Leder du efter FM Nødradio eller Powerbanks?

Personlig pleje

Mangler du smarte enheder til personlig pleje? Så finder du dem her på siden i massevis. Vi har alt lige fra massagepuder til trimmere samt infrarøde lamper og meget mere.

Læs mere om Personlig pleje

Produkter til personlig pleje

Her på siden finder du alle vores produkter til din personlige pleje.

Personlig pleje er blevet mere og mere nødvendigt gennem årene, og i takt med at din hverdag bliver mere og mere hektisk, jo mere nødvendigt bliver det for dig at tage en pause og pleje dig selv, uanset hvad det betyder for dig.

Indenfor personlig pleje, kan du finde et stort udvalg af produkter, der kan hjælpe dig med at have overblik over din sundhed og pleje; der findes produkter såsom skridttællere og blodtryksmålere, der kan hjælpe dig med at holde et øje på din krops tilstand.

Du kan også finde Wake Up light, der hjælper dig med at få en mere blid opvågning om morgenen, og du kan også finde produkter til hårpleje og lignende.

3 eksempler på populære produkter indenfor personlig pleje

Der findes mange produkter indenfor personlig pleje, og mange forbinder det med eksempelvis tandbørster, hårtørrere og krøllejern, men der findes også mange andre former for produkter indenfor kategorien.

Personlig pleje indebærer produkter til sundhed og personlig pleje, og det kan derfor være alt fra badevægte og spejle med lys til alkoholmålere og høreapparater.

Det vigtigste med produkter til personlig pleje er at de hjælper dig med at passe på og pleje dig selv, og derfor findes mange sundhedsprodukter såsom dampinhalatorer, næsesugere, og produkter til mundhygiejne indenunder personlig pleje.

Herunder vil du kunne finde eksempler på tre forskellige populære produkter indenfor personlig pleje, som kan give et indblik i hvad du kan forvente, når du bladrer igennem kategorien, og vores sortiment.

#1 - Infrarøde lamper

Infrarøde lamper er populære indenfor personlig pleje, da de oftest bruges i forbindelse med energiforøgelse, helbredelse af diverse skader, anti-aging, og lindring af smerter og inflammation.

Infrarød stråling findes i både industrielle, videnskabelige, kommercielle og endda medicinske og militære applikationer, hvor aktivt nær-infrarød belysning bruges til at kunne observere mennesker og dyr om natten uden at blive opdaget.

Måske virker tanken om infrarød bestråling skræmmende, men det er ganske sikkert; mange benytter eksempelvis mindre infrarøde lamper til at behandle rynker og strækmærker, led- og muskelsmerter, mens andre vælger større lamper så de kan maksimere den behandling de får fra det infrarøde lys til muskelbehandling, hormonbalance, og større ledsmerter.

Det er også en behandling der typisk anbefales til dem der døjer med kroniske led- og muskelsmerter, da det siges at kunne lindre smerterne for en tid.

Infrarøde lamper kommer i flere forskellige variationer, og du kan derfor ofte få stor glæde af dem uanset hvor stort et område der skal dækkes.

Mindre infrarøde lamper kan give dig større frihed til at justere lyset som du ønsker, så det kan hvile på præcist det område du ønsker der arbejdes med, om det er håndleddene for at lindre smerter, eller ansigtet for at lindre rynker.

Du kan også tage mindre infrarøde lamper med dig rundt, så dine smerter, skader, eller lignende, kan lindres om du er på arbejdet, på besøg hos venner eller familie, eller hvis du er ude og rejse.

Det er selvfølgelig ikke lige så let hvis du kigger på større enheder, men her kan du få adgang til en helkropsbehandling i hjemmet.

Større infrarøde lamper giver dig også en maksimal dækning, da du bliver udsat for mere lys, og derfor også kan have en bedre ydeevne end mindre enheder.

#2 - Hårtrimmere

Hårtrimmere er noget de fleste kender til, og det er et effektivt og brugervenligt værktøj til at holde hårvæksten nede, uanset om det er skægget, kropshår, eller håret på hovedet.

Der findes et utal af forskellige typer hårtrimmere på markedet, og du kan efterhånden finde hårtrimmere til forskellige typer hår, med forskellige funktioner, og meget andet.

Der kan nemlig være stor forskel på hvilken hårtrimmer der passer til forskellige typer personer, alt efter om du skal bruge en hårtrimmer der er meget ligetil, så du nemt kan trimme dit hår ned, eller en model med flere funktioner som kan hjælpe dig med at lave en mere præcis trimning af dit hår.

Med henblik på de forskellige funktioner du kan få til din hårtrimmer, findes der et ocean af forskellige muligheder, og det kommer derfor også meget an på hvad du finder nødvendigt:

  • Genopladeligt batteri

Du kan få en trimmer med et genopladeligt batteri, så du hurtigt og nemt kan have din hårtrimmer klar til næste gang du skal bruge den.

  • Kabel

Nogle hårtrimmere kræver og tillader brug med tilslutning af kabel; her skal du ikke døje med et batteri, og når du kobler din trimmer til kablet kan du hurtigt komme i gang med at trimme ned.

  • Trådløs

Hvor nogle hårtrimmere bruger kabler, findes der varianter som er trådløse, og kommer med smarte ladestationer, hvor du kan sætte din hårtrimmer til, når du ikke bruger den.

  • Udskiftelige hoveder

Det er ikke altid at du ønsker at trimme dit hår helt ned; nogle gange er det blot at kunne tynde ud i håret, eller trimme næsehårene, og derfor er det rart at kunne skifte din trimmers hoveder ud med forskellige længder og typer af blade.

  • LCD Displays

Det kan være frustrerende at være i gang med at trimme skægget, håret, øjenbryn, næse- eller ørehår, og så at din hårtrimmer løber tør for strøm; derfor kommer mange hårtrimmere nu ud med displays som giver dig muligheden for at kunne se hvor meget strøm der er tilbage på din hårtrimmer.

Hårtrimmere varer ikke til evig tid, og derfor er det uundgåeligt at du skal ud og finde en ny på markedet.

Derfor er det vigtigt at tænke på at købe en hårtrimmer, som føles rar mod huden og ikke flår for meget i hårene, når du trimmer dem.

#3 - Massagepuder

Massagepuder er generelt et meget bredt begreb og kan omfatte alt fra mere specialiserede massagepuder til nakke, ryg eller skuldre, men også massagesæder som passer til kontorstole eller bilsæder.

Næsten alle kunne have gavn af en massagepuder, da stress primært bæres i skuldre og ryg, og næsten alle har stressede hverdage.

Det er selvfølgelig vigtigt at huske på at massagepuder ikke kan helbrede dine ømme muskler, men de kan lindre ømheden, og give en god afstressende pause fra diverse opgaver du har hængende over dig.

Der findes flere forskellige former for massagepuder, og de fleste kan bruges flere steder på din krop; det er dog vigtigt at huske på at de varierer i både styrke og intensitet, samt udformning.

Mange massagepuder kombineres også med infrarød varme, og så dine ømme muskler både masseres og varmes op, hvilket kan hjælpe meget på at få dine muskler til at slappe mere af.

Infrarød varme giver ikke kun en god beroligende varme til din hud, men kan også gå under huden og arbejde med de underliggende muskler.


 

 

Betalingskort

Samlet score: 4.9 af 5

avXperten
Sprog: DA flag NO flag
Menu Kontakt
Kurv
Søg
Vi sender pakken i dag
Bestil inden kl. 20.30
Robotstyrede priser
Sikrer dig en god pris
60 dages returret
Vi hjælper altid
E-mærket
Godkendt siden 2007