Leder du efter FM Nødradio eller Powerbanks?

Mini DisplayPort til DisplayPort

Opret forbindelse mellem din MacBook og en ekstra computerskærm eller et TV med en Mini DisplayPort til DisplayPort adapter. Se mere hos avXperten.

Filtrér
Sortering

Læs mere om Mini DisplayPort til DisplayPort

Omdan din Mini Displayport til Displayport med en adapter

Der er ikke noget værre, end når man sidder med en USB-indgang, der af en eller anden grund ikke passer sammen med det USB-stik man har, eller til andre lignende stik hos ens andre apparater. Dette betyder nemlig, at udvekslingen af filer, billeder og musik samt tilkoblingen til andre apparater bliver umuliggjort. Dette problem opstår ofte hos dig, der er ejeren af et apparat med en Mini Displayport. Denne port fungerer som en normal størrelse displayport, bare i en mindre udgave i Apple produkter.

Vores Mini Displayport til Displayport adaptere kommer i flere forskellige udgaver og designs. Dette betyder, at du kan vælge præcis den løsning, som passer bedst til dig og dine behov. For eksempel kan du vælge en adapter, der udelukkende består af et stik med to indgange eller en adapter med et lille kabel, hvis du har brug for en smule mere fleksibilitet og manøvrering af kablet mellem to forskellige enheder.

Vælg en Mini Displayport til Displayport adapter med kabel

Ønsker du mere mobilitet, så kan du vælge at anskaffe dig en Mini DP til DP adapter med et kabel. Her er Mini Display stikket forbundet til den normale størrelse Display stik via et kabel. Dette giver en noget større mobilitet i forhold til tilkobling og tilslutning til andre apparater. Kablerne kan du finde på vores hjemmeside i forskellige længder, og på den måde tilpasse produktet til dine unikke behov.

Det kan du bruge din adapter til

Meget ofte vil behovet for en Mini Displayport til Displayport adapter opstå i forbindelse med investeringen i en ny bærbar computer. Mange computere af nyere dato, særligt Macs, har kun en Mini Displayport. Dette er et valg truffet på baggrund af design og på grund af muligheden for at gøre computeren lettere og mere kompakt. Dette vil sige, at de ofte er sværere at forbinde computeren til lidt ældre apparater, som arbejder med en normal størrelse Displayport. Hvad end der er tale om andre computere, kameraer, fjernsyn eller projektorer, er det bittert ikke at stå med muligheden for at slå sin computer til.

Fordele ved en Mini Displayport til Displayport adapter

Der er derfor mange gode grunde til at vælge et produkt fra vores udvalg af Mini Displayport adaptere. Det skyldes ikke kun den høje kvalitet og det gode design, men også muligheden for at tilknytte dit Apple produkt med apparater af ældre dato, eller som ikke har en Mini Displayport. Du har med denne adapter muligheden for at sikre dig den høje opløsning, som enheden tilbyder, når du bruger den til at overføre skærmbilledet til en anden enhed. Du kan få adaptere der understøtter helt op til 4k opløsning – din garanti for et super skarpt og lækkert billede.


Displayport til Mini Displayport Adapter

Selvom udtrykket Mini Displayport Adapter lyder kompliceret, så er det faktisk et både simpelt og smart koncept. Det lille stykke elektronik, der også kendes under forkortelsen DP til mini DP, er nemlig en adapter der giver mulighed for at forbinde en Mini Displayport med en normal størrelse Displayport. Det er ikke altid, at det er nødvendigt for dig at bruge en adapter i forbindelse med en filoverførsel fra for eksempel din computer til en anden enhed. Problemet med ports der ikke passer sammen opstår for det meste, når computeren skal forbindes med en helt anden form for apparat, eller når to forskellige typer af computere skal sammenkobles. Her er det langt fra normen, at de to displayports er ens, og derfor kommer en Displayport til Mini Displayport Adapter dig til kæmpe nytte.

En Displayport til Mini Displayport Adapter er en lille, USB-stik-lignende anordning, der kan forbinde to forskellige typer af Display Port kabler med hinanden og dermed til deres respektive elektroniske enheder. Med en stikport der passer til et mini DP kabel og et stik der passer til en normal størrelse Displayport indgang, giver denne adapter dig muligheden for at forbinde to apparater med uens porte i en ligeværdig forbindelse. Via denne forbindelse er der mulighed for tilkobling. Denne tilkobling muliggør filudveksling af blandt andet musik, billeder og tekster.

Sådan bruger du din Displayport til Mini Displayport adapter

For at bruge din Mini Displayport Adapter, skal du bruge en mini displayport ledning. Denne ledning følger ofte med, når du køber et apparat som benytter sig af denne form for forbindelse. Har du for eksempel en computer med en Mini Displayport, er du sikkert allerede den heldige ejer af et mini DP kabel, der passer til denne computer. For at forbinde din computer med en anden enhed, som for eksempel et fjernsyn, behøver du nu kun en Displayport til Mini Displayport adapter. Adapteren giver dig mulighed for at forbinde din mini displayport ledning med et stik til en normal størrelse Displayport.

Som det fremgår af de forskelligt klingende navne, så er den helt store forskel på en Displayport og en Mini Displayport størrelsen af indgangen og de dertilhørende stik. En normal Displayport har samme størrelse som en helt standard 2.0 USB-indgang, imens en Mini Displayport har samme design, men i langt mindre størrelse. Dette gør det umuligt at kombinere et Displayport-stik med en Mini Displayport, og ønsker du at gøre dette, bør du derfor som det første investere i en adapter.

En hjælp til dig med Macbook

Ejer du en Macbook, så vil du med stor sandsynlighed stå med netop det problem, som er beskrevet ovenfor. Rigtig mange Macbooks er nemlig udstyret med en Mini Displayport. Dette er et designmæssigt valg baseret på blandt andet pladsbesparelse og æstetik. Og imens den langt mindre stik-indgang er en stor fordel når det kommer til din Macbook, så vil den skabe besvær når du skal forbinde din computer til andre enheder. Apparater som normale pc’er og fjernsyn vil nemlig ofte have en normal størrelse Display Port. Dette gør en umiddelbar forbindelse via et mini DP kabel umulig.

Vores Display Port til Mini Displayport adaptere er altså blandt andet et smart tilbud til dig, som er Macbook bruger. Bare fordi du ejer et specifikt og unikt produkt, er der nemlig ingen grund til at gå på kompromis med mulighederne for udveksling af filer. En displayport adapter er lille og handy, og den kan let ligge i tasken eller penalhuset. Så kan den hurtigt findes frem, når der opstår en situation hvor der skal skabes forbindelse til en anden enhed.

Mange elektroniske enheder er udstyret med en Display Port. Disse porte giver mulighed for at udveksle filer via et medfølgende kabel. Men når enheder med henholdsvis normale Displayporte og Mini Displayporte skal forbindes, opstår der problemer. De to former for porte har nemlig ikke samme størrelse, og kan dermed ikke tilsluttes samme type stik. Det er derfor nødvendigt at bruge en Displayport til Mini Displayport adapter til at sammenkoble de to apparater. På vores hjemmeside har du muligheden for at købe en sådan adapter og på den måde altid have en hurtig mulighed for filudveksling ved hånden.


 

 

Betalingskort

Samlet score: 4.9 af 5

avXperten
Sprog: DA flag NO flag
Menu Kontakt
Kurv
Søg
Vi sender pakken i dag
Bestil inden kl. 20.30
Robotstyrede priser
Sikrer dig en god pris
60 dages returret
Vi hjælper altid
E-mærket
Godkendt siden 2007