Leder du efter FM Nødradio eller Powerbanks?

Slagboremaskine

Her finder du vores komplette udvalg af slagboremaskiner og tilbehør dertil. En slagboremaskine er et oplagt stykke værktøj til de hårde boreopgaver der kræver lidt mere kraft.

Filtrér
Sortering

Læs mere om Slagboremaskine

Deko Tools Slagboremaskine (1200W)
Deko Tools Slagboremaskine (1200W)

Håndterer hårdt materiale som beton med lethed
Med justerbar hastighed

Læs mere På lager

Slagboremaskine - Et godt værktøj til de store byggeprojekter

En slagboremaskine lyder meget tæt op ad en boremaskine, men der er en markant forskel mellem de to typer.

Slagboremaskinen kan faktisk slå igennem hårde materialer som sten, beton, metal og murværk, mens den borer.

Så i forhold til dens bror, boremaskinen, så er slagboremaskinen et væsentligt kraftigere værktøj.

Er du som gør-det-selv-typen i gang med et større byggeprojekt i hjemmet og skal til at kæmpe med de hårde byggematerialer, så vil en slagboremaskine være det perfekte værktøj til det formål.

Eller er du den professionelle håndværker der måtte mangle en ny slagboremaskine til de svære byggeopgaver, så tjek vores udvalg af slagboremaskiner her på siden.

Hvis du er en nybegynder i slagboremaskiner, så skal vi nok guide dig i udvalget, så du hurtigt bliver klogere på dem, så du ved præcis hvilken slagboremaskine, du skal købe.

4 ting du skal overveje inden du køber en slagboremaskine

Inden du laver et køb af ny slagboremaskine på vores side, så er det bedre først og fremmest, at du lige gør dig nogle gode overvejelser.

Slagboremaskinen er som bekendt et værktøj af en kraftig kaliber, så det vil være en god idé at tænke på dine behov, hvor slagboremaskinen kunne spille en rolle i det, du laver.

Med det i dine tanker kommer vi herunder ind på slagboremaskiner og deres nyttige funktioner, så du ved nærmere om de stærke værktøjer.

Du får også viden om batterilevetid samt watt og volt-effekt på slagboremaskiner, da du skal tænke over hvor driftsikker, du ønsker at din kommende slagboremaskine skal være.

Vi kommer også herunder ind på tilbehør og valg af farve til slagboremaskiner, så du køber en slagboremaskine der passer til din smag.

#1 - Typer af slagboremaskiner og deres funktioner

Slagboremaskiner fås i en række forskellige typer, og afhængigt af modellen og den gældende type, kan de have langt forskellige funktioner.

Det har betydet at slagboremaskine-markedet er blevet udvidet, så du er sikker på at gøre dig det helt rigtige køb.

Udover slagboremaskinens mest oplagte funktion, så kan du også bruge den som en almindelig boremaskine, men du skal være opmærksom på at en slagboremaskine vejer noget mere, så hav det med i dine overvejelser.

Det er også vigtigt at sige om slagboremaskiner, at selvom de kan bore gennem hårde materialer, så kan de knække klinker og fliser.

Bruger du slagboremaskiner på metaller, så kan de blive bulet og skæv på grund af de kraftige slag, som en slagboremaskine laver.

Vil du have en slagboremaskine der knap er så stor og tung i det og ikke fylder for meget i dit private værksted, så har vi slagboremaskiner i kompakte størrelser, som er ligetil og nemme at arbejde med.

Er du som håndværker ude på jobbet og støder ind i hårde materialer, som kræver ekstra håndkraft, så vil en slagboremaskine med et ekstra håndtag ud på siden af den være et must, så du får bedre kontrol under boringen.

Her er de funktioner, du typisk finder i slagboremaskiner:

 • Diske. I en slagboremaskine er der to diske der roterer mod hinanden. Det er det der laver de hårde slag på væggene, som du kan bore igennem dem.
 • Strømindikator. Den er med til at gøre dig opmærksom på batteriets levetid på slagboremaskinen.
 • Bore/skrue-patron. Mange slagboremaskiner giver dig mulighed for at skifte hovedet på den, hvis du vil bore eller skrue. Slagboremaskiner med den fleksible feature er meget populære på markedet.

Det kan anbefales at læse nærmere om hver en af vores forskellige slagboremaskiner, så du bliver sikker på at begå det rigtige køb.

#2 - Watt, volt og batterilevetid i slagboremaskiner

Du kommer aldrig udenom strømforbrug på elektriske værktøjer, og naturligvis heller ikke når vi taler om slagboremaskiner.

Er du en aktiv håndværker-type der vil bruge din kommende slagboremaskine meget, så er det en god idé at tænke på dens batterilevetid.

Mange slagboremaskiner er batteridrevet, og de har en tilhørende oplader med sig i købet.

Hvis du skal bruge slagboremaskinen i flere timer, så kig efter en model med overbelastningsbeskyttelse, så undgår du problemer med den, mens den er i brug.

Med det i tankerne så gør du smart i at se spændingen (watt/volt) på vores mange slagboremaskiner.

Slagboremaskiner fås med mange forskellige spændinger, fx:

 • 18 V
 • 230 V

Slagboremaskiner fås også med en række af forskellige effekt, der er i Watt som dem her:

 • 1200 W
 • 850 W
 • 680 W
 • 720 W
 • 500 W

Når du bruger en slagboremaskine, skal du tænke på jo højere effekt og spænding, jo mere strøm bruger den, og det er i mange situationer det der gør at dens batterilevetid er en smule lavere i forhold til de andre modeller.

Dog er høj spænding og effekt ofte meget afgørende, for at sikre optimalt udført arbejde af forskellige slagboremaskiner, da det er med til at gøre den utrolig kraftig når den borer.

#3 - Tilbehør til slagboremaskine

Som forbruger kan du købe meget forskelligt tilbehør til elektroniske værktøjer, og det gælder også til slagboremaskiner.

For når du bruger din kommende slagboremaskine igennem langt tid, så vil det blive aktuelt for dig at skulle skifte batteri eller oplader.

Du kunne måske også have behov at kunne bevare slagboremaskinen på sikker og forsvarlig vis og en opbevaringstaske til den vil være et oplagt køb.

Er du på job som håndværker og går meget rundt med slagboremaskinen til daglig, så kunne det være smart at købe dig et hylster eller en bæltekrog, så du har den på dig, hvis du skal bruge hænderne til noget andet.

Her er eksempler på det tilbehør, du typisk kan købe til slagboremaskiner:

 • Genopladelige batterier
 • Oplader
 • Opbevaringstaske
 • Bor
 • Skruer
 • Multi-materialebor
 • Hylster
 • Bæltekrog
 • Bitsholder

#4 - Valg af farve til slagboremaskine

Du kan købe vores slagboremaskiner i en række forskellige farver, så du kan købe din kommende slagboremaskine i det rette farve efter din smag.

Farverne til slagboremaskinerne har intet at gøre med deres funktionalitet og er derfor mere en smagssag.

Slagboremaskiner fås i typiske farver som dem her:

 • Grøn
 • Gul
 • Orange
 • Sort
 • Blå
 • Grøn
 • Rød

Mange af farverne er neutrale, men til byggepladser vil det være oplagt at gå efter en slagboremaskine med en stærk farve som fx orange, så den er nem at spotte.

Produkttype
0
0
0
0
Vælg alle
Produktfarve
0
0
0
0
Vælg alle
Spænding (V)
Leveringstid
0
0
0
0
0
0
Vælg alle
Brand
0
0
0
0
0
0
0
Vælg alle
Pris (kr)
Min:
Max:

 

 

Betalingskort

Samlet score: 4.9 af 5

avXperten
Sprog: DA flag NO flag
Menu Kontakt
Kurv
Søg
Vi sender pakken i dag
Bestil inden kl. 20.30
Robotstyrede priser
Sikrer dig en god pris
60 dages returret
Vi hjælper altid
E-mærket
Godkendt siden 2007