avXperten

USB lader

USB opladere kan ikke undværes i moderne danske hjem. Det er en af de mest udbredte opladere til mange af de opladelige enheder, vi bruger i vores hverdag. I en større familie vil alene antallet af mobiltelefoner, tablets og iPads hurtigt kræve et betragtelig behov for op til flere USB opladere. Læg oveni dette, antallet af elektriske tandbørster, opladelige tastaturer og mus, barbermaskiner og mange andre enheder, og du vil hurtigt erfare, at man næsten ikke kan få USB opladere nok i hjemmet. I vores sortiment finder du den – eller de opladere - der dækker behovet for strøm til alle jeres enheder.

USB oplader – kæmpe udvalg af USB opladere hos avXperten.dk

Man kan med rette sige; intet hjem uden en USB oplader – og det er nok meget tæt på sandheden, for der findes næppe mange hjem, der ikke allerede har en USB oplader. Årsagen er, at rigtig mange af vores mobile enheder, får dette gjort via en USB oplader.
Behovet for at købe en USB oplader synes imidlertid at være stigende. Dels fordi mange flere produkter i dag oplades via USB i stedet for de mange forskellige stik, der fandtes tidligere og dels fordi mange produkter i dag kun sælges med USB ledningen – og selve opladeren ikke er inkluderet i prisen.

USB opladning bruges til et utal af produkter, herunder telefoner, tablets, opladelige tastaturer og mus, elektriske tandbørster, barbermaskiner, e-cigaretter og mange andre ting.
Derfor føler mange sig også fanget i et virvar af opladere og stik – eller bruger tid på at skifte de forskellige ledninger i USB opladeren, da de nævnte ting kræver hyppige opladninger – og altid på forskellige tidspunkter.

Multi USB oplader – en løsning til mange behov

Har du mistet din USB oplader eller skal du have en ny af andre årsager, er der et par tekniske ting, det kan betale sig at overveje.
Inputtet behøver du sædvanligvis ikke bekymre dig om. De fleste mobile opladere klarer mellem 110 og 230V, hvorfor de – hvis ellers benene passer i stikkene – kan bruges over det meste af verden.

Afhængig af, hvilke enheder du skal oplade, kan du med fordel se på, hvor meget porten – eller portene – leverer. Mobiltelefoner skal normalt bruge 1A, medens mere strømkrævende produkter som for eksempel tablets normalt kræver 2,4A.
Dernæst bør du se på hvor mange mA opladeren kan levere. De mindre opladere kan sagtens oplade dine enheder, men de kraftigere modeller kan gøre det hurtigere.
Nogle af disse leverer mere, end dine enheder kan ”aftage”, men der er indbygget sikringssystemer, der gør at overophedning og overbelastning ikke forekommer, her hjælper det blot med at forkorte opladningstiden.

USB opladere – også til mange enheder samtidig

En enkelt USB oplader løser de fleste opgaver, hvis du kun har få enheder, der skal oplades. Har du derimod mange – eller er I eventuelt en større familie – kan det betale sig at overveje at købe en USB lader, der har flere udgangsporte. Dette giver mulighed for at tilslutte flere forskellige enheder via et enkelt strømstik.

Vær her opmærksom på, at nogle modeller med flere porte har forskellige værdier for flere udgange, hvorfor nogle udgange vil være beregnet til mobiltelefoner og nogle vil være beregnet til tablets og iPads. De porte, der er beregnet til tablets og iPads kan dog også bruges til mobiltelefoner, hvorfor du kan oplade mange telefoner samtidig.

I vores sortiment vil du også finde USB opladere med både almindelig USB port og UCB-C port, der er til de nyere og mindre USB stik, der i øvrigt ikke kan vendes forkert.
Det er også her du finder muligheden for at vælge en model med Quick Charge (QC). Tilslutter du en kompatibel enhed til QC, vil du kunne opnå op til 4 gange så hurtig opladning i forhold til almindelig USB opladning. Disse modeller ”spytter” mange mA ud, men via et intelligent sikringssystem er risikoen for kortslutning, overbelastning og overophedning elimineret.

En sådan strømoplader med flere porte er derfor ideel til ferieturen, hvor der kan være behov for hurtig opladning af alle familiens telefoner, når der er mulighed for at komme til strøm. Det kan være i lufthavne, på hoteller eller spisesteder, hvor strøm stilles til rådighed. Så tag endelig et kig i vores store og spændende udvalg af USB opladere – husk du altid er velkommen til at stille vores rare personale spørgmål, måtte du have nogen.

E-mærket

 

Betalingskort

 

 

 

MenuKontaktKurvSøg