Telefon & Tablet

Smart tilbehør til mobiltelefon og tablet. Vi har et stort udvalg af opladere, kabler, høretelefoner og powerbanks til Android og Apple iPhone.

Læs mere om Telefon & Tablet

Masser af tilbehør til mobiltelefon og tablet

I denne kategori finder du alt hvad du skal bruge til din mobiltelefon og tablet. Vi har et stort udvalg af opladere, der passer til både Android telefoner (som Samsung, Huawei og Sony) og til Apple iOS telefoner (iPhone). Vi har også opladere til iPad og andre tablets.

Mange har en ældre telefon eller tablet, som fungerer perfekt. Derfor finder du her et stort udvalg af opladere til ældre modeller, så du let finder en ny oplader, hvis din gamle går i stykker eller hvis du bare gerne vil have en ekstra oplader.

Hos avXperten.dk har vi de nyeste trådløse Qi opladere, der kan bruges med alle enheder, der er Qi kompatible. Vi har også tilbehør til at passe på din telefon eller tablet. Vi bruger vores mobiltelefoner hele tiden, så der kan let opstå skader, hvis du taber telefonen. Eller den bliver ridset, når den ligger sammen med nøglerne i lommen. Derfor finder du her et stort udvalg af covers og beskyttelsesglas, der hjælper dig med at passe på telefonen. Bruger du beskyttelsesglas kan de spare dig for at skulle købe ny skærm til din iPad.

Bruger du telefonen på farten har vi også holdere til bil eller cykel. Vi har også alle de kabler du skal bruge til både opladning, synkronisering og dataoverførsel, som fx Lightning kabler og Micro USB kabler. Vi har høretelefoner, Bluetooth højttalere og masser af Powerbanks, så din telefon ikke løber tør for strøm. Endelig har vi et udvalg af vægophæng, bord- og gulvstandere og andet tilbehør til telefon og tablet.


 

 

Betalingskort

Samlet score: 4.9 af 5

avXperten
Language: DA flag NO flag
Menu Kontakt
Kurv
Søg
Vi sender pakken i dag
Bestil inden kl. 20.30
Robotstyrede priser
Sikrer dig en god pris
60 dages returret
Vi hjælper altid
E-mærket
Godkendt siden 2007