BLACK WEEK: Se tilbud, klik her! - Alle varer købt i 2020 kan byttes indtil d. 15. marts 2021

Batterier

Stort udvalg af både almindelige AA batterier og mere sjældne special batterier. Vi har genopladelige batterier, blybatterier og knapcelle batterier.

Læs mere om Batterier

Hvilken type batteri skal jeg vælge?

Her kan du se en video der forklarer forskellen på almindelige og genopladelige batterier, og hvilken type enheder de passer bedst til.

Hvad er forskellen på batterier?

Her kan du se en video om forskellen på batterityper og hvilken type elektronik, de forskellige batterier passer bedst til.

Se vores store udvalg af batterier


Her på siden finder du vores udvalg af batterityper. Hvis du klikker på en af typerne, vil du blive præsenteret for samtlige produkter inden for denne type.

Vi bestræber os på at føre et bredt og mangfoldigt udvalg, så du kan finde lige netop det batteri, du er på jagt efter, hos os.

Vi har naturligvis de populære batterityper, AA & AAA, i vores shop, men vi har også en masse mere sjældne batterityper. Derudover har vi også en masse tilbehørsprodukter.

Hvis du føler, at du leder forgæves efter en batteritype, så tøv endelig ikke med at give os et kald på 86 32 71 71, så hjælper vi dig med at finde frem til batteriet i shoppen.

Skulle vi, mod forventning, ikke allerede have batteritypen i forretningen, undersøger vi naturligvis, om vi kan fremskaffe batteriet inden for en overskuelig tidsramme.

Både almindelige og genopladelige batterier


Uanset om du ønsker engangsbatterier eller genopladelige, vil du kunne finde det hos os.

Er du på udkig efter batteriladere, finder du det også i vores forretning. Faktisk vil vi hævde, at vi har ethvert tænkeligt tilbehørsprodukt til batterier.

Kun batterier af allerhøjeste kvalitet


Kvalitet er et nøgleord for os. Vi fører ingen tvivlsomme produkter. Ethvert produkt på vores digitale hylder er kvalitetstestet, og det gælder også for vores batterier.

Man mærker, at batterierne er af høj kvalitet på flere forskellige områder - særligt deres eminente evne til at holde strøm.

Alle vores batterier er nemlig yderst langtidsholdbare, og flere af dem er også meget modstandsdygtige, hvilket vil sige, at de kan modstå lave temperaturer og andre kontekstuelle udfordringer.

Har du spørgsmål angående vores batterier?


Hvis du har spørgsmål til nogen af vores batterirelaterede produkter, så er du meget velkommen til at give os et kald på 86 32 71 71.

Foretrækker du at få vejledning via mail, kan dette også sagtens lade sig gøre. I så fald skal du henvende dig via info@avxperten.dk.


Herunder kan du se, hvilke forskellige batterityper du kan finde i vores forretning.

Klik på den batteritype, du er interesseret i, og få vist produktsortimentet inden for denne type. Find også en smart power bank her hos avXperten, som er en mere moderne form for opladningsmulighed til diverse enheder.

E-mærketKøbsgaranti op til 50.000 DKK

 

Betalingskort

 

 

 

Samlet score: 4.7 af 5

avXperten
MenuKontaktKurvSøg
Over 11.500
Varer på lager
Robotstyrede priser
Sikrer dig en god pris
60 dages returret
Vi hjælper altid!
Dag-til-dag levering
Alle hverdage, året rundt
E-mærket
Godkendt siden 2007