Vi bytter julegaver indtil d. 24. Januar 2019 - Bestil senest d. 20. December og modtag pakken før jul!

El & Lys

I denne kategori finder du el artikler og lys. Her får du smarte LED pærer og masser af anden belysning. Vi har et kæmpe udvalg af stikdåser i mange forskellige former som fx de populære cubes. Vi har stikdåser med 10 udtag, afbryder og USB-stik. Du kan også købe ledninger med og uden stik. Skal du ud og rejse har vi et stort antal rejseadaptere og batterier.

Læs mere om El & Lys

Alt hvad du skal bruge til belysning og strøm

I denne kategori finder du el artikler og lys. Vi har et kæmpe udvalg af stikdåser til både flade og runde stik i mange forskellige former, blandt andet som de populære cubes. Her får du stikdåser med op til 10 udtag, afbryder og USB tilslutning. Vi har også stikpropper.

Mangler du strøm har vi et stort udvalg af elkabler og strømkabler. Du kan både købe ledningerne med og uden stik, hvis du foretrækker selv at lave dine kabler. Det er også her du finder vægopladere og strømforsyninger til danske stikkontakter.

Skal du ud og rejse har vi et stort antal rejseadaptere til hele verden og omformere, så du er sikker på den rigtige spænding på rejsen. Har du enheder der kører på batterier finder du et stort udvalg af batterier her, lige fra de klassiske AA og AAA batterier til knapcellebatterier og specialbatterier. Vi har også genopladelige batterier og opladere. Vil du gerne teste dine batterier finder du også batteritestere her.

Søger du belysning og lamper eller skal du bruge en pære til din lampe er det også her du finder det. Vi har alt lige fra halogen til LED pærer. Eller hvad med en julelyskæde? Alt det finder du her under El og lys.

E-mærket

 

Betalingskort

 

 

 

avXperten
MenuKontaktKurvSøg