Alle køb kan byttes til 15. marts 2022 - Bestil før 22. dec og få pakken før jul!

Smart Home

Smart Home elektronik til det smarte hjem. Smart Home med indbygget Wi-Fi. Styres fra app på smartphone. Smart belysning, lyd, sikkerhed og meget mere.

Læs mere om Smart Home

8 Smart Home Devices?? du IKKE kan undvære! [Det Smarte Hjem]

Her er nogle af de smart home devices du kan få - i videoen kommer vi ind på 8 af de mest populære smart home devices

Hvad er Smart Home?


Smart Home dækker over elektronik, der kan hjælpe dig med at få et lettere dagligdags liv. Forestil dig de enkle ting som fx at lyset tændes, når du vågner og robotstøvsugeren har støvsuget i løbet af natten. I det smarte hjem kan du styre elektronikken fra en app på din smartphone eller tablet.
Sikkerheden er helt i top og du får advarsel, hvis der er ubudne gæster. Røg- og vandalarmen registrerer brand og oversvømmelser. Din sundhed kan overvåges, så du kan følge dit helbred over tid.
Smart Home belysning sørger for at lyssætningen altid er helt perfekt. Kontakter styres hurtigt fra telefonen.
Smart Home medieafspillere og højttalere spiller musik i det rum, hvor du befinder dig.

Kræver det ikke en masse nyt udstyr?


Nej det kræver faktisk ikke ret meget at komme i gang. Det gode ved det er at du kan starte helt i dit eget tempo og efterhånden tilføje flere og flere intelligente enheder. Der kræves ingen teknisk knowhow eller ekstra hardware.
Start fx med at købe en Wi-Fi el-pære næste gang du alligevel skal skifte pære. Den skal blot tilsluttes trådløst til din Wi-Fi forbindelse i hjemmet, så er du allerede i gang. Med tiden kan du skifte flere og flere som alle kan styres fra samme app.
Med tiden kan du gøre hjemmet endnu mere intelligent, så det fx selv tænder lys, når mørket falder på eller trækker markisen ind, når solen er gået ned.

Styr enhederne med stemmen


Noget du vil se rigtigt meget af i den nærmeste fremtid er elektronik, som du kan styre med stemmen. Stemmestyring har allerede gjort sin entré på højttalermarkedet i USA og enkelte andre lande.
De firmaer der er længst fremme med stemmestyrings assistenter er Google Assistant, Amazon Alexa og Apple Siri, som hele tiden bliver bedre til at tale dansk.
Du har måske allerede prøvet stemmestyring på din telefon. I næste skridt er assistenterne flyttet ind i højttalerne, som du kan bede om at spille et musiknummer eller lave en aftale i din kalender. Du kan også bede assistenten slukke lyset. Tænk på at alt hvad du med tiden tilkobler Wi-Fi i hjemmet, og som kan styres fra en app, vil kunne styres af assistenten. Video dørklokken, din robotstøvsuger osv.

Mange muligheder til få penge


Det er nemt, enkelt og billigt og der tilføjes nye produkter og muligheder hele tiden. Tænd lyset, sluk lyset i kælderen, spil et musiknummer, tilføj billeder til en digital billedramme og meget mere. Brug din telefon til at styre elektronikken i dit hjem.
Mange producenter er begyndt at lave hele serier der ”taler” sammen. Et eksempel er Nedsi SmartLife serie hvor alle tilsluttede dele kan styres fra SmartLife app’en, som fås til både Android og iOS telefoner.
Du behøver ikke investere i dyre gateways eller komplicerede hubs. Med SmartLife skal du blot bruge din Wi-Fi-forbindelse.

I denne kategori har vi samlet elektronik, der kan hjælpe dig med at bygge et smart hjem. Smart Home er enheder, der har indbygget Wi-Fi og som derfor kan styres fra en app på din smartphone eller tablet. Du kan fx styre belysning, lyd, sikkerhed og meget mere. Uanset om du er på udkig efter en enkelt smart pære eller du vil automatisere hele dit hjem, så kan du her finde elektronikken, der hjælper dig med at få dit hjem på Wi-Fi. Mange enheder kan endda stemmestyres via fx Amazon Alexa, Google Home eller Apple Siri. Der tilføjes hele tiden nye produkter og muligheder, så det er bare med at komme i gang.


 

 

Betalingskort

 

 

 

Samlet score: 4.7 af 5

avXperten
MenuKontaktKurvSøg
Dag-til-dag levering
Alle hverdage, året rundt
Robotstyrede priser
Sikrer dig en god pris
60 dages returret
Vi hjælper altid!
E-mærket
Godkendt siden 2007