Leder du efter FM Nødradio eller Powerbanks?

Værktøj

Her finder du vores kæmpe udvalg af værktøj. Vi har værktøj i utallige typer, heriblandt populære ting som hammer, skruetrækker, boremaskiner, topnøgler, save og meget mere.

Læs mere om Værktøj

3 ting du bør overveje, når du køber værktøj

Der er mange ting som du bør overveje, når du skal købe værktøj til dine projekter i hjemmet eller på arbejdet.

Vi giver derfor herunder en række overvejelser som du kan gøre dig for at sikre dig, at du får det værktøj med hjem, der passer til dine behov.

#1 - Hvad skal du bruge værktøjet til?

Der findes et utal af forskellige typer af værktøjer, der kan bruges til mange forskellige projekter og opgaver.

Du kan eksempelvis finde en lang række værktøj som fx:

Det er derfor vigtigt at du overvejer, hvad du gerne vil bruge værktøjet til, så du bedre kan vælge det værktøj der passer bedst til opgaven.

Det kunne være at du gerne vil til at lave nogle renovationer i hjemmet, hvor du skal arbejde meget i træ.

I så fald kunne en stiksav være et godt køb, da du her har bedre mulighed for at få en lige skæring på træbrædderne, og generelt giver mulighed for at det færdige arbejde kommer til at se meget bedre ud.

Det kan også være du får brug for en boremaskine, der kan hjælpe dig med at sætte brædderne op, hvilket kan være ret besværligt og trættende arbejde at lave med en almindelig hammer.

Hvis du ellers skal ud og arbejde i haven, så kan det være vigtigt også at have værktøjet i orden der, da det ellers kan være meget hårdt og besværligt arbejde.

Her kunne det være godt at have enten en rigtig god økse, eller hvis du gerne vil gøre arbejdet lettere, så en god kædesav der hurtigt og let kan skære igennem de hårde træer du har i baghaven.

Du skal derfor gerne overveje, hvilke værktøjer som du har brug for, når du skal i gang med dine projekter, så du ikke står og mangler dem når du skal til at i gang.

#2 - Hvilket værktøj passer bedst til dig?

Der er mange forskellige typer af værktøjer som du kan få, og nogle passer bare bedre til de opgaver og projekter som du skal arbejde med.

Det er derfor vigtigt at du overvejer, hvilket værktøj passer bedst til dig, da ikke alle er lige passende til de opgaver som du står med.

Hvis du arbejder meget med biler og køretøjer, så kan det være at det er en god ide at have et god udvalg af forskellige bits og topnøgler, da det nok er nogle af de vigtigste værktøjer i sådan en situation.

Det kan være at du står og skal bore i væggen, hvor det er vigtigt at have en god boremaskine.

Her kan det være vigtigt at vide hvilket bor der passer til arbejdet, da en almindelig boremaskine ikke er god til at bore i hårde materiale, som f.eks. murstens- og betonvægge.

Her kan det være bedre at du køber en borehammer eller slagboremaskine i stedet, da de er bedre beregnet til at kunne håndtere de hårde materialer, som mange danske husstande er bygget af.

Det er derfor vigtigt at du overvejer, hvilket værktøj passer bedst til dine behov, da der kan være stor forskel på de forskellige værktøjer.

#3 - Har du brug for tilbehør?

Når du arbejder med meget værktøj, så er der ofte brug for at få noget ekstra tilbehør med til det værktøj du bruger, så du kan få bedre brug ud af det, og opnå nogle bedre resultater.

Det kunne være at du gerne vil have ekstra opladningsstationer til de redskaber der bruger batterier, så du altid er sikret at kunne have et opladt batteri klart, når du mangler det.

Derudover så kan det også være potentielt farligt at arbejde med noget værktøj, som f.eks. en kædesav, hvorfor det kan være en god ide at købe noget sikkerhedsudstyr, så du er bedre beskyttet imod potentielle uheld.

Her har vi et udvalg af forskellige briller, ansigtsskærme og høreværn, så du kan være sikker på at dit ansigt er godt beskyttet imod potentielle skader der kunne opstå.

Ekstra tilbehør kunne også være sådan noget som ekstra savklinger og skrubskiver, så du altid har muligheden for at have en frisk klinge klar, når den gamle på din vinkelsliber er slidt ned.

Det er derfor vigtigt at du overvejer, om du har brug for noget ekstra tilbehør til dit værktøj, så du kan være forberedt, når du starter dine projekter.

Stort udvalg af værktøj hos avXperten

Hos avXperten kan du finde et stort udvalg af forskellige værktøjer, fra almindelige boremaskiner til mere specialiseret værktøj som en hydraulisk presse.

Herunder giver vi et par eksempler på de mange type af værktøjer som du kan finde i vores sortiment, så du har lidt af et overblik over udvalget.

Boremaskiner

Vi har et stort udvalg af forskellige boremaskiner, enten batteridrevet eller større slagboremaskiner der er beregnet til hårdere materiale.

Typer af boremaskiner du kan finde hos avXperten:

  • Boremaskine
  • Skruemaskine
  • Slagboremaskine
  • Borehammer
  • Bore/skruemaskine

Med en god boremaskine kan du få mulighed for at fixe mange ting i hjemmet, da en boremaskiner er både fleksibel og kan bruges til mange forskellige ting.

En boremaskine der for eksempel bruger bits, kan håndtere både almindelig boringsarbejde og skruearbejde, da du hurtigt og let kan udskifte dine bits med dem som du skal bruge til arbejdet.

Derudover kan du få bits og bor i forskellige størrelser, så du har mulighed for at kunne bore de huller du har brug for til alle dine projekter.

Hvis du skal arbejde i et hårdere materiale som mursten eller beton, så kan det dog være en god ide at bruge et kraftigere slagbor eller en borehammer, da de meget bedre kan komme igennem det hårde materiale.

Der er mange typer og muligheder af forskellige bor, så det er bare med at finde den der passer til dig.

Save

Hos avXperten har vi et stort udvalg af forskellige save, der kan bruges til en række forskellige opgaver.

Her er et par af de typer af save du kan finde på markedet:

Hvis du for eksempel skal skære mange brædder til, så kan det være en god ide at gøre brug af en rundsav, da du hurtigt og let kan komme igennem en stor mængde træ uden de store problemer.

Hvis du dog skal være lidt mere præcis i arbejdet eller har brug for en sav der er mere mobil at arbejde med, så kan det være at en stiksav er et bedre valg, da den kan hurtig bæres rundt med.

Udvalg af forskellige nøglesæt

Vi har også et stort udvalg af forskellige nøglesæt, der kan bruges i mange forskellige sammenhæng.

Her er et par af de typer af nøglesæt som du kan finde i vores udvalg:

Det kan være at du arbejder meget med biler og køretøjer, hvor det kan være godt at have et godt sæt af forskellige nøglesæt, så du kan komme til de mange forskellige dele du kan finde i en bil.

Tilbehør og sikkerhedsudstyr

Der findes meget forskelligt tilbehør til værktøjer, samt sikkerhedsudstyr for at sikre dig imod potentielle skader under arbejdet.

Vi har et blandet udvalg af forskelligt sikkerhedsudstyr:

Med disse er du bedre sikret mod skader til ansigt, øjne og hørelse.

Derudover kan du finde mange ekstra tilbehør til værktøjer, som for eksempel ekstra batterier til dine elektroniske maskiner eller ekstra savklinger til selve værktøjet.

Med dette store udvalg af tilbehør er du sikker på at kunne komme videre med arbejdet, uden den store forsinkelse.


 

 

Betalingskort

Samlet score: 4.9 af 5

avXperten
Sprog: DA flag NO flag
Menu Kontakt
Kurv
Søg
Vi sender pakken i dag
Bestil inden kl. 20.30
Robotstyrede priser
Sikrer dig en god pris
60 dages returret
Vi hjælper altid
E-mærket
Godkendt siden 2007