avXperten

DisplayPort kabel mm

Har du en Macbook med en DisplayPort eller Mini DisplayPort indgang, så kan du godt få brug for kabler og andet tilbehør, hvis du gerne vil bruge din Macbook i forbindelse med et fjernsyn eller andre apparater, der ikke er født med Displayport eller Mini DisplayPort. Du kan f.eks. få brug for en forlænger, eller en adapter, der kan forbinde din Macbooks Mini DisplayPort med en skærm med VGA eller HDMI indgang. Du kan også få behov for at skulle vise noget på flere skærme samtidig, så her har du brug for en DisplayPort splitter, der kan klare det job for dig.

DisplayPort

DisplayPort adaptere til at forbinde din DP-enhed med HDMI eller VGA. Du kan også finde DP splittere, der fordeler signalet. Yderligere fører vi DP til mini DP-kabler og DP extenders.

Mini DisplayPort

Se hvilke muligheder du har for at tilslutte eksempelvis din MacBook til din projektor eller TV-skærm. Med Mini DP kan du nu let forbinde dine enheder og opnå den superskarpe kvalitet man kender fra DisplayPort standarden.

Thunderbolt

Da Thunderbolt oprindeligt er et Apple produkt, har mange MacBooks og Mac computere Thunderbolt indgange. Det rigtigt smarte er, at de passer med Mini Displayport kabler og altså kan forbindes med alle typer DP tilbehør.

Alt inden for diplayporte kabler og dertilhørende udstyr

Her finder du næsten alt indenfor DisplayPort kabler og tilbehør. DisplayPorte kan bruges til at forbinde dit fjernsyn med din computer, eller måske har du brug for en adapter, der kan konvertere fra DisplayPort til en anden slags stik, så som HDMI, VGA og DVI.

DisplayPort stik minder en del om HDMI stik, men i modsætning til HDMI, der findes på meget AV udstyr i dag, så er DisplayPort mest beregnet til computere.

Det er meningen at DisplayPorten med tiden skal erstatte DVI stikket, der til dels stadig er at finde på stationære og nogle bærbare computere, da det både er mindre og dermed kan indbygges i de nye, smallere bærbare, og så kan DisplayPort kabler også overføre både billede og lyd i højeste kvalitet, hvilket DVI stikket ikke kan klare.

Vi fører næsten alt indenfor DisplayPort kabler og tilbehør, og dette gælder også Mini DisplayPort.

DisplayPort

Under DisplayPort kategorien finder du bl.a. DisplayPort adaptere, der kan konvertere imellem DisplayPort og HDMI, DisplayPort og DVI, DisplayPort og VGA, DisplayPort og USB-C og DisplayPort og Mini DisplayPort.

Med en DisplayPort Extender kan du udvide afstanden imellem din DisplayPort og f.eks. dit fjernsyn, så du ikke behøver at rejse dig op, hver gang du gerne vil vise noget nyt, eller pause en video.

Det anbefales dog, at du benytter det korteste kabel, da du ellers vil kunne opleve signaltab hvis afstanden er på mere end 15 meter.
Vi fører naturligvis også almindelige DisplayPort kabler i forskellige længder i både standard og professionel kvalitet, som du også kan benytte til overførsel af 4K og 3D signaler fra f.eks. din Macbook til dit 3D fjernsyn.
Du kan også få DisplayPort forlænger kabler, der kan give dig bedre mulighed for at tilslutte din bærbare computer til dit fjernsyn, uden at du skal rejse dig op for at betjene den.

Har du behov for at få vist indholdet fra din computer eller et informationssystem på to skærme eller projektorer samtidig, så kan du bruge en DisplayPort splitter, der kan fordele signalet til to skærme på én gang.

Du kan også købe adapter kabler, der kan forbinde en computer med DisplayPort til en skærm med DVI stik, eller et fjernsyn med en HDMI indgang. Har du en ældre projektor, kan det være den har en VGA port i stedet for HDMI eller USB, og her kan du naturligvis også få et adapterkabel, der kan tilslutte de to enheder til hinanden uden problemer.

Det kan også blive nødvendigt med en DisplayPort til Mini DisplayPort adapter, hvis du har to enheder med hver sin type stik, som skal kunne kommunikere med hinanden.

Mini DisplayPort

Under Mini DisplayPort kategorien finder du mange af de samme typer kabler, adaptere og stik som under DisplayPort, blot til Mini DisplayPort i stedet. Du kan finde adaptere, kabler, Mini DisplayPort til DisplayPort, Mini DisplayPort til DVI, Mini DisplayPort til HDMI og Mini Displayport til VGA, samt Mini DisplayPort forlænger kabler. Alle kablerne fås i forskellige længder, så du med sikkerhed kan finde et kabel der passer lige netop til dit behov.
Mini DisplayPort adaptere kan bruges imellem Macbook og et andet apparat, hvis det andet apparat ikke har Mini DisplayPort, som f.eks. en gammel skærm med VGA eller et fjernsyn med HDMI indgang. Mini DisplayPort til Displayport kablet giver dig mulighed for at forbinde de to typer DisplayPort stik med hinanden.
Mini DisplayPort til DVI giver dig mulighed for at benytte en standard skærm sammen med f.eks. en Macbook med Mini DisplayPort udgang.
Mini Displayport til VGA gør det muligt at benytte en ældre skærm sammen med din Macbook.Mini DisplayPort forlængere giver dig muligheden for at sætte din computer på sofabordet, samtidig med at den er koblet sammen med dit TV, så du nemt kan styre de ting du gerne vil se på en stor skærm, uden at du hele tiden skal rejse dig op for at starte noget nyt.

Under DisplayPort kategorien Splittere kan du også finde en Mini DisplayPort splitter, der kan fordele signalet fra din computer til flere skærme.

Thunderbolt

Under Thunderbolt kategorien finder du Thunderbolt kabler, som er et originalt Apple produkt. Thunderbolt kabler har samme type stik som Mini DisplayPort, og kan derfor bruges sammen med Mini DisplayPort stik.
Thunderbolt kabler er mest anvendelige sammen med Apple produkter, men kan dog også bruges til at forbinde en Macbook til et fjernsyn, enten via et Mini DisplayPort stik hvis fjernsynet har sådan et, eller via en adapter fra Mini DisplayPort til f.eks. HDMI eller VGA hvis det er et ældre fjernsyn.
Ligesom DisplayPort, Mini DisplayPort og HDMI overføre Thunderbolt billede og lyd i høj kvalitet, så der er ikke behov for ekstra kabler ude over Thunderbolt kablet.

E-mærket

 

Betalingskort