Leder du efter FM Nødradio eller Powerbanks?

Bærbar DVD Afspiller

Skal børnene underholdes, når I er på farten? Det bliver nemt med en bærbar DVD-afspiller. Find den her hos avXperten. Garanti for billige priser.

Filtrér
Sortering

Læs mere om Bærbar DVD Afspiller

Bærbar DVD-afspiller

Er du filmentusiast og elsker at have film lige ved hånden, er den bærbare DVD-afspiller lige sagen, der kan give dig netop det.

En del af den moderne hjemmeteknologi går meget på den mobile filmafspiller, som indtager mange hjem - såvel som biler i dag.

En bærbar DVD-afspiller er et stykke elektronik, der kan hjælpe dig med at slå tiden ihjel, skulle man få brug for det. Det kan ofte hænde, at man ender i en situation, der bliver langtrukken på den ene eller anden måde.

Med denne smarte gadget kan man se sin yndlingsfilm, uanset hvor man befinder sig. De forskellige modeller af bærbare DVD-afspillere besidder ligeledes USB-porte, som gør det endnu nemmere for brugeren at benytte dem.

Med et USB-stik kan du nemt og bekvemt transportere dine billeder og film med dig, hvilket også gør apparatet optimalt til at have med på ferie, eller når man kommer hjem og skal vise venner og familie ens oplevelser fra ferien i lyd og billeder. Så er det altid nemt og bekvemt, at kunne fremvise det på denne facon, eller hvis man blot vil nyde dem for sig selv på et andet tidspunkt.

Har man et passeligt antal gigabyte på sit USB-stik, kan det aldrig blive et problem med plads til alle de nødvendige billeder eller film. Det er blot plug-and-show - og så har du ellers dias til resten af dagen.

Denne funktion betyder, at du reelt også kan bruge din bærbare DVD-afspiller som en digital fotogramme - både i hjemmet men også på ferien. Det eneste det kræver, er, at du har isat et USB-stik med billeder på, samt at din bærbare DVD-afspiller enten har strøm på batteriet eller er tilsluttet en stikkontakt.

Få ro på de bagsædet med en bærbar DVD-afspiller

De lange køreture på ferie kan hurtigt blive trættende som forældre, især hvis man har nogle energiske børn på bagsædet, der hurtigt kan få skruet op for volumen og pisket en stemning op.

Den bærbare DVD-afspiller kan nemt underholde de små på bagsædet i flere timer ad gangen. Det kan i hvert fald købe en noget tid, indtil man rammer endestationen eller de forskellige mellemstop, hvor man kan komme ud og strække ben, og ungerne kan få brændt lidt energi af.

Anti-shock sikrer kvaliteten

Bliver afspilningen af DVD’erne ikke påvirket af vejens stand? Både ja og nej. Skal man ud at køre på et udfordrende terræn, skal man ikke være bange for kvaliteten af filmene.

Anti-shock kredsløb er nemlig med til at parerer den ellers ufine og ringe oplevelse, der ellers ville forekomme under urolig kørsel.

Du skal derfor ramme et voldsomt ujævnt terræn, for at de mange rystelser sætter sine spor på afspilningens kvalitet. Holder du dig til asfalterede veje, ja, selv endda de dårlige af slagsen på ferierne, så burde du aldrig opleve, at bilens underlag påvirker afspilningerne på din bærbare DVD-afspiller.

Sådan sætter du to skærme til

Der er ikke de store ben i at sætte to skærme til din bærbare DVD-afspiller. De to skærme, der med de medfølgende beslag kan monteres på bagsiden af forsæderne, skal blot kobles sammen med det medfølgende videokabel.

Skulle du mangle et videokabel, kan du nemt finde et ekstra linkkabel til vores forskellige bærbare DVD-afspillere.

På den måde kan du sikre underholdningen til flere på bagsædet, uden de skal side ovenpå hinanden for at se, hvad der er på skærmen.

Stilhed på bagsædet

Når man kigger efter en DVD afspiller til bilen, kan man lede efter en indgang til høretelefoner. Dette sørger også for at minimere eller helt fjerne den eksisterende støj, hvilket giver den helt optimale oplevelse for alle parter.

Med et par høretelefoner på kan man se film på sin bærbare DVD-afspiller, uden de resterende i bilen bliver påvirket af lyden. Det kan være et godt kompromis, der sikrer, at alle parter i bilen får en god tur - især hvis man skal sidde i bilen igennem længere tid.

Desuden medfølger der ofte en 12V biladapter 230V, som gør det muligt at oplade DVD-afspilleren på farten. Der er med andre ord strøm nok til, at ungerne kan se film på hele turen - skulle de have lyst til det.

Skal man væk fra bilen i længere tid, kan man regne med helt op til to timers batteritid. Så der er også mulighed for at snuppe en film, når man er ude i det fri og ikke har mulighed for at holde den opladet.

Du skal være opmærksom på, at dit batteris effekt kan påvirkes af faktorer som både temperatur og luftfugtighed. Det er derfor anbefalelsesværdigt, hvis du vil beholde niveauet på din bærbare DVD-afspillers batteri i længere tid, at du ikke lader den ligge i bilen, når du ikke er ude at køre.

Anvender du en 12V biladapter 230V-oplader, så vil du dog ikke bemærke dette, da din bærbare DVD-afspiller så altid er tilsluttet strøm.

Modtag de nye digitale signaler

En bærbar DVD-afspiller til bilen eller brug i hjemmet kan også komme med fjernbetjening og indbygget TV-tuner. Så har du mulighed for at se TV på den, når du sidder ude i din have og gerne vil følge med i weekendens fodboldkampe eller andet godt. Der er ingen grund til at gå ned på underholdning, blot fordi man også vil nyde noget af det gode vejr.

Her anvender du blot den medfølgende antenne til at fange TV-signalet fra de udbydere, der udsender et digitalt signal.

Funktioner som 180 graders rotation giver mulighed for den optimale betragtningsvinkel, når man vil have en DVD-afspiller til bilen, flyet, bussen, toget eller andet sted. Desuden gør fjernbetjeningen blot, at det føles endnu mere som et rigtigt TV.

At tage underholdningen med på farten er blevet mere og mere attraktivt, da mange praktisk talt er på farten hele tiden. Sørg for at du er opdateret med de nyeste modeller, som indeholder mange af de praktiske funktioner, der er med til at løfte oplevelsen.

Den nemme og letanvendelig brugerflade gør også apparatet let anvendeligt for selv børn, der før har haft erfaring med elektroniske apparater. Film kan nydes af alle i dag, hvilket også gør apparatet mere attraktivt. Selvom du er oppe i årene, kan man sagtens nyde en god film på bagsædet.

Slut dig til resten af flokken

Som fører af bilen skal man selvfølgelig ikke fokusere på, at se film imens man kører bilen. Dog kan man på de lange køreture, som på vej på ferie, komme ud for, at man skal sidde i kø. Nye biler er ofte udrustet med udstyr, som gør køtiden mere tålelig. Med automatisk opbremsning og kørsel kan du uden problemer følge med i filmen, der kører på skærmen foran dig. Så der er også noget at hente for chaufføren, skulle man få muligheden for det på turen. Man kan vælge at købe en enkelt model, eller man kan tilse de ofte fremviste 2x-tilbud, hvor man kan få hele to skærme.

Et køb der vil passe perfekt ind i kernefamilien, hvor de to søskende skal bruge noget ekstra underholdning til de mange timer på vejen. CD’er kan også uden problemer afspilles, hvorfra et stykke musik eller to kunne lyde. Så er man glad for at lytte til musik, uden at andre skal lytte med, kan apparatet også sagtens klare den opgave.

Det er altid en god ting, hvis man har mere end et barn, som ønsker forskellig underholdning under turen. Så kan den ene lytte til musik, mens nogle ser film og en fjerde kigger på billeder.

Er du typen, der holder af film og serier? Så er du muligvis også typen, som nyder at fordybe dig i din yndlingsserie, i en spændende film eller en rørende dokumentar. Til dig der bare elsker film og TV, så tilbyder vi her bærbare DVD-afspillere. Lige til at have med dig overalt – specielt god på farten, når tiden skal slås ihjel.

De bærbare DVD-afspillere kan afspille alt fra DVD’er til CD’er og AVI-filer fra et USB-stik. Den bærbare DVD-afspiller er især populær i den travle børnefamilie, hvor der er brug for lidt ekstra underholdning bag i bilen, når man er på farten.

Få meget indhold på et sted

Vil du gerne have et stort udvalg af film med til ungerne, så der er timevis af underholdning, uden du skal slæbe en hel familiens DVD-samling med, så er der faktisk en mulighed for det.

De bærbare DVD-afspillere kan stort set alle afspille filformatet AVI. AVI-filerne er mediefiler, så du kan med stor fordel konvertere dine DVD’er til AVI-filer, som du så kan medbringe på et USB-stik. Det kræver dog, at du har software på din computer, der kan gøre dette.

AVI er et filformat. Navnet står for Audio Video Interleaved. Formatet kombinerer video- og lyd i en til med henblik på synkron afspilning. I modsætning til det velkendte DVD-format, så fylder en AVI-fil sjældent mere end 700 MB, så du kan nemt have plads til et helt Disney-katalog af klassikere og meget mere, hvis du vælger et USB-stik med en fornuftig kapacitet.

Så har du også plads til både film, musik og billeder på et og samme sted, der blot kan sættes i den bærbare DVD-afspiller.

Selvom filmen komprimeres og konverteres, så vil du næppe bemærke denne ændring på kvaliteten, da det bliver yderst svært at se og bemærke på en skærm af den størrelse. Du vil med stor sandsynlighed bemærke det, hvis du ser disse film på den store fladskærm i hjemmet, men på en skærm op til 11,5 tommer vil du næppe bemærke det.

Skærme i forskellige størrelser

Bærbare DVD-afspillere kommer i flere forskellige skærmstørrelser. De mindste bærbare DVD-afspillere er typisk på syv tommer, hvilket giver dig en skærmstørrelse, der er lidt større end de største smartphones.

Den mellemste størrelser af de bærbare DVD-afspillere giver dig en skærmstørrelse som de fleste tablets. Med ni tommer har du dermed en fin skærmstørrelse, især i betragtning af at du typisk vil sidde under en halv meter fra skærmen.

11,5 tommer skærmen er typisk den største, som man finder indenfor bærbare DVD-afspillere. Du får altså en skærmstørrelse, der minder om de mindste bærbare computeres - altså en skærm der er større end de fleste tablets og iPads.

Denvers bærbare DVD-afspiller på 11,5 tommer kommer med en opløsning på 1366 x 768, hvilket altså er en højere opløsning end det, som man i gamle dage kendte som HD Ready. Du får med andre ord en fin skærm og en opløsning, der giver dig et rigtigt fint billede.

Prisvenligt og sikkert alternativ

I forhold til bærbare computere og iPads så er en bærbar DVD-afspiller et yderst prisvenligt alternativ, når der efterlyses underholdning på bagsædet i bilen.

Det kan blive en dyr affære, hvis man overlader en dyr iPad eller en bærbar computer til ungerne på bagsædet, hvor der typisk snackes og fjolles undervejs på køreturen. I stedet for at risikere elektronik og IT ødelagt for flere tusinde kroner, så kan en bærbar DVD-afspiller være løsningen, der får sendt hele familien glad afsted på ferie.

Her kan du nemlig nemt få en bærbar DVD-afspiller til halvdelen af, hvad en iPad koster. Regnestykket taler yderligere til den bærbare DVD-afspillers fordel, hvis man sammenligner dens pris med en bærbar computer.

Monteringsmulighederne af den bærbare DVD-afspiller gør desuden, at man ikke behøver frygte for udstyrets sikkerhed og stand, skulle man være nødsaget til at bremse hårdt op eller foretage en undvigningsmanøvre, som nemt kan få både den bærbare computer og iPad til at flyve rundt i bilen.

Dermed er både dine børn på bagsædet sikret mod at blive ramt af løse genstande, samt dit udstyr også er sikret mod umiddelbare skader, skulle kørslen blive lidt udfordret.

Skulle du sidde tilbage med spørgsmål om bærbare DVD-afspillere, så vil vi opfordre dig til at kontakte vores kundeservice på info@avXperten.dk eller på telefon 8632 7171.

Står ferien foran døren, så behøver du ikke gå i panik. Vi tilbyder dag-til-dag-levering på varer bestilt inden kl. 16.30 mandag til torsdag og inden kl. 15.30 om fredagen.


 

 

Betalingskort

Samlet score: 4.9 af 5

avXperten
Sprog: DA flag NO flag
Menu Kontakt
Kurv
Søg
Vi sender pakken i dag
Bestil inden kl. 20.30
Robotstyrede priser
Sikrer dig en god pris
60 dages returret
Vi hjælper altid
E-mærket
Godkendt siden 2007