Leder du efter FM Nødradio eller Powerbanks?

iPad tilbehør

Her på siden finder du alverdens iPad tilbehør du måtte have brug for til din smarte tablet fra Apple. Tilbehør til din iPad kan være med til at beskytte den mod skader, samt gøre den mere personlig.

Læs mere om iPad tilbehør

Stort udvalg af iPad tilbehør

En iPad er Apple´s svar på deres egen tablet, og den har mange af de samme funktioner som du også kan finde i de almindelige tablets.

Lige siden Apple udgav deres første generation af iPads er der kommet indtil flere generationer og typer af dem ude på tablet-markedet, og der kommer nok uden tvivl flere af dem i fremtiden.

Ligesom der findes tilbehør til tablets, så findes der naturligvis også tilbehør til iPads.

Har du en iPad og mangler nyt tilbehør til den som fx en ny oplader eller et helt nyt cover til den, så har du en gylden mulighed her for at finde den slags tilbehør på vores side.

Vi har et stort udvalg af forskelligt iPad tilbehør, der kan være meget godt for dig at kigge nærmere på.

9 typer af iPad tilbehør

Er det første gang at du har købt dig en iPad og har endnu ikke styr på hvad der findes af nyttigt tilbehør til den, så gør du dig klogt i at læse videre herunder.

Vi har sammensat et overskueligt overblik over hvad vi har af iPad tilbehør her på siden.

#1 - iPad covers

Et cover til din iPad er meget vigtigt at have, da det kan beskytte den mod skader og skrammer i tilfælde af tab fra bestemte højder.

Det er med andre ord noget godt at have til din iPad, så den kan holde i mange år.

Alle covers til iPads er lavet af robust materiale, så du kan være tryg og sikker på at din iPad er godt beskyttet.

Da der findes flere modeller af iPads ude på markedet, så er der naturligvis forskellige covers der hver især passer til dem.

Her er eksempler på de covers der findes til de andre udgaver af iPads:

  • iPad Air Covers. Ejer du en iPad Air som er en slank og hurtigere udgave i forhold til de ældre iPads, så er det med at gå efter et cover der passer til den udgave.
  • iPad Mini Covers. En iPad Mini er en decideret miniudgave af en iPad, Et cover til den har fx lommer som du kan have diverse betalingskort i.
  • iPad Covers til børn. Det kan ind imellem gå vildt for sig, når dine unger bruger en iPad, så det kan være en god idé at gå et iPad cover til børn der kan beskytte den godt og grundigt.
  • iPad Pro Covers. En iPad Pro er indtil videre den største og mest kraftfulde iPad ude på markedet. Et cover til din har fx ofte en penholder.

Du kan læse om hvilke iPad covers der passer til forskellige versioner af iPads på vores side om dem.

#2 - Lightning kabler

Du kan bruge lightning kabler til både at oplade, forbinde og synkronisere din iPad.

En særlig god ting ved lightning kabler er at de virker uanset, hvordan du vender dem, så du kan aldrig komme til at vende dem forkert.

Har du brug for et Lightning kabel til din iPad, så er det med at se på vores udvalg af dem.

#3 - iPad oplader

Mangler du en ny iPad oplader til din iPad, så har vi et godt udvalg af den slags opladere på vores side.

Uanset om du ejer en ældre eller en nyere udgave af en iPad, så kan du sagtens finde dig en iPad oplader der passer til den.

Der er forskelle på effekten på de forskellige iPad opladere, hvilket er værd at læse op på, før du køber dig en ny iPad oplader.

#4 - iPad oplader til bil

Vil du have muligheden for at lade både din smartphone og din iPad op, mens du kører bil, så kan det lade sig gøre ved at bruge en iPad oplader til bil.

Vi har et spændende udvalg af bilopladere der kan passe til alle enheder som der kan lades op via USB.

De bilopladere der findes på vores side er med mange forskellige features, hvilket du kan læse meget mere om.

#5 - iPad Bilholder

Har du planer om at bruge din iPad som fx GPS under kørslen eller som underholdning til dine unger, så overvej dig et køb af en iPad bilholder.

Du har fx mulighed for at få en iPad bilholder som kan monteres på bilruden og som er til at tage af igen, når du er færdig med at bruge den.

I sammenhæng med at finde en iPad bilholder til din iPad, så er det meget vigtigt at tage højde for de forskellige størrelser af dem, da de matcher til de varianter af iPads der findes ude på markedet.

Du kan se meget mere om iPad bilholdere på vores side om dem.

#6 - Tastatur til iPad

Et tastatur til en iPad hører også til de mest populære tilbehørsprodukter til den.

Med det til rådighed kan du bruge din iPad til mange forskellige ting, som du normalt ville bruge en almindelig computer til at lave.

På vores side om tastaturer til iPad har du mulighed for at finde den helt rigtige model til din iPad.

#7 - Lightning Adapter

Du har mulighed for at købe dig en Lightning adapter som du kan bruge til ikke-Apple enheder sammen med din iPad.

Det kan fx være at du vil bruge en Lightning adapter til at forbinde din computer sammen med din iPad i tilfælde af, du vil have overføre billeder eller videoer fra den over til computeren.

Der findes mange måder at bruge en Lightning adapter på, så det kan anbefales at du kigger på vores udvalg af dem og læser mere om deres egenskaber.

#8 - Værktøj til iPhone & iPad

Har du brug at reparere din iPad eller din iPhone, så vi har et bredt udvalg af værktøjssæt som du kan få meget gavn af.

Har du i forvejen ikke den store erfaring med at lave reparationer, så kan det anbefales at du går efter et mindre værktøjssæt der indeholder det basale værktøj som fx en skruetrækker og et udstødningsværktøj til et SIM-kort.

Er du til gengæld meget erfaren med at reparere dine enheder, så er det med at få dig et multiværktøjssæt der består af en masse dele, der kan hjælpe dig på bedst muligt vis.

Du kan læse mere om de forskellige værktøjssæt vi har på vores side og se hvilke af dem der måtte fx passe sammen til den iPad, du ejer.

#9 - iPad holder

En tablet holder findes i mange versioner med baggrund af forskellige former og designs.

En tablet holder egner sig til både en tablet og en iPad.

Driver du fx en butik eller et museum og bruger en iPad til informationsservice, så kan du få fat i en tablet holder som der kan monteres på en væg.

Vi har et stort udvalg af tablet holdere på vores side, så det er bare med at se på de mange muligheder, de kan tilbyde dig.


 

 

Betalingskort

Samlet score: 4.9 af 5

avXperten
Sprog: DA flag NO flag
Menu Kontakt
Kurv
Søg
Vi sender pakken i dag
Bestil inden kl. 20.30
Robotstyrede priser
Sikrer dig en god pris
60 dages returret
Vi hjælper altid
E-mærket
Godkendt siden 2007