Candyfloss maskine

Retro Candyfloss maskine. Få en vintage canyfloss maskine - det er altid et hit til børnene eller til festen. Lav din egen candyfloss med opvarmet sukker.

Filtrér

Læs mere om Candyfloss maskine

Mere om Candyfloss maskine

I denne kategori kan du finde en Candyfloss maskine. En retro eller vintage canyfloss maskine er altid et hit til børnene eller til festen.

Candyfloss er spundet sukker, så ud over maskinen skal du bare bruge sukker for at lave den dejligste candyfloss. Candyfloss er opvarmet sukker - evt. med en farve.

Candyfloss er let at fremstille, hvis man har den rigtige candyfloss maskine. Fremgangsmåden er enkel: Man hælder sukker i en skål, som sidder på candyfloss maskinen. Når skålen opvarmes smelter sukkeret. Candyfloss maskinen drejer skålen så det flydende sukker presse ud af maskinen og køles ned. På den måde dannes der lange sukkertråde. Med den medfølgende candyfloss pind samler man trådene langs kanten, så sukkertrådene sætter sig fast på pinden. Du kan selv tilsætte farve - det er kun fantasien der sætter grænser. Se også vores andre smarte maskiner til køkkenet/boligen som fx en toaster her hos avXperten.


 

 

Betalingskort

 

 

 

Samlet score: 4.7 af 5

avXperten
MenuKontaktKurvSøg
Dag-til-dag levering
Alle hverdage, året rundt
Robotstyrede priser
Sikrer dig en god pris
60 dages returret
Vi hjælper altid!
E-mærket
Godkendt siden 2007