

Samlet score: 4.7 af 5

avXperten
MenuKontaktKurvSøg
Vi sender pakken i dag
Bestil inden kl. 20.30
Robotstyrede priser
Sikrer dig en god pris
60 dages returret
Vi hjælper altid
E-mærket
Godkendt siden 2007