Leder du efter FM Nødradio eller Powerbanks?

Hulmaskiner

Hulmaskiner til dine mange dokumenter og papirer som du vil sætte i mapper eller ringbind. Vælg mellem diverse størrelser og funktioner, så du får den helt rette løsning.

Filtrér
Sortering

Læs mere om Hulmaskiner

Herlitz Hulapparat (4-huls)
Herlitz Hulapparat (4-huls)

Til præcis og hurtig hulning af papirer
Kan lave 4 huller ad gangen

Læs mere På lager
Rapid Eco Hulapparat 2-huls (20 ark) Sort
Rapid Eco Hulapparat 2-huls (20 ark) Sort

Fremstillet af 100% genbrugt plast
Kan lave huller i op til 20 ark på én gang

Læs mere Fjernlager
Levering: 2-4 hverdage
Senest 30. juli 2024
Rapid FMC40 Hulapparat 2-hus (40 ark) Sort
Rapid FMC40 Hulapparat 2-hus (40 ark) Sort

Kan lave huller i op til 40 ark ad gangen
Robust kontruktion

Læs mere Fjernlager
Levering: 7-11 hverdage
Senest 8. august 2024
Rapid FMC40 Hulapparat 2-hus (40 ark) Sølvgrå
Rapid FMC40 Hulapparat 2-hus (40 ark) Sølvgrå

Kan lave huller i op til 40 ark ad gangen
Robust kontruktion

Læs mere Fjernlager
Levering: 7-11 hverdage
Senest 8. august 2024
Rapid Supreme SP30 Hulapparat 2 -huls (30 ark)
Rapid Supreme SP30 Hulapparat 2 -huls (30 ark)

Ergonomisk design
Kan lave huller i 30 ark ad gangen

Læs mere Fjernlager
Levering: 7-11 hverdage
Senest 8. august 2024
Rapid Vivida FC30 Hulapparat 2-huls (30 ark) Hvid
Rapid Vivida FC30 Hulapparat 2-huls (30 ark) Hvid

Kan lave huller i op til 30 ark ad gangen
Med justering til præcis placering af hullerne

Læs mere Fjernlager
Levering: 7-11 hverdage
Senest 8. august 2024
Herlitz Hulmaskine m/Stopskinne (4mm)
Herlitz Hulmaskine m/Stopskinne (4mm)

Kan hulle flere ark ad gangen
Med justering til præcis placering af hullerne

Læs mere Fjernlager
Levering: 4-6 hverdage
Senest 1. august 2024

Hulmaskiner - Hurtig og effektiv huller til dine dokumenter

Har du en masse papirer og dokumenter der flyder på kontoret?

Så kan det være at du har brug for at kunne organisere det hele i forskellige mapper og ringbind, så du kan både få ryddet op, men også får et bedre overblik over dine dokumenter.

Her kan en hulmaskine hjælpe dig rigtig meget, da du så har mulighed for hurtigt og effektiv at kunne lave huller i alle dine papirer og dokumenter, så de kan puttes i et ringbind.

En hulmaskine er en simpel maskine, hvor du kan indsætte en eller flere papirark, hvorefter du så kan trykke ned på det øverste håndtag.

Det får et par hulpiber til at blive trykket ned igennem papiret, så du laver nogle huller der kan bruges af bl.a. ringbind og andre typer mapper til at holde alle dine papirer samlet.

Hullerne har en bestemt afstand mellem dem, der er standard for almindelige ringbind, og de fleste hulmaskiner har en målingsstang, som hjælper dig med at sætte papirarket korrekt i, så du kan være sikker på at hullerne passer sammen med dit ringbind.

Med en hulmaskine kan du gøre kontorarbejdet lidt lettere for dig selv og dine kollegaer, så du ikke skal bruge nær så meget tid og energi på at organisere og arkivere jeres vigtige dokumenter på arbejdet.

4 ting du bør overveje når du køber en hulmaskine

Hvis du gerne vil have mulighed for at organisere dine dokumenter, så kan det være at du har behov for en hulmaskine, der kan hjælpe med dette.

Vi giver dig herunder en række overvejelser du kan bruge som inspiration, så du kan være sikker på at finde den hulmaskine der passer til dine behov.

#1 - Fordele ved en hulmaskine

Der kan være flere fordele ved at have en hulmaskine, når du skal til at have ryddet op på kontoret, da du her får bedre mulighed for at kunne organisere dine papirer og dokumenter.

Du kan her bl.a. organisere dine papirer i mapper og ringbind, hvor de kan organiseret ind i forskellige emner og temaer efter eget valg.

Du behøver ikke at bruge en hulmaskine for at kunne indsætte dine dokumenter i f.eks. ringbind, da du bare kan slå hul når du sætter dem i ringbindet, men det kan betyder at papirerne kommer til at sidde forskudt.

Det kan gøre papiret krøllet og generelt bare se dumt ud, når du åbner for ringbindet.

Hvis du bruger en hulmaskine til at lave dine huller i papiret, så får du en række ens huller der sidder de samme steder på alle de pågældende papirer og dokumenter, så de passer fint ind i ringbindet.

Det formindsker chancen for at papirerne bliver krøllet og giver dig et meget bedre overblik i dine ringbind, da du har lettere ved at bladre gennem dem end ellers.

Hulmaskinen giver dig bedre mulighed for at kunne få ryddet op på kontoret, eller bare derhjemme, så du kan få styr på dine private dokumenter.

På den måde kan du meget lettere finde vigtige dokumenter, når du skal bruge dem, og du skal ikke til at bruge en masse tid og energi på at lede efter dem i stakke af løse papirer.

#2 - Antallet af huller hulmaskinen kan lave

Når du skal vælge den hulmaskine du skal have, så er det vigtigt at du gør dig nogle overvejelser, så du er sikker på at kunne finde den rette type, der passer til dine dokumenter.

Du kan f.eks. få hulmaskiner der trykker forskelligt antal huller, og det kan være vigtigt at overveje, da ringbind også kan have forskellige antal holdere til de pågældende huller.

Ofte vil ringbind enten have 2 eller 4 holdere, som hullerne skal i, og derfor skal du gerne have en hulmaskine der kan lave det samme antal huller, så de passer sammen.

Du kan dog også finde hulmaskiner der kan lave helt op til 6 huller, så du er sikker på at de passer i alle typer ringbind du kan finde på markedet.

Du skal dog være opmærksom at hvis dit ringbind kun har 2 holdere, så kan du stadig bruge hulmaskinen med 4 huller, da de to centrale huller stadig vil kunne passe til det pågældende ringbind.

Det er dog ikke tilfældet, hvis du bruger en hulmaskine med 2 huller til et ringbind med 4 holdere, da selvom de to midterste huller passer i, så vil der stadig være et hul foroven og forneden, der mangler et hul.

Det kan derfor være vigtigt at undersøge hvor mange holdere dine ringbind har, så du kan få købt en hulmaskine der passer dertil.

#3 - Antal af papirark i hulmaskinen

Hvis du har rigtig mange papirer liggende, som du skal have i mapper og ringbind, så kan det også være en god ide at overveje, hvor mange papirark som hulmaskiner skal kunne tage ad en gang.

Hvis du ofte har hele rapporter eller større dokumenter som du skal have sat i mapper, så kan det være at du skal bruge en større hulmaskine, der kan tage mange papirark ad gangen.

Så skal du ikke konstant tage små bidder af rapporten for at være sikker på at få nogle ordentlige huller i papiret, hvilket kan spare dig både tid og energi, når du skal organisere din ting.

Det formindsker også chancen for at individuelle sider bliver blandet sammen, når du skal opdele rapporten for at kunne trykke hul i dem.

Eksempler på papirkapaciteten i hulmaskiner:

  • 10 Papirark
  • 20 Papirark
  • 25 Papirark
  • 30 Papirark
  • 40 Papirark
  • 65 Papirark
  • 150 Papirark

Hvis du til gengæld primært skal bruge hulmaskinen en gang imellem, men ikke særligt ofte, så kan det være at du ikke føler at du har behov for en stor maskine.

Så kan en almindelig lille hulmaskine måske være god nok for dine behov, da du alligevel ikke skal bruge den særligt ofte, og den vil også være mere kompakt, så den ikke fylder så meget på kontoret eller derhjemme.

#4 - Farveudvalg til hulmaskinen

Det findes et stort udvalg af forskellige designs til hulmaskiner, så du har mulighed for at kunne vælge en der matcher dit kontor.

Du kan bl.a. få hulmaskiner i et stort udvalg af forskellige farver lige fra almindelige sorte og hvide hulmaskiner, til mere eksotiske farvevalg som metalliske lilla eller isblå.

Derudover kan du også finde en række forskellige designs, der enten er større og fint kan stå på kontoret, eller mere kompakte versioner, som du fint kan have med i tasken.

Det giver dig et stort udvalg af forskellige muligheder når du skal vælge hvilken hulmaskine du skal have på kontoret eller derhjemme.


 

 

Betalingskort

Samlet score: 4.9 af 5

avXperten
Sprog: DA flag NO flag
Menu Kontakt
Kurv
Søg
Vi sender pakken i dag
Bestil inden kl. 20.30
Robotstyrede priser
Sikrer dig en god pris
60 dages returret
Vi hjælper altid
E-mærket
Godkendt siden 2007