Klik her for at se JANUARUDSALG TILBUD  -  Spar op til 38%

iPad oplader

En iPad oplader er uundværlig, og det er rart have en ekstra. Hos avXperten forhandler vi godt iPad tilbehør, der ikke behøver koste en formue.

Filtrér
Sortering

Læs mere om iPad oplader

Ingen strøm, ingen iPad

Elektronik er desværre ikke meget værd uden strøm. I takt med at vores hverdag bliver fyldt med mere og mere elektronik, bliver det også mere og mere nødvendigt med en dertilhørende oplader. Ofte er det også en fordel at have flere opladere, da det ofte også er nødvendigt at oplade sin elektronik på farten. Særligt kan det være en fordel at have en oplader som det er muligt at tilslutte i sin bil. Mange finder glæde i at kunne underholde de små på både korte og længere bilture. Her bliver iPaden ofte brugt til at aflede de smås opmærksomhed og ønsker ikke at skabe uro på bagsædet ved, at iPaden løber tør for strøm. Hvis man er en større familie, kan man med lethed spare både plads og stik på at have en oplader, hvor det er muligt at tilkoble og oplade flere enheder samtidig. Dette skaber både mere orden og det er hermed muligt at undgå at de mange ledninger vikler sig ind i hinanden og skaber flere frustrationer end der er nødvendigt. Vi kender alle situationen hvor en indviklet ledning ender med, at blive en sand intelligenstest. Dette sker af uransagelige årsager ofte når du står og har allermest brug for en hurtig tilkobling, da batteriet er faretruende lavt.

Opladning efter dine behov

De fleste, som ejer en iPad benytter også en iPhone som deres foretrukne telefon. Det er heldigvis indrettet således at de nyere modeller af både iPads og iPhones passer sammen. Derved sparer du igen både plads og ikke mindst penge ved at lave en oplader, hvor du med lethed kan oplade både iPaden og iPhonen alt efter behov. Det eneste du skal være opmærksom på er om din iPad benytter det nye lightning stik eller det ældre 30-pin Apple stik. Skulle du være i tvivl, er det heldigvis forholdsvist let at kende forskel. Er dit strømstik forholdsvist bredt, så er det med stor sandsynlighed et 30-pin Apple stik. Hvis stikket derimod er smalt og tyndt så er det i langt de fleste tilfælde det nye lightning stik. Hvis du fortsat skulle være i tvivl, kan du altid tage kontakt til os og så vil vi med glæde hjælpe dig videre. Kort sagt er der rigtig mange fordele ved, at have en ekstra oplader liggende. Både hvis din foretrukne oplader af en eller anden årsag går i stykker, men også hvis der er et ekstra behov for opladning uden for hjemmet. Dette kan også blot opstå i en situation hvor man har fået gæster som også har brug for, at kunne oplade enten en iPad eller en iPhone. Du kan også overveje at udvide dine muligheder for, at oplade din iPad eller iPhone ved at montere en oplader i bilens cigarstik. Denne er ligeledes nem og hurtig, at montere. Dette giver dig en ekstra sikkerhed, så du altid har mulighed for, at oplade din elektronik på farten og i hverdagens stress og jag undgår, at løbe tør for strøm. . Tag endelig et kig her i vores udvalg og find præcis den iPad oplader, som du står og har brug for, hvad enten det er en enkelt oplader, eller en oplader der kan tage flere stik ad gangen.

Vælg din næste iPad oplader blandt disse mange varianter. En oplader er en uundværlig ting i og med vi oplader enten vores telefon eller tablets ofte. Derfor er det rart at have en eller flere gode opladere som klarer opgaven. Herunder kan du finde både almindelige opladere til stikkontakten, men også opladere som passer direkte i bilens cigarettænder. Dette sikrer dig muligheden for også at oplade, når du er på farten. Sidst men ikke mindst, kan du også finde ledninger til at forlænge din originale iPad oplader.


 

 

Betalingskort

 

 

 

Samlet score: 4.7 af 5

avXperten
MenuKontaktKurvSøg
Vi sender pakken i dag
Bestil inden kl. 20.30
Robotstyrede priser
Sikrer dig en god pris
60 dages returret
Vi hjælper altid!
E-mærket
Godkendt siden 2007