Skruer
Mangler du skruer? så er du landet det rette sted. Her på siden finder du vores store udvalg af skruer i forskellige typer, som passer til enhver form for byggeprojekt du har igangværende.
Sortimentboks med håndtag
280 dele
50 x 8x80mm
Betonskrue
50 x 8x90mm
Betonskrue
50 x 8x100mm
Betonskrue
50 x 8x110mm
Betonskrue
50 x 10x100mm
Betonskrue
50 x 10x160mm
Betonskrue
Brug Tangential slagnøgle eller Torx bit
SW 17
20 x 12x85mm
Betonskrue
Boks med universal plugs og skruer
Med 160 dele
Sortimentboks med håndtag
Med 180 dele
20 dele i pakken
Lavet i stærk forzinket karbonstål
Sortimentboks med håndtag
210 dele
Sortimentboks med udendørs skruer
Med 220 dele
Med søm i forskellige størrelser
Indeholder 455 dele
Med 2 og 3 stifter
Til betonvægge og andre hårde overflader
100 stk.
Passer til FUGA tekniske rammer
Sortimentboks med håndtag
Med 200 dele
100 x 6x40 mm
Selvskærende
Sortimentboks med håndtag
306 dele
Specielt fremstillet til betonvægge og andre hårde overflader
Effektive at bruge
Boks med universal plugs og skruer
Med 150 dele
Boks med universal plugs og skruer
118 dele
Til Eaton tavle
Farve: Sølv
4 ting du bør overveje, når du skal købe skruer
Der findes en del overvejelser som du kan gøre dig, inden du skal ud og købe skruer.
Vi giver dig derfor herunder en række forslag til overvejelser du kan gøre dig, så du er sikker på at få de typer skruer der passer til dine behov.
#1 - Hvad skal du bruge skruerne til?
Der er mange forskellige opgaver, der kræver at du bruger skruer, og det kan være vanskeligt at bestemme hvilken skrue der passer til opgaven.
Det kan være at du gerne vil i gang med bygge nyt eller renovere det eksisterende hus.
I så fald er der stor chance for at du har brug for nogle skruer, og hvad du skal i gang med har stor betydning for hvilke typer af skruer du skal bruge.
Hvis du f.eks. skal arbejde i træ, så har du brug for en anden form for skrue end hvis du skal arbejde i beton eller mursten.
En træskrue er nemlig ikke designet til at kunne hold nær så godt fast i en betonmur som en betonskrue er.
Det er derfor vigtigt at du overveje, hvilke opgaver du skal i gang med, så du kan være sikker på at kunne få de rigtige typer skruer, der passer til opgaven.
#2 - Hvilket materiale skal du arbejde med?
Når du skal købe skruer, så er det vigtigt at du overvejer, hvilket materiale du skal skrue i, da det har stor betydning på hvilken type af skrue du skal bruge.
Når du skal arbejde i træ, så er det nok en almindelig spånskrue som du har brug for, da den kan bruges til stort set alle former for træ.
En spånskrue kan fås til både udendørs og indendørs brug, hvor de udendørs skruer ofte er lavet af rustfrit stål for bedre at kunne modstå vind og vejr, mens de indendørs skruer er lavet af elgalvaniseret stål, der gør at de ikke ruster så hurtigt som ellers.
Hvis du skal arbejde med beton eller mursten, så er det nok en betonskrue som du har brug for, da den meget bedre kan holde fast i betonmuren.
Derudover findes der mange andre former og typer af skruer, så det er vigtigt at du undersøger hvilke skruer der passer til hvilke opgaver, så du er sikker på at gøre det rigtige køb.
#3 - Hvilke typer af skruer har du brug for?
Du kan finde mange forskellige typer af skruer på markedet, og det kan være vanskeligt at vide hvilke typer der passer til hvad.
For eksempel, så er det vigtigt at vide hvilket type gevind som skruerne skal have, da visse typer af gevind er bedre til at kunne udføre nogle opgaver end andre.
Typer af gevind du kan finde på skruer:
- Groft gevind
- Fint gevind
- High-low gevind
Det grove gevind er den type gevind du finder på de fleste træskruer, og sørger for at skruen kommer hurtigt ind i materialet.
Det mere fine gevind betyder at skruen skal skrues mere for at komme ind i materialet, men den sidder så også bedre fast.
Det fine gevind bliver mest brugt til, hvis du skal skrue i mere hårde træsorter.
High-low gevindet bruges primært til opsætningen af gipsplader, hvor du gerne skal være sikker på at du ikke strammer skruen for meget og giver mærker i gipsen.
Den anden ting som du skal være opmærksom på, når du kigger på skruer er hvilken type af kærv den bruger.
Kærven har betydning for den type af skruetrækker eller bits til skruemaskinen du skal bruge, da det kan potentielt ødelægge skruen, hvis du bruger den forkerte type
De mest almindelige typer af Kærv du kan finde på skruer:
- Torx
- Lige kærv
- Pozidrive krydskærv
- Phillips krydskærv
- Unbrako
Det er derfor vigtigt at du undersøger, hvilken kærv som skruerne bruger, så du kan være sikker på at dit værktøj kommer til at passe til skruerne, så du ikke skal til at købe nye bits eller skruetrækkere.
#4 - Kan en sortimentskasse være det rigtige for dig?
Ud over almindelige kasser med skruer, så sælger vi også sortimentskasser, hvor du kan få et helt sortiment af forskellige skruer med et køb.
Hvis du for eksempel gerne vil være sikker på, at have de rigtige skruer liggende, så kan det være en god ide med en sortimentskasse, da du der får et stort udvalg af forskellige matchende skruer.
Så har du de korrekte skruer, der passer til flere forskellige projekter liggende, og behøver ikke at skulle købe mange forskellige kasser for at være sikker på at have skruer nok.
Derudover kommer skruerne også i en fin kasse med håndtag, som du let kan tage med rundt og samtidig have et godt overblik over de forskellige typer af skruer du har med dig.
4 Typer af Skruer tilgængeligt på markedet
Der er mange forskellige typer af skruer på markedet, og det kan være svært at vide hvilken type af skrue der passer til den rette opgave.
Vi giver derfor herunder et lille overblik over et par af de mest almindelige typer af skruer du kan finde, så du har en ide om hvad du skal gå efter.
#1 - Spånskruer
Spånskruer er en af de mest almindelige typer af skruer du kan finde, og bliver ofte brugt til stort set alle former for træ.
De kan fås i både udendørs og indendørs udgaver, hvor den udendørs er lavet af rustfrit stål, hvilket beskytter imod naturens elementer.
Den indendørs udgave er lavet af elgalvaniseret stål, hvilket betyder den er beskyttet imod generel rust og slid, men ellers stadig kan ruste hvis den bruges udendørs.
Spånskruer kan generelt fås i længder på mellem 12 - 200mm, og i en tykkelse mellem 3 - 6mm.
#2 - Gipsskruer
En gipsskruer er, som navnet nok antyder, til at skrue gipsplader på væggen.
Skruerne fås generelt i to udgaver, en grov og en fin.
Den grove udgave af skruen er designet til brug, hvis du skal montere en gipsplade på et træskelet, hvor den gerne skal kunne bide fast i træet for at holde pladen fast.
Den finere udgaver skal bruges, hvis du montere gipspladen på et stålskelet, hvor du kun skal skrue den igennem enten et eksisterende hul eller igennem en relativ tynd stålskive.
Gipsskruer fås generelt i en længde på 25 - 75mm og med en tykkelse på 3,5 - 4,2mm.
#3 - Beslagskruer
Beslagskruer bliver mest brugt, når du skal sætte et sømbeslag op på noget træ.
Når sømbeslaget er placeret korrekt, så skruer du beslagskruerne ind i sømbeslagets forborede hullet, hvilket giver sømbeslaget en både solid og stabil platform at sidde fast på.
En anden fordel at bruge beslagskruer over beslagsøm er, at det er lettere at kunne skrue beslagskruen ud igen, hvis du er kommer til at placere beslaget forkert.
Beslagskruer kan fås til både indendørs og udendørs brug, så vær opmærksom på hvilken type du skal bruge dertil.
Beslagskruer fås i længder på 25 - 50mm og i en tykkelse på 4 - 5mm.
#4 - Sikringsskruer
En sikringsskrue er en skruer der bliver generelt brugt til at sikre vinduer og døre mod indbrudsforsøg.
Den fungere nemlig ved at, når den skrues i, så vil dens specielle beslag sørge for at den ikke kan skrues ud igen, hvilken gør det svært for potentielle indbrudstyve i at kunne skrue vinduet eller døren ud.
Du skal dog bare være sikker at skruen sidder det rigtige sted, når du skruer dem i, da du kun kan fjerne skruen igen ved at skære den med en vinkelsliber.
Bestilte igår, er kommet her til morgen - mega god service!
27. august 2024