Leder du efter FM Nødradio eller Powerbanks?

Adaptere

Adaptere kan dække mange forskellige behov inden for audio og video overførsel. Her kan du finde alt fra USB adaptere til diverse phono- og VGA adaptere.

Læs mere om Adaptere

Audio/video adaptere, PC adapter

Helt grundlæggende er en adapter en fysisk enhed, som hjælper dig med at få to forskellige typer hardware eller forskellige elektroniske interfaces til at kommunikere med hinanden. Du kan få brug for en adapter, hvis du eksempelvis har en computer, du gerne vil forbinde med dit TV. Du kan også få brug for en adapter, hvis du vil skifte køn på dit kabel, eller du benytter to forskellige generationer af den samme kabel standard. - Eksempelvis USB 2.0 og USB 3.0.

En adapter kan altså konvertere overførte data og dermed få enheder til at kommunikere på tværs af modeller og typer. F.eks. med en VGA til HDMI adapter. De mest kendte adaptere er nok display adaptere, som bruges til skærme. Desuden findes Universal Serial Bus (USB) adaptere til bl.a. printere, keyboards og mus og netværksadaptere, som bruges til alle former for netværkstilslutning. Hos avXperten kan du både finde disse typer og en lang række andre adaptere. Alle kan få brug for en adapter, og det er derfor, vores udvalg er tilpasset mange forskellige mennesker og netop deres behov.

Displayport til VGA eller HDMI adapter

Du skal ikke gå på kompromis med kvaliteten af dit visuelle interface. Vi vil i hvert fald gøre alt for, at du får det bedste ud af dit gear. Hvis du vil opnå rigtigt god systemintegration, er displayport til HDMI en sikker løsning. Her er tale om en AV-grænseflade med høj ydeevne, optimal systemintegration og højere ydeevne på både skærm og lydenheder. Det er også muligt at finde en displayport til VGA adapter hos avXperten. Når du benytter en DP til HDMI adapter, foregår både konvertering og dataoverførsel synkront. Det betyder, at du opnår en optimal visuel og auditiv kvalitet. Uanset om der er tale om computer, TV eller audioenheder.

USB adaptere

USB-adaptere er praktiske i en lang række sammenhænge, blandt andet hvis du gerne vil skifte køn på dine kabler. Eksempelvis hvis du står i en situation, hvor du gerne vil forbinde to USB-kabler af samme køn. Her kan du sætte to USB han-han kabler sammen med hinanden ved hjælp af et USB hun-hun kabel og forlænge dit kabel. Der opstår også i stigende grad situationer, hvor vores enheder bruger forskellige generationer af USB-kabler og stik. De nyeste USB kabler er heldigvis bagudkompatible. Du kan derfor koble dem sammen med enheder med ældre USB-indgange ved hjælp af en USB adapter. De nyeste USB 3.1 kabler spås til at blive fremtidens standard indenfor en lang række forskellige ting.

De vil både blive brugt til dataoverførsel, til at oplade vores enheder og til at skabe daisy chains mellem vores enheder. De nyeste MacBooks har allerede USB 3.1 udgange, og det er vigtigt, at vi i overgangsfasen kan koble vores forskellige enheder sammen med hinanden. USB-adaptere hjælper os mod skuffelse og irritation over, at vores enheder ikke taler sammen. Det kan de nemlig godt, og der er ingen grund til at købe ny telefon, bare fordi din computer har en nyere USB-indgang. Eller for den sags skyld at købe ny computer, fordi din eksterne harddisk har den nyeste USB standard.

Jack og minijack adaptere

Minijack er det lille runde stik på et par cm, som du kender fra lydindgange på alt fra gamle walkmen til moderne smartphones, computere og tablets. Hvis du spiller et instrument som eksempelvis keyboard eller elguitar, er der ofte en jack udgang på keyboardet og på guitarforstærkeren. Men når man bor i hus sammen med andre, eller man bor i lejlighed, er det rart at kunne tage høretelefoner på mens man spiller. Her har du brug for et jack til mini jack stik, så du kan sætte minijack stikket fra dit headset eller dine høretelefoner direkte ind i forstærkeren.

Vi bruger jack og minijack mange flere steder, end vi overvejer til hverdag. Der er endnu flere steder, vi kan få glæde af dem, hvis vi har de rette adaptere. I nogle biler og mobiltelefoner kan der være en USB-udgang fra instrumentbrættet, men ikke et jackstik. Hvis du gerne vil have et godt anlæg i bilen eller telefonens lyd ud via højttalere, skal du nok lede efter en USB-jack adapter, eller en USB-phono adapter.

Phono og XLR adaptere

Når vi taler om audio taler vi også ofte om mange forskellige enheder, der skal kunne kommunikere med hinanden. Mange lydanlæg har phono indgange. Phono giver lyd af høj kvalitet og bruges også af professionelle i blandt andet lydmiksere. Det er til gengæld ikke så tit at vores computere, telefoner og tablets har phono indgange. Da mange mennesker foretrækker at afspille lyd digitalt og samtidig vil have en høj kvalitet, er phono til minijack den rette adapter i denne sammenhæng. I den professionelle ende kan vi også finde XLR kabler, som de fleste kender fra mikrofoner. De bruges dog også til en lang række andre ting. Hvis du har en mikrofon, som du gerne vil bruge til at lave indspilninger derhjemme, kan du hurtigt få problemer, hvis din computer eller dit eksterne lydkort ikke har en XLR indgang. Her har du brug for en XLR til minijack adapter.

avXperten har den rette adapter til dig

Hos avXperten har vi altid et stort udvalg af adaptere til konkurrencedygtige priser. Vores professionelle og top engagerede medarbejdere holder øje med, hvad der rører sig indenfor blandt andet audio, video og computer tilbehør. Vi er overbeviste om, at vi har en eller flere adaptere, der matcher dine behov. Med en adapter fra avXperten åbner der sig en ny verden af muligheder for at forbinde dine enheder med hinanden. Du kan finde de forskellige produkter og bestille dem direkte via vores hjemmeside allerede i dag. Hvis du er i tvivl om, hvilken adapter du har brug for, er du mere end velkommen til at kontakte os. Vi står klar til at svare på alle dine spørgsmål, så du altid finder det produkt, du har brug for. Varerne bliver sendt hjem til dig, til posthuset eller hvor du ellers kunne ønske det.


 

 

Betalingskort

Samlet score: 4.9 af 5

avXperten
Sprog: DA flag NO flag
Menu Kontakt
Kurv
Søg
Vi sender pakken i dag
Bestil inden kl. 20.30
Robotstyrede priser
Sikrer dig en god pris
60 dages returret
Vi hjælper altid
E-mærket
Godkendt siden 2007