Klik her for at se JANUARUDSALG TILBUD  -  Spar op til 38%

Mini DisplayPort til DisplayPort

Opret forbindelse mellem din MacBook og en ekstra computerskærm eller et TV med en Mini DisplayPort til DisplayPort adapter. Se mere hos avXperten.

Læs mere om Mini DisplayPort til DisplayPort

Omdan din Mini Displayport til Displayport med en adapter

Der er ikke noget værre, end når man sidder med en USB-indgang, der af en eller anden grund ikke passer sammen med det USB-stik man har, eller til andre lignende stik hos ens andre apparater. Dette betyder nemlig, at udvekslingen af filer, billeder og musik samt tilkoblingen til andre apparater bliver umuliggjort. Dette problem opstår ofte hos dig, der er ejeren af et apparat med en Mini Displayport. Denne port fungerer som en normal størrelse displayport, bare i en mindre udgave i Apple produkter.

Vores Mini Displayport til Displayport adaptere kommer i flere forskellige udgaver og designs. Dette betyder, at du kan vælge præcis den løsning, som passer bedst til dig og dine behov. For eksempel kan du vælge en adapter, der udelukkende består af et stik med to indgange eller en adapter med et lille kabel, hvis du har brug for en smule mere fleksibilitet og manøvrering af kablet mellem to forskellige enheder.

Vælg en Mini Displayport til Displayport adapter med kabel

Ønsker du mere mobilitet, så kan du vælge at anskaffe dig en Mini DP til DP adapter med et kabel. Her er Mini Display stikket forbundet til den normale størrelse Display stik via et kabel. Dette giver en noget større mobilitet i forhold til tilkobling og tilslutning til andre apparater. Kablerne kan du finde på vores hjemmeside i forskellige længder, og på den måde tilpasse produktet til dine unikke behov.

Det kan du bruge din adapter til

Meget ofte vil behovet for en Mini Displayport til Displayport adapter opstå i forbindelse med investeringen i en ny bærbar computer. Mange computere af nyere dato, særligt Macs, har kun en Mini Displayport. Dette er et valg truffet på baggrund af design og på grund af muligheden for at gøre computeren lettere og mere kompakt. Dette vil sige, at de ofte er sværere at forbinde computeren til lidt ældre apparater, som arbejder med en normal størrelse Displayport. Hvad end der er tale om andre computere, kameraer, fjernsyn eller projektorer, er det bittert ikke at stå med muligheden for at slå sin computer til.

Fordele ved en Mini Displayport til Displayport adapter

Der er derfor mange gode grunde til at vælge et produkt fra vores udvalg af Mini Displayport adaptere. Det skyldes ikke kun den høje kvalitet og det gode design, men også muligheden for at tilknytte dit Apple produkt med apparater af ældre dato, eller som ikke har en Mini Displayport. Du har med denne adapter muligheden for at sikre dig den høje opløsning, som enheden tilbyder, når du bruger den til at overføre skærmbilledet til en anden enhed. Du kan få adaptere der understøtter helt op til 4k opløsning – din garanti for et super skarpt og lækkert billede.

Hvis du er en ejer af en Mac, så er der en stor sandsynlighed for at denne computer vil have en Mini Displayport. Dette kan være et stort problem i forhold til forbindelse og overførsel af skærmbillede til computere med normal størrelse displayporte – typisk bærbare computere af andre mærker eller helt andre typer af enheder med skærme. Hvis du køber en Mini Displayport til Displayport adapter, kan du dog undgå problemet og gøre dine to apparater eller forbindelser kompatible.

E-mærketKøbsgaranti op til 50.000 DKK

 

Betalingskort

 

 

 

Samlet score: 4.7 af 5

avXperten
MenuKontaktKurvSøg
Over 11.500
Varer på lager
Robotstyrede priser
Sikrer dig en god pris
60 dages returret
Vi hjælper altid!
Dag-til-dag levering
Alle hverdage, året rundt
E-mærket
Godkendt siden 2007