Klik her for at se JANUARUDSALG TILBUD  -  Spar op til 20%

HDMI lyd Extractor

Send HD-billedet til fladskærmen og lyden direkte til HiFi-anlægget med en HDMI lyd extractor. Se det øvrige sortiment af HDMI tilbehør på avXperten.dk

Filtrér
Sortering

Læs mere om HDMI lyd Extractor

HDMI Lyd Extractor – Træk lyden ud af HDMI

Hvis du sætter pris på en god og spændende action film, ved du sikkert også, at lyden er mindst lige så vigtig som et godt skarpt billede på din TV skærm. En god, fyldig og klart afbalanceret lyd fuldender den perfekte film oplevelse – og giver det ekstra pift, der gør oplevelsen endnu bedre.

Er du teknisk interesseret – og går op i både et godt billede på dit TV og god lyd i ørerne – har du sikkert allerede et godt fjernsyn i stuen. Du har sikkert også et godt lydanlæg med højtalere, der sikrer dig den perfekte musik oplevelse.

Disse ting kan koordineres med en HDMI lyd extractor. Ved at montere en HDMI lyd extractor kan du sende billedsignalet til dit TV samtidig med, at du sender lydsignalet til din Hi Fi receiver eller forstærker og dermed direkte ud i dine højtalere. Dette foregår helt synkront, så du oplever ingen forsinkelser eller afvigelser mellem billede og lyd. Til gengæld opnår du en lyd, som intet TV med indbyggede højtalere kan leve op til. Det er ren luksus, men en luksus du ikke vil undvære, når du først har oplevet det.

En HDMI Lyd Extractor er nem at montere

Har du en DVD eller Blueray afspiller – eller en play station – uden lydudgang, kan du via en HDMI lyd extractor trække lyden ud og overføre denne til en forstærker. Dette gælder alle enheder, der kun understøtter HDMI – for eksempel Apple TV4 og lignende.

Signalet sendes via et monteret HDMI kabel til lyd extractoren. Herfra sendes billedet videre til din skærm eller TV via et andet HDMI kabel, så har du et klart og højtopløseligt billede igennem.

Fra HDMI lyd extractoren kan du trække lyden til et anlæg/forstærker. Du kan trække lyden digitalt via et optisk kabel eller analogt via et phono kabel.

En HDMI lyd extractor fungerer efter Plug and Play princippet. Det vil sige, at du blot monterer kablerne, hvorefter det virker uden installering af drivere eller programmer.

Samtidig har mange af vores modeller en forstærkende effekt, så du kan trække længere optiske eller analoge kabler uden forringelse af kvaliteten. Det letter monteringen, såfremt dine enheder ikke er placeret tæt på hinanden.

I vores produktoversigt finder du HDMI kabler i de længder, du skal bruge. Skal du bruge digitale (optiske) eller analoge (phono) kabler til din Hi Fi Receiver eller forstærker, finder du også dem i vores oversigt.

Alle vores HDMI lyd extractorer understøtter HD (High Definition) billeder, men mange understøtter langt højere opløsning. I vores store udvalg kan du finde den HDMI lyd extractor, der tilfredsstiller dine behov.

HDMI Lyd Extractor understøtter billede og lyd

En HDMI lyd extractor videresender de samme billedsignaler, som du sender ind i den – uden kvalitetstab. Den store fordel er, at du kan separere lyden fra HDMI signalet og videreføre denne til en Hi Fi Receiver eller forstærker – og derfra videre til dine stereohøjtalere. Har du et surround anlæg kan lyden selvfølgelig også videresendes til dette.

I vores store udvalg af HDMI lyd extracorer kan du finde modeller, der på billedsiden understøtter Ultra HD, 4K og 3D (helt op til 3840 x 2160 – 30Hz). Det giver en fantastisk og krystalklar billedkvalitet.

På lydsiden finder du modeller, der bland andet understøtter Dolby 5.1, DTS 5.1 og 7.1 og analogt LPCM2.

Få ægte biograflyd med HDMI Lyd Extractor

I vores udvalg af HDMI lyd extractorer vil du se, at disse kan erhverves for en meget fordelagtig pris – og de kan sikkert spare dig penge på lang sigt. Hvis du jævnlig har set film i biografen, vil du sikkert erfare, at dit behov for biografbesøg falder. Det er nogle gange en naturlig følge af, at du nu kan nyde en spændende film i god billedkvalitet – og samtidig nyde den samme gode lydoplevelse, som du plejer at få i biografen – blot kan du få det hele hjemme i stuen.

Inviter derfor familien eller vennerne til en hyggelig filmaften og giv dem en billed- og lydoplevelse, som de vil huske. Husk at være velforsynet med popcorn og sodavand – du får sikkert brug for det i din nye hjemmebiograf.

Drømmer du om ægte biograflyd hjemme i stuen? Med en HDMI lyd extractor kan du få lyden ud over dine højtalere eller dit surround anlæg, når du har samlet familien eller vennerne til en spændende krimi, en ren gyser eller en hæsblæsende action film. Er du typen, der elsker en god kamp foran TV’et med en play station, kan du gøre det hele lidt vildere med en HDMI lyd extractor, der sikrer den helt rigtige lydoplevelse samtidig med, at handlingen udspiller sig på skærmen eller TV’et.


 

 

Betalingskort

 

 

 

Samlet score: 4.7 af 5

avXperten
MenuKontaktKurvSøg
Vi sender pakken i dag
Bestil inden kl. 20.30
Robotstyrede priser
Sikrer dig en god pris
60 dages returret
Vi hjælper altid!
E-mærket
Godkendt siden 2007