Leder du efter FM Nødradio eller Powerbanks?

Minijack (3,5mm)

Minijack kabler i mange forskellige længder og minijack adaptere. Løse minijack stik og minijack forlængere.

Læs mere om Minijack (3,5mm)

Minijack (3,5mm) - Stort udvalg af forskellige minijack kabler

Har du brug for et kabel til dit lydsystem og højttalere, så kan det være at du har brug for et kabel med minijack stik.

Jackstikket blev original udviklet til de gamle omstillingstavler der blev brugt i starten af 1900-tallet til at forbinde forskellige telefoner sammen, når der skulle foretages opkald.

Her var der ikke noget automatisk system, og du skulle manuelt have en person til at skabe en forbindelse ved at hive jackstikket fra din telefon til modtageren stik, så der kunne blive skabt en forbindelse.

Heldigvis er det ikke tilfældet længere, men jackstik, og det mere moderne minijack, bliver stadig brugt til at skabe forbindelse til forskellige enheder der skal bruge et analogt lydsignal.

Nu om dage bliver minijack stikket primært brugt til forskellige typer af højttalere og lydenheder, som f.eks. mikrofoner og headsets, så du kan få en god og klar lydkvalitet til at kunne høre musik, podcasts eller lydbøger.

Med et minijack kan du sikre dig en god og solid forbindelse til dine lydenheder, så du kan få en god lydoplevelse, når du høre musik.

En anden fordel ved at bruge kabler over en trådløs forbindelse er, at du kan være mere sikker på at du ikke mister forbindelsen pga. forstyrrelser i luften eller at du kommer for langt væk fra dine lydenheder.

En kabelforbindelse er meget svære at forstyrre, da du har en direkte fysisk forbindelse mellem lydenhederne.

Det kan derfor være en god ide at overveje om du skal bruge et af de mange forskellige minijack kabler, som du kan finde i vores udvalg.

5 Produkttyper du kan finde til Minijack (3,5mm)

Hvis du gerne vil have et kabel med minijack stik, så kan det være vigtigt at kende hvilke type produkter du kan finde, der bruger et minijack.

Vi giver dig herunder et overblik over de forskellige typer af minijack kabler og stik, så du har lettere ved at finde de produktertyper, som du skal bruge til dit lydsystem.

#1 - Minijack kabler

Hvis du gerne vil have nogle almindelige minijack kabler, så du kan forbinde dine forskellige lydenheder med hinanden, så kan det være at du kan finde det rigtige type kabel i vores udvalg.

Her kan du finde forskellige typer og længder af kabler, så du kan få en i lige den længde, som du skal bruge til lydsystemet.

Det kan hjælpe med ved at gøre det lettere for dig at installere dit lydsystem, så du kan få dem monteret lige hvor du gerne vil, og dine kabler vil være lange nok til at kunne nå hele vejen rundt.

Eksempler på længder af minijack kabler:

  • 0,5 m
  • 1 m
  • 1,5 m
  • 2 m
  • 2,5 m
  • 3 m
  • 5 m
  • 10 m

Er dine eksisterende ledninger og kabler ikke lange nok, så har du også mulighed for at kunne få forlængerkabler til dine minijack kabler, hvilket giver dig mulighed for at kunne gøre dine kabler længere.

Du har også mulighed for at kunne forbedre din lydkvalitet, da du også kan få minjack der er guldbelagte med et tyndt lag guld.

Guld er en af de bedste ledende metaller, hvilket gør det rigtig godt til at lede et signal videre uden at der skabes ekstra forstyrrelser eller forværrelser af signalet.

På den måde kan du få en meget bedre lydkvalitet ud af dine kabler, og forbedre dine  lydoplevelser i hverdagen.

#2 - Minijack splitter

Skal du have forbundet dit lydsystem til flere højttalere, men har ikke nok udtag til dem?

Så kan det være at du har bruge for en række minijack splittere, hvor at du kan dele dine minijacks ud til flere udtag.

Så kan du f.eks. få mulighed for at kunne splitte dine lydudtag, så du kan tilslutte to eller flere andre højttalere til lydsystemet, hvilket kan hjælpe dig, hvis du gerne vil have et surround sound system.

Det kan også være at du bare gerne vil have en del flere højttalere end bare de to almindelige højttalere til stereosystemet, så du kan få en god og optimal lydoplevelse i dit hjem.

#3 - Minijack til DIN Kabler

Har du et ældre lydsystem, som du gerne vil have mulighed for at kunne bruge til din nye højttalere?

Så får du nok behov for en adapter, der kan hjælpe dig med at skabe en ordentlig forbindelse mellem dit ældre lydsystem og moderne højttalere.

Her kan et minijack til DIN kabel være en god investering, da du her får et kabel med både et minijack stik og et DIN stik, der kan passe i ældre lydsystemer eller højttalere.

På den måde har du mulighed for at forene gamle og moderne systemer, så du stadig kan få en god lydoplevelse uden at skulle investere i et helt nyt lydsystem.

#4 - USB til Minijack kabel

Mange moderne enheder og bærbare computere har ikke længere stik til minijacks, og det kan derfor være svært at få dem tilsluttet et sæt højttalere, når de ikke har de rette stik.

Langt de fleste moderne enheder vil dog have en eller anden form for USB stik, som du kan bruge til at få adgang til enheden.

Her kan du så bruge et USB til Minijack kabel, så du har mulighed for at kunne bruge dette adapter kabel, så du kan få tilsluttet dine højttalere til dine enheder via et USB stik.

Det kan gøre det lettere for dig at kunne hurtigt tilslutte dine lydenheder til computeren, selv hvis de ikke har de nyere stik, der kunne passe til USB.

#5 - Minijack Adaptere

Du kan også få en række forskellige adaptere til minijack og jackstik, så du har mulighed for at kunne forbinde dine forskellige enheder til andre stik, der normalt ikke passer til minijack stik

Det kunne f.eks. være hvis du skal på ferie og du gerne vil have mulighed for at kunne bruge dine egne høretelefoner mens du sidder i flyet, så har du mulighed for at kunne få en adapter der passer til flystik.

Du kan derudover få adaptere til minijack, der passer til andre jackstik i andre størrelser.

Standardstørrelsen for minijack ligger på 3,5 mm bredde, men der er andre typer jackstik der kan være betydeligt større, hvor du så gerne skal bruge en adapter for at være sikker på at kunne skabe forbindelse mellem dine enheder.

Der er et stort udvalg af forskellige adaptere, så vær sikker på at se udvalget igennem, så du kan se hvilke muligheder du har.


 

 

Betalingskort

Samlet score: 4.9 af 5

avXperten
Sprog: DA flag NO flag
Menu Kontakt
Kurv
Søg
Vi sender pakken i dag
Bestil inden kl. 20.30
Robotstyrede priser
Sikrer dig en god pris
60 dages returret
Vi hjælper altid
E-mærket
Godkendt siden 2007