Kontor

Elektronik til brug på kontoret. Dymo label maskiner til attraktive priser. Stregkode scannere og magnetkort læsere. Brevvægte og pakkevægte.

Læs mere om Kontor

Kontorartikler til enhver kontor

I denne kategori finder du diverse kontorartikler til kontoret. Vi har et stort udvalg af kontorartikler som kan bruges på både arbejdspladsen og i hjemmekontoret.

Med de rigtige kontorartikler kan du forøge produktiviteten uanset om det er på arbejdspladsen eller i hjemmekontoret.

Hos avXperten har vi et bredt udvalg af produkter til kontoret. Vi har f.eks. tastaturer, mini køleskabe, digitale fotorammer, stregkode scanner og alt indenfor høretelefoner.

3 gode grunde til at have et hjemmekontor

Dem som arbejder i et kontor bruger mere eller mindre alle deres 37 timers arbejde på kontorarbejde.

Det er rigtig mange timer som bliver brugt på kontoret og mange af de timer bruger man på at sidde ned. Det er ikke godt for kroppen på den lange bane, derfor er det vigtigt at have de rette kontorartikler.

Herunder kan du læse mere om hvorfor det netop er vigtigt at have et hjemmekontor og hvordan du opdatere det.

Eksempel på et hjemmekontor

#1 Hjemmearbejde bliver mere og mere almindeligt

Efter de seneste par år, så er det blevet mere og mere almindeligt at arbejde hjemmefra. Flere og flere virksomheder tillader deres medarbejder at blive hjemme, så længe arbejdet bliver udført.

Undersøgelse har overraskende vist at effektiviteten ikke er meget anderledes når man arbejder hjemmefra og på kontoret.

Det har tværtimod forbedret sygefraværsprocenten på mange arbejdspladser ved at tillade medarbejderne at arbejde hjemmefra.

Udover sygeværsprocenten så har også arbejdsglæden vist sig at have fået en opadgående kurve.

Det skyldes at mange får ordnet de huslige pligter når de arbejder hjemmefra. Det giver en mere tid til at snakke mere med kollegerne, fremfor at skynde sig hjem for at opnå pligterne.

#2 Bevar fokussen på arbejdsopgaverne i hjemmekontoret

Det kan være let at miste fokusset, når man arbejder hjemmefra. Derfor er det godt at dedikere et bestemt værelse eller plads kun til at arbejde og ikke andet.

Sidder man f.eks. ved spisebordet og arbejder, så vil hjernen på et tidspunkt automatisk forbinde spisebordet med et arbejdsstation og ikke et sted man spiser med familien.

Har man et sted der er udelukkende for at arbejde, så slipper man også hurtigere fra distraktioner og kan fokusere bedre på arbejdet og være mere effektiv.

#3 Undgå at blande arbejde sammen med det private

Når man arbejder hjemmefra på spisebordet så kan man have mange vigtige papirer og mapper liggende på det og fylde.

Det er let at miste vigtige dokumenter, hvis man ikke har et decideret sted til det. Sidder man f.eks og arbejder med papirer med følsomme oplysninger, så er det vigtigt at det ikke falder i de forkertes hænder.

Derfor er det vigtigt at have et hjemmekontor, som er udelukkende til at arbejde i og et sted man kan opbevare sine dokumenter bag låste døre.

3 kontorartikler du skal have

Disse 3 kontorartikler bør du have på kontoret

Forneden er der præsenteret et par kontorartikler som man bare skal have for at skabe det bedste arbejdsmiljø i hjemmekontoret.

Ved at investere i ergonomiske kontorartikler, så investerer man også automatisk i sit helbred.

Behagelig stol - Et must-have for alle kontorarbejder

Noget af det vigtigste at investere i til hjemmekontoret er uden tvivl en god stol. Det er faktisk det vigtigste at have uanset om det er på arbejdspladsen eller i hjemmekontoret.

I løbet af en arbejdsdag på 8 timer så bruger man ca. 6 timer af dem siddende i stolen. Det er ikke godt for kroppen at sidde i en stol for længe.

Derfor er det vigtigt at investere i en god stol, som har puder eller lignende til at støtte kroppen.

Især gaming stole er blevet meget populære, da de er behagelige og kan klare op til 120 kg.

Man kan endda vælge gaming stole med puder til lænden og nakken, hvilket er de to steder hvor de fleste oplever smerter efter mange timer i en almindelig stol.

Når man kører rundt på stolen så kan det efterlade mærker på gulvet. Slip for dette med et køreunderlag.

Ergonomiske ståmåtter - Perfekt kombi med hæve-sænkebordet

Kan man lide at stå op en gang imellem på arbejdet, så bør man investere i en ståmåtte. En ståmåtte er et af de mest ergonomisk kontorartikler man kan investere i.

Ståmåtten er lavet i blødt materiale som beskytter din ryg, når du står på hårde gulde i flere timer.

Ståmåtten passer perfekt hvis man har et hæve-sænkebord og skifter mellem at sidde ned og stå op en gang imellem.

Med ståmåtten behøver du heller ikke at investere i diverse sportssko til flere tusinde kroner længere. Uanset hvilke sko du har på, så kan du stå på ståmåtten.

PC skærm - Flere skærme øger produktiviteten

De fleste arbejdsopgaver kræver multitasking i en eller andet omfang. Når man først arbejder på to skærme, så er det svært at arbejde på en skærm.

Med en ekstra PC skærm koblet til bærbaren, vil man næsten kunne fordoble ens produktivitet.

Med en ekstra skærm slipper man nemlig for at skulle rode rundt med de forskellige programmer.

Lad f.eks. din mail indbakke stå på den eksterne skærm, så du kan kan se hvad der sker på den imens du arbejder på bærbarens skærm.

Hvis man har et forholdsvis lille skrivebord og ikke har plads til en ekstern skærm, så kan man her på siden også købe et bordbeslag, som man kan montere skærmen på.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad bruges i et hjemmekontor?

Det er ikke nogle decideret facitlister på hvad man skal bruge i et hjemmekontor. Dog er det oftest skriveborde og kontorstole som mange køber til deres hjemmekontorer, så man ikke skal sidde ved spisebordet eller spisestolene.

Hvor mange kvadratmeter skal der være pr person på et kontor?

Ifølge arbejdstilsynet så er der en lovkrav om at der skal være minimum 7 m² per medarbejder.

Er hæve sænkebord et krav?

Det er ikke et krav at have hæve sænkeborde på arbejdspladsen, hvis det kun er dig der ønsker det. Er der flere medarbejder, der skal bruge det samme skrivebord, så er der krav på at bordet skal kunne indstilles i højden.


 

 

Betalingskort

 

 

 

Samlet score: 4.7 af 5

avXperten
MenuKontaktKurvSøg
Vi sender pakken i dag
Bestil inden kl. 20.30
Robotstyrede priser
Sikrer dig en god pris
60 dages returret
Vi hjælper altid
E-mærket
Godkendt siden 2007