Leder du efter FM Nødradio eller Powerbanks?

Apple Watch tilbehør

Mangler du tilbehør til dit Apple Watch, i form af fx en ny rem, ny oplader eller andet, så har vi utallige løsninger lige her.

Læs mere om Apple Watch tilbehør

Stort udvalg af Apple Watch tilbehør

Apple Watch hører til en af de mest populære enheder fra Apple, og mange mennesker rundt omkring i verden ejer en version af dem.

Med et Apple Watch på dig kan du også streame musik, podcasts og lydbøger som en god kilde til underholdning, mens du fx pendler til arbejdet.

Der findes efterhånden flere serier af et Apple Watch der fx har fokus på træning og hjertemonitorering, hvilket kan være godt for dig at bruge, hvis du er en aktiv motionist.

Der findes tilbehør til alle mulige elektroniske enheder, og det gælder naturligvis også for en enhed som Apple Watch.

Står du og mangler fx en ny oplader da den er stået af eller en ny rem til dit Apple Watch, så har du en god mulighed for at finde alt det tilbehør der findes til et Apple Watch på vores side.

4 typer af Apple Watch tilbehør

Er du en relativ ny ejer af et Apple Watch og har endnu ikke opnået den store viden om alt det Apple Watch tilbehør der findes ude på markedet, så skal vi nok hjælpe dig godt på vej.

Vi har samlet op på alt den nyttige viden der er værd at vide om Apple Watch tilbehør, så du kan blive klogere på det.

#1 - Apple Watch oplader

Er du en aktiv forbruger af et Apple Watch, så er det med at finde en god oplader til det, så du kan være sikker på at få det meste ud af det.

Der findes flere typer af forskellige Apple Watch opladere ude på markedet, så det er med at overveje hvilken slags Apple Watch oplader du vil kunne få mest gavn af.

Et Apple Watch har ikke en adgangsport til strømstik, så alle opladere der findes til det, bruger en eller anden form for trådløs opladning.

Du kan fx købe dig en Apple Watch oplader som kun kræver et USB-A stik til tilslutning, som du fx kan tilslutte din computer, og dermed oplade dit Apple Watch.

Ejer du eventuelt også en iPhone og nogle Apple AirPods, så kan du købe dig en Qi ladestation der giver dig en smart mulighed for at oplade alle tre enheder på en gang.

Det er vigtigt at tage højde for at der er forskelle på opladningshastighed på de forskellige Apple opladere.

Ønsker du fx en Apple Watch oplader der er meget hurtig til at oplade dit Apple Watch, så kan det værd at gå efter en model der kan yde meget watt.

Alt dette og meget mere kan du læse meget mere om i vores udvalg af Apple opladere.

#2 - Apple Watch skærmbeskyttelse

Er du meget aktiv i forbindelse med sport og andre fritidsaktiviteter, så er dit Apple Watch meget modtageligt for stød og ridser og dermed risikerer du at skærmen på dit Apple Watch kan gå i stykker.

Men det kan du forhindre ved at få fat i skærmbeskyttelse som du kan montere på dit Apple Watch.

Et beskyttelsesglas til et Apple Watch er let at skifte og er nem at tage af uret igen, hvis du ikke har behov for at bruge det igen.

Det gode ved at købe Apple Watch skærmbeskyttelse er, at det ofte kan fås med tre styks af det i en pakke, så du altid har back-ups liggende hvis det er nødvendigt.

En meget vigtig ting i forbindelse med køb af skærmbeskyttelse til et Apple Watch er, at du skal tage højde for størrelsen i beskyttelsesglasset, og om det matcher til den model af Apple Watch, du måtte eje.

Du kan se hvad vi har af forskellige størrelser af Apple Watch skærmbeskyttelse på vores side.

#3 - Apple Watch rem

Remmen på et ur kan blive slidt med tiden, og det er ikke anderledes når det handler remmen på et Apple Watch.

Er remmen på dit Apple Watch begyndt at vise tegn på slid og er ved at gå i stykker, så er det med få fat i en ny Apple Watch rem.

Du har mulighed for at købe dig en Apple Watch rem i mange forskellige farver, så du fx kan vælge en udgave i en flot klar blå farve.

Bruger du fx dit Apple Watch meget i sammenhænge med sport og fritid, så kunne en rem designet i silikone være god at købe, da den er sved- og vandtæt.

Her er noget om de andre Apple Watch remme der findes til et Apple Watch:

  • Silikonerem. Det er den universale rem som du kan bruge i mange sammenhænge uanset om du træner eller svømmer. 
  • Læderrem. En læderrem er tit ret populær, da den er tidløs og stilren. 
  • Metalrem. En metalrem til et Apple Watch er både tidløs og klassisk i dens udtryk og kan passe til uanset hvad slags tøj, du har på. 

Mange Apple Watches kan fås med et unikt magnetisk låsedesign, hvilket betyder at de to haler på en Apple Watch rem kan forbindes med hinanden via magnetisme.

De forskellige Apple Watch remme vi har i vores udvalg varierer med deres størrelser og til hvilken model af et Apple Watch, de passer til hver især.

Alt det og meget mere kan du læse meget mere om på vores side om Apple Watch rem.

#4 - Apple Watch holder

Et Apple Watch kan være en dyr enhed, og det vil derfor være ærgerligt hvis der kommer unødvendige ridser på skærmen ved at have det liggende rundt omkring i dit hjem.

Du kan få fat i et Apple Watch holder der kan holde dit Apple Watch på en sikker og stabil måde, uden at du risikerer at det falder af.     

Der findes sågar en Apple Watch holder med oplader, så du også kan få dit Apple Watch opladet, mens den sidder på holderen.

Nogle Apple Watch holdere har plads til både dit Apple Watch og din iPhone, så du har den smarte mulighed at tænke over, hvis du ejer begge enheder.

En Apple Watch holder er lavet af holdbare materialer og kan passe til alle udgaver af et Apple Watch.


 

 

Betalingskort

Samlet score: 4.9 af 5

avXperten
Sprog: DA flag NO flag
Menu Kontakt
Kurv
Søg
Vi sender pakken i dag
Bestil inden kl. 20.30
Robotstyrede priser
Sikrer dig en god pris
60 dages returret
Vi hjælper altid
E-mærket
Godkendt siden 2007