Leder du efter FM Nødradio eller Powerbanks?

Set-top box

Set-top box til at modtage tv signaler og vise dem på tv. Vi har DVB til antenne, kabel og satellit. Boxer, YouSee og Stofa godkendt set-top box,

Læs mere om Set-top box

Modtagerbokse til dit TV signal

Modtagerbokse er til dig og det gode signal. Der findes forskellige former for modtagere til dit TV. Få fat i en DVB-C modtagere, så du både kan se dine købekanaler og de gratis kanaler, som du kan opfange med din TV-antenne. Denne signalløsning giver mulighed for at føre signalet fra dit internetkabel videre til dit TV. Dette er en smart kvalitetsløsning, hvor du får flotte skærmbilleder med gode opløsninger, samt et hurtigt signal. Her finder du solide og gode løsninger med forskellige DVB-C modtagere. Udover alle de ekstrafunktioner du får, er fordelen ved en DVB-C modtager at det er meget mere simpelt at køre dit internet og TV over samme enhed. For at du kan bruge din modtagere, skal du have internet. Alt du skal gøre er at koble internettet og dit TV til din modtagerboks, og så vil du kunne anvende alle dine kanaler, så snart boksen har synkroniseret. Har du en gammeldags antenne? Så skal du have fat i en DVB-T modtager. For at få signalet fra din antenne og videre til dit TV, skal du have en DVB-T modtager i hjemmet. Her kan du undersøge de smarte løsninger der findes til en gammeldags antenne. Du kan få modtagere der giver stjerneklare billeder på din TV skærm, samt modtagere der kan optage udsendelse fra TV-programmerne direkte ned på et hukommelseskort. For at tilslutte boksen skal du koble antennekablet og dit TV til modtageren. Det kan du gøre via et scart kabel eller et HDMI kabel. Derefter kan du styre din modtagerboks med en fjernbetjening på en smart og let anvendelig måde.

TV antenner til alt slags vejr

En TV antenne er til for at du kan opfange kanalers signaler på en optimal måde. Der findes antenner til både indendørs og udendørs brug, samt antenner beregnet til campingture. Med en campingantenne får du en stabil opfanger af de TV-signaler sendemasterne udsender. Fordelen ved en campingantenne er at den kan holde til vejret, der følger med friluftslivet. Her finder du antenner der kan anvendes på campingvognen, båden og bilen. Der er mulighed for både analoge og digitale kanaler, når du har campingantennen med dig. En stueantenne modtager og videresender TV signaler direkte til dit TV. Det er løsningen til dig, som ikke kan eller vil have en monteret kabeldåse, men som foretrækker en digital stueantenne, der opfylder de krav du ønsker. Der findes flere forskellige muligheder med stueantenner.Her finder du også udendørs antenner, som kan klare de vejrmæssige udfordringer der kan forekomme i Danmark. Med en udendørs DVB-T antenne modtager du signaler fra dit lokalområde direkte. Du kan få en passiv antenne hvor du skal forstærke signalet selv uden at forsyne antenne med strøm, eller en aktiv antenne hvor du selv skal finde forstærker og kabler til din antennesituation.

Radio-antenner til DAB eller FM

Få en radioantenne der giver et knivskarpt signal. Antenner bruges til at opfange signalet, og med den rigtige radio-antenne, får du et harmonisk lydsignal igennem din radio så du slipper for skrattende og irriterende lyde, som ødelægger glæden ved en god radioudsendelse. FM radiosignaler opfanges med en FM antenne. Her kan du finde både indendørs og udendørs radio-antenner til dig og dine behov. Med en god antenne, får du den bedste og mest solide modtagelse af FM radiosignaler. Du kan få en udendørs FM antenne som er aktiv, og derfor skal tilsluttes strøm; Det resulterer dermed i at du får en god og optimal modtagelse af signalerne. Vi tilbyder op til flere indendørs FM antenner, som opfanger analoge radiosignaler og som kan forbedre din lyd. Her findes snabeldesign og minidesign som opfanger FM signaler til dit forbrug. En DAB radio opfanger terrestriske signaler igennem DAB antennen og sender dem til din radio, så du får et godt signal og dermed en god lyd. Her finder du udendørs antenner, som giver det bedste signal ved en udendørs placering. En DAB antenne er beregnet til alverdens formål, da den både kan opfange analoge og digitale signaler.

Andet brugbart tilbehør

Her finder du tilbehør til din digitale antenne, så du kan forbedre dine løsninger og få et endnu skarpere signal. Der er gode muligheder med tilbehør til antennen og du kan optimere dit signal, hvis du ønsker det. Et CA modul er til for at afkode et abonnementskort, så du kan nyde flere gode udsendelser. CA modulet optimerer dit TV med en bredere kanalliste, uden at disse behøver at ligge i en ekstern boks med endnu en tilhørende fjernbetjening. Med dette modul sættes kanaler direkte ind i dit TV uden yderligt besvær. En feltstyrkemåler er til dig som gerne vil finde den helt rigtige placering til din antenne. Den måler hvor du skal placere din antenne ved at udsende lydsignaler. Den kan med fordel anvendes og giver en korrekt placering du ikke vil kunne opnå ved at prøve med tilfældighed. Krympeflex bruges til at samle kabler, ledninger og elektronik generelt. Det holder kabler stærkt sammen og bruges til både reparation og isolering af ledninger. Et LTE filter er til dig som gerne vil undgå forstyrrelser helt. DVB antenner har ikke et i forvejen indbygget LTE filter og kan derfor blive udsat for forstyrrelser. Filteret anvendes således at det installeres på kablet fra DVB-T antennen.


 

 

Betalingskort

Samlet score: 4.9 af 5

avXperten
Sprog: DA flag NO flag
Menu Kontakt
Kurv
Søg
Vi sender pakken i dag
Bestil inden kl. 20.30
Robotstyrede priser
Sikrer dig en god pris
60 dages returret
Vi hjælper altid
E-mærket
Godkendt siden 2007