Lyd

Vi har et stort udvalg af lydudstyr og kabler til hjemmet og virksomheden. Find også masser af lydadapterkabler som fx minijack til phono.

Læs mere om Lyd

Lydkabler til entusiaster

I denne kategori finder du masser af lydudstyr som fx lydkabler og tilbehør til lyd. Find en ny DAB+ eller FM radio her. Du kan få hovedtelefoner og headset lige fra lukkede hovedtelefon modeller til letvægts høretelefoner til sport og fritid. Du kan også finde de fedeste gaming headsets med mikrofon her.

Vi har også et stort udvalg af kvalitets højttalere til PC eller bluetooth højtalere, som du kan tage med på farten. Til lyden i hjemmet finder du masser af højttalerkabler og stik.

Lydkabler til enhver brug

Lydkabler bruges til overførsel af lyd mellem to enheder. Vi fører næsten alt indenfor lydkabler, så hvad enten du skal bruge kabler til dine højttalere eller din mobiltelefon, din forstærker eller dit fjernsyn, så kan du med sikkerhed finde noget der passer til dig her.

Uanset om du søger efter færdige kabler til at erstatte et gammelt udslidt kabel, eller du vil trække kabler rundt i huset for at tilslutte højtalere i alle rum, så kan du finde hvad du skal bruge hos os.

Minijack kabler

Indenfor Minijack kabler fører vi forlænger kabler til både Apple og andre mærker. Du kan også få splittere hvis du vil dele lyden ud fra computerens ene jack stick til flere højttalere, og vi har også Minijack til Phono kabler, hvis du gerne vil tilslutte din mobiltelefon til dit anlæg eller forstærker for at udnytte højtalerne og dele din musik med andre.

Phono kabler

Indenfor Phono kabler fører vi almindelige Phono kabler i forskellige længder, samt forlænger kabler. Du kan få en Switch, der gør at du kan tilslutte flere forskellige apparater til samme indgang. Switchen er udstyret med en knap, der gør det nemt at skifte imellem de forskellige apparater.

Du kan få en RIAA forstærker – en forforstærker, som kan bruges til at tilslutte en pladespiller direkte til din computer med henblik på at overføre dine LP’er til computeren. Så kan du digitalisere hele din vinyl samling og nyde din musik uanset hvor du befinder dig.

Vi fører også Subwoofer kabler, der kan erstatte eller forlænge de Subwoofer kabler du allerede har med et af højere kvalitet, eller hvis dit gamle kabel er gået i stykker.
Alle vores Phono kabler fås i forskellige længder, der gør det nemt at finde et kabel der passer lige netop til dit behov.

Optiske kabler

Indenfor optiske kabler fører vi Mini Toslink kabler, almindelige optiske kabler, optiske splittere og optiske switch. Et mini toslink kabel overfører lyd som optiske impulser, og mange nyere bærbare computere har mini jackstik der også kan håndtere et mini toslink stik. Mini toslink stikket minder meget om et mini jackstik af udseende, og begge stik kan derfor benytte samme indgang.

De optiske kabler går fra super tynde til high-grade kabler, der kan erstatte eller forlænge de optiske kabler du allerede har, hvis de f.eks. ikke er lange nok, eller er gået i stykker.
En optisk splitter kan splitte signalet fra f.eks. en forstærker og ud til flere forskellige lydenheder. Du kan tilslutte flere forskellige enheder til en splitter, og da splitteren er aktiv (altså tilsluttet strøm), så er den altid klar til at håndtere de optiske lydsignaler den modtager.

En optisk switch bruges til at tilslutte flere forskellige enheder til f.eks. dit fjernsyn. På switchen kan du så vælge hvilken enhed der skal modtage lyden ved at trykke på en knap.

Højttaler kabler

Under højttalerkabler fører vi blandt andet Clicktronics højprofessionelle kabler i forskellige længder. Vi fører også almindelige standard højtalerkabler og professionelle højttalerkabler ud over Clicktronics udvalg. Alle kabler fås i metermål og forskellige farver, så du kan finde lige nøjagtig den type kabel du har brug for til dit hjem eller hvor du nu ellers kunne tænke dig at sætte lydudstyr op. Skal du have flere forskellige højttalere installeret i forskellige rum, kan det være en ide at benytte forskellige farver for at kunne kende forskel på dem.

Har du mere end et sæt højttalere, og vil du gerne kunne skifte imellem to sæt, f.eks. et i stuen og et i soveværelset, så kan du få en højtaler omskifter, der gør det nemt at skifte fra det ene højttalersæt til det andet. Vi fører også højttaler-omskiftere med volumen knapper, så du kan skrue ned for lyden på det ene sæt og op for lyden på det andet.

Telefonkabler

I telefonkabler har vi almindelige telefonledninger, forlængerledninger, spiral kabler og kabler uden stik i metermål. Så alt efter hvad du har behov for, så kan du med sikkerhed finde det her.
Et telefonkabel med spiral kan være en rigtig god løsning, hvis du har et langt telefonkabel, der ellers ligger og flyder på gulvet. Ved at vælge et kable med spiral har du mere styr over kablet.
Det kan også være du har brug for at få et længere kabel på din telefonledning, så du kan flytte telefonen lige derhen hvor du gerne vil have den. Ellers kan du jo sætte et nyt stik op et andet sted i stuen eller i soveværelset eller et helt andet sted, ved at trække nye kabler, som du kan få i meter mål.

Jack og XLR kabler

Skal du bruge et nyt guitar kabel, så kan du finde det her. Vi fører minijack til Jack mono kabler og phono til jack kabler.

Vi fører også ubalancerede højttaler kabler med mono stik, der bruges til at forbinde højttalere til forstærkere.
Her finder du speakon kabler, der er ideelle til scenebrug fordi de er meget stærke og af høj kvalitet. Du kan vælge imellem 3 og 5 pins modeller, så det gælder om at vælge det rette kabel så du får det du har brug for.
Skal du bruge XLR kabler til en sceneoptræden har vi også det. Du kan få dem i flere længder og kvaliteter i han/hun, eller i hun/Jack.

Alt inden for lydkabel

Hos avXperten.dk finder du bl.a. auto Hi-Fi signalkabler, digitale coaxial kabler, DIN kabler og Mikrojack kabler.
Auto HiFi signalkabler bruges til at installere lyd systemer i biler. Vi sælger komplette sæt, der indeholder alt hvad du har brug for, for at få en bedre lyd i din bil.
Digitale coaxial kabler bruges til lydoverførelse fra f.eks. din dvd-afspiller til dit fjernsyn eller din forstærker. Vi fører forskellige længder og kvaliteter, men det anbefales at du vælger den korteste længde for at sikre dig en god lydoplevelse.

DIN kabler bruges til ældre lydudstyr, men også meget af B&Os udstyr bruger DIN kabler. De kan fås i forskellige længder, og du kan også få et forlængerkable, hvis du har DIN kabler i forvejen, der er for korte.


 

 

Betalingskort

Samlet score: 4.9 af 5

avXperten
Language: DA flag NO flag
Menu Kontakt
Kurv
Søg
Vi sender pakken i dag
Bestil inden kl. 20.30
Robotstyrede priser
Sikrer dig en god pris
60 dages returret
Vi hjælper altid
E-mærket
Godkendt siden 2007