Alle køb kan byttes til 15. marts 2022 - Bestil før 22. dec og få pakken før jul!

Batterier

Stort udvalg af både almindelige AA batterier og mere sjældne special batterier. Vi har genopladelige batterier, blybatterier og knapcelle batterier.

Læs mere om Batterier

Hvilken type batteri skal jeg vælge?

Her kan du se en video der forklarer forskellen på almindelige og genopladelige batterier, og hvilken type enheder de passer bedst til.

Hvad er forskellen på batterier?

Her kan du se en video om forskellen på batterityper og hvilken type elektronik, de forskellige batterier passer bedst til.

Hvordan virker et batteri?


Batterier er noget de fleste bruger i deres dagligdag, men dog i mindre grad end førhen.


Før i tiden brugte man mest den type batteri du finder her på siden til stort set alle enheder, ihvertfald hvis de var trådløse.


I dag bruger man selvfølgelig stadig batterier i alle trådløse enheder, de er dog blevet indbygget og er i større grad genopladelige modsat fortidens batterier.

Det videnskabelige i batterier


For at gøre det lidt teknisk men stadig simpelt, går vi hurtigt over selve teknologien og det videnskabelige i de batterier vi bruger.


Overordnet set er et batteri en energikilde som omdanner kemiske stoffer til brugbar elektrisk energi.


Batterier indeholder syre, der bruges til at skabe energi, men som er utrolig dårligt for miljøet.


Derfor er batterier bygget op på en utrolig stærk måde, for at holde disse stoffer indelukkede.


I Danmark bruger vi over 100 mio. Batterier om året.


Dette er også grunden til at batterier ikke må smides ud med resten af vores affald, men skal separeres, da det skader miljøet hvis stofferne undslipper batteriets indkapsling.

Lithium batterier - fremtidens batteri


Den type batteri stortset alle køber og bruger kaldes for “lithium batteri”.


Lithium er navnet på det metal batteriet er fremstillet af.


Lithium er et såkaldt “alkali metal” som er utrolig stærkt reducerende, og er meget let.


Dette gør det perfekt til batterier.


Ligesom alle andre batterier, er de moderne lithium batterier opbygget med en positiv- og negativ side, som skal indsættes korrekt i din enhed for at afgive strøm.

Se vores store udvalg af batterier


Her på siden finder du vores udvalg af batterityper. Hvis du klikker på en af typerne, vil du blive præsenteret for samtlige produkter inden for denne type.

Vi bestræber os på at føre et bredt og mangfoldigt udvalg, så du kan finde lige netop det batteri, du er på jagt efter, hos os.

Vi har naturligvis de populære batterityper, AA & AAA, i vores shop, men vi har også en masse mere atypiske batterityper. Derudover har vi også en masse tilbehørsprodukter.

Hvis du føler, at du leder forgæves efter en batteritype, så tøv endelig ikke med at give os et kald på 86 32 71 71, så hjælper vi dig med at finde frem til batteriet i shoppen.

Skulle vi, mod forventning, ikke allerede have batteritypen i forretningen, undersøger vi naturligvis, om vi kan fremskaffe batteriet inden for en overskuelig tidsramme.


Genopladelige batterier - miljøvenligt alternativ


Her hos avXperten finder du en masse enheder som kræver batterier.


For selv om batterier i fremtiden måske bliver mindre populære, er der stadigvæk et hav af teknologi som kræver dem.


Normale batterier har en bestemt levetid, afhængigt af hvor meget de bruges, men der findes også en anden smart løsning i form af genopladelige batterier.


Genopladelige batterier skåner miljøet


Modsat normale batterier, som blot smides ud efter de er brugt, kan du med genopladelige batterier bruge dem igen og igen.


Genopladelige batterier holder meget længere end normale batterier.


Du kan genoplade denne smarte type batteri utrolig mange gange inden de skal skiftes, og kan gøre dette i en normal stikkontakt derhjemme eller på jobbet.

Kun batterier af allerhøjeste kvalitet


Kvalitet er et nøgleord for os. Vi fører ingen tvivlsomme produkter. Ethvert produkt på vores digitale hylder er kvalitetstestet, og det gælder også for vores batterier.

Man mærker, at batterierne er af høj kvalitet på flere forskellige områder - særligt deres eminente evne til at holde strøm.

Alle vores batterier er nemlig yderst langtidsholdbare, og flere af dem er også meget modstandsdygtige, hvilket vil sige, at de kan modstå lave temperaturer og andre kontekstuelle udfordringer.


Har du spørgsmål angående vores batterier?


Hvis du har spørgsmål til nogle af vores batteri relaterede produkter, så er du meget velkommen til at give os et kald på 86 32 71 71.

Foretrækker du at få vejledning via mail, kan dette også sagtens lade sig gøre. I så fald skal du henvende dig via info@avxperten.dk.


Herunder kan du se, hvilke forskellige batterityper du kan finde i vores forretning.

Klik på den batteritype, du er interesseret i, og få vist produktsortimentet inden for denne type. Find også en smart power bank her hos avXperten, som er en mere moderne form for opladningsmulighed til diverse enheder. 

 

Betalingskort

 

 

 

Samlet score: 4.7 af 5

avXperten
MenuKontaktKurvSøg
Dag-til-dag levering
Alle hverdage, året rundt
Robotstyrede priser
Sikrer dig en god pris
60 dages returret
Vi hjælper altid!
E-mærket
Godkendt siden 2007