Leder du efter FM Nødradio eller Powerbanks?

El & Lys

Mangler du strøm har vi et stort udvalg af strømkabler. Søger du belysning finder du smarte LED pærer her. Stikdåser med 10 udtag, afbryder og USB-stik.

Læs mere om El & Lys

Alt hvad du skal bruge til belysning og strøm

I denne kategori finder du el artikler og lys. Vi har et kæmpe udvalg af stikdåser til både flade og runde stik i mange forskellige former, blandt andet som de populære cubes. Her får du stikdåser med op til 10 udtag, afbryder og USB tilslutning. Vi har også stikpropper.

Mangler du strøm har vi et stort udvalg af elkabler og strømkabler. Du kan både købe ledningerne med og uden stik, hvis du foretrækker selv at lave dine kabler. Det er også her du finder vægopladere og strømforsyninger til danske stikkontakter. Find også en smart powerbank til opladning af enheder på farten.

Skal du ud og rejse har vi et stort antal rejseadaptere til hele verden og omformere, så du er sikker på den rigtige spænding på rejsen. Har du enheder der kører på batterier finder du et stort udvalg af batterier her, lige fra de klassiske AA og AAA batterier til knapcellebatterier og specialbatterier. Vi har også genopladelige batterier og opladere. Vil du gerne teste dine batterier finder du også batteritestere her.

Søger du belysning og lamper eller skal du bruge en pære til din lampe er det også her du finder det. Vi har alt lige fra halogen til LED pærer. Eller hvad med en luplampe? Alt det finder du her under El og lys.Find også et smart timer ur til automatisk lysstyring i hjemmet.


 

 

Betalingskort

Samlet score: 4.9 af 5

avXperten
Sprog: DA flag NO flag
Menu Kontakt
Kurv
Søg
Vi sender pakken i dag
Bestil inden kl. 20.30
Robotstyrede priser
Sikrer dig en god pris
60 dages returret
Vi hjælper altid
E-mærket
Godkendt siden 2007