Leder du efter FM Nødradio eller Powerbanks?

HDMI

HDMI kabler i mange længder, farver og former. Stort udvalg af HDMI kabel og tilbehør. Fx HDMI extendere, der forlænger HDMI signalet, Splitter og Switch.

Læs mere om HDMI

HDMI kabler og alt tilbehør

På internationalt plan er HDMI den førende teknologi, når man gerne vil opnå den bedste lyd og et knivskarpt videosignal hjemme og professionelt. HDMI står for High-Definition Multimedia Interface. Når du benytter dine HDMI porte, får du absolut mest muligt ud af dine apparater. I gamle dage var det nødvendigt at benytte et analogt signal, når man gerne ville opnå perfekt videokvalitet.

Med HDMI kan du nu opnå den samme kvalitet med digitale signaler. Nogle gange er kvaliteten endda højere, end den var i de gode gamle dage med analoge signaler. HDMI 0bruges også i forbindelse med HIFI udstyr, hvor vi tidligere var nødt til at bruge videokabler. Det begrænsede vores muligheder for at bruge så mange apparater, som vi kan i dag. Der er HDMI porte i både almindelige og HD fjernsyn, DVD afspillere, Blu Ray afspillere, spillekonsoller og bærbare computere.

HDMI switch

En HDMI switch bruges til at forbinde dit TV med en række forskellige enheder. På denne måde kan du forbinde det samme apparat med flere. - Eksempelvis både din DVD afspiller, Blu Ray afspiller og din spillekonsol, f.eks. Playstation 2. Med en HDMI switch behøver du ikke skifte kabel, hver gang du gerne vil skifte enhed. Med en HDMI switch kan du have dine forskellige enheder forbundet samtidig og nemt skifte imellem dem. Vi har både automatiske og manuelle HDMI switches.

Det automatiske HDMI switch sørger for, at dit TV selv kan registrere hvilken enhed, der er aktiv. Du behøver ikke finde enheden på dit TV eller gøre andet, end at tænde for f.eks. din Blu-Ray afspiller. Med den manuelle switch kan du selv vælge, hvilken af dine enheder, der skal tilsluttes dit fjernsyn. Det gør du let ved at vælge enhed på selve HDMI switchen.

HDMI splitter

Splitteren sørger for at fordele data signalet, så det kan benyttes på flere forskellige skærme samtidig. Det betyder, at du kan koble din Playstation 2 til flere fjernsyns- eller computerskærme samtidig. På den måde fungerer splitteren så at sige omvendt af switchen. Det er smart hvis du gerne vil kunne modtage samme signal på forskellige monitors. Du kan både bruge det i forbindelse med dit arbejde som grafiker eller producer.

Det er også smart, hvis du laver en præsentation på et stort lærred og gerne vil kunne følge med på din egen skærm. På den måde behøver du ikke vende ryggen mod publikum, mens du taler. Der er nærmest uendelige muligheder for, hvad du kan slutte til din HDMI splitter, og det kan hurtigt gøre eksempelvis gaming meget sjovere. Hvis du har flere vinduer åbne på din computer samtidig, kan du også med fordel bruge en HDMI splitter til at fordele signalet til flere skærme. Det kan du både have glæde af privat og professionelt.

USB til HDMI

HDMI teknologien har formået at udvikle og tilpasse sig igennem sin lange levetid. Derfor kan du i dag også få USB til HDMI. Det betyder, at du kan forbinde din computer eller bærbare med din projektor. Når du benytter HDMI i stedet for andre kabler til denne forbindelse, opnår du den absolut højeste kvalitet. Du kan også vælge at forbinde din computer med audio enheder ved hjælp af USB til HDMI. Nu kan du altså nemt og bekvemt få mest muligt ud af både din computer og din enhed med HDMI port. Det er helt perfekt til hjemmebiografen, hvor du både vil have den bedste videokvalitet og samtidig have flerkanalslyd.

HDMI forlængerkabel

Med et HDMI forlængerkabel kan du forbinde alle dine forskellige HDMI enheder på længere afstande. avXperten fører et stort udvalg af HDMI forlængerkabler i forskellige længder - alt efter hvad du har brug for. Du kan både benytte et HDMI forlængerkabel privat og professionelt. Hvis du arbejder med grafisk arbejde, musikproduktion eller af andre grunde har brug for at benytte HDMI porte, er det praktisk med et HDMI forlængerkabel. Der er mange forskellige enheder, der har HDMI indgange. Her kan være tale om computere, tablets og meget andet. Hos os kan du selvfølgelig også finde de nødvendige adaptere, switches og splitters, så du kan få mest muligt ud af dine forskellige HDMI enheder. - Også selvom de ikke står lige ved siden af hinanden.

avXperten har det rette HDMI gear til dig

Vi ved at HDMI er den førende standard indenfor høj kvalitet af video og lyd. Det er en standard, der er kommet for at blive. Det er derfor, vi har et stort udvalg af produkter, du kan bruge på kryds og tværs for at forbedre din AV og HI FI oplevelse. Det er ikke nødvendigt at være specialist for at bruge vores HDMI udstyr - selvom det også kan anbefales til professionelle. Hos os finder du en mulighed for at få top kvalitet til konkurrencedygtige priser. På vores hjemmeside kan du se det store udvalg af HDMI kabler, splitters, switches, adaptere og meget mere. Der er nærmest ikke grænser for, hvilke enheder du kan forbinde med vores udvalg af HDMI udstyr.

Vi står altid parat til at hjælpe og vejlede dig i, hvilke HDMI kabler, splittere mm. du har brug for. Det er nemlig vores hjertesag, at have glade kunder. Vi tror på, kundeservice og gode produkter betaler sig, så kontakt vores kundeservice, hvis du har spørgsmål. Hvis du ved, hvad du går efter, kan du nemt og bekvemt bestille det du leder efter her på vores hjemmeside. Som altid sørger vi for, at sende din bestilling derhen hvor du ønsker. Uanset om det er til posthuset, arbejdspladsen eller i hjemmet.


 

 

Betalingskort

Samlet score: 4.9 af 5

avXperten
Sprog: DA flag NO flag
Menu Kontakt
Kurv
Søg
Vi sender pakken i dag
Bestil inden kl. 20.30
Robotstyrede priser
Sikrer dig en god pris
60 dages returret
Vi hjælper altid
E-mærket
Godkendt siden 2007