Fodvarmer

Elektriske fodvarmere. Hold fødderne varme på kolde vinteraftner med en elektrisk fodvarmer. Virker som et varmetæppe, men er formet til fødderne.

Filtrér
Sortering

Læs mere om Fodvarmer

Hold dine fødder varme med fodvarmeren

I denne kategori finder du vores udvalg af fodvarmere, til at holde dine fødder varme i de kolde måneder eller når du f.eks. er på skiferie.

Når din store dele af din krop fryser, så kan du let opvarme kroppen igen ved at holde dine fødder varme, derfor er fodvarmeren god til at holde hele din krop varm.

Derudover kan du på siden her også finde et stort udvalg af andre produkter såsom, konsol controllere, computer kabinetter og diverse joysticks.

Gode grunde til at købe en fodvarmer

Hvis du er i tvivl om fodvarmeren er noget for dig eller ikke kan komme på nogle gode grunde til at købe den, så er der her forneden præsenteret et par gode grunde til hvorfor du bør købe en.

Herunder er der præsenteret 5 gode grunde til hvorfor vi synes at du bør købe en fodvarmer.

#1 Forskellige varmeindstillinger

Med vores fodvarmere får du muligheden for nogenlunde selv at kontrollere hvor meget varme fodvarmeren skal afgive.

Det kan du nemlig på grund af deres forskellige varmeindstillinger, som du selv kan justere på efter hvor varm du ønsker at det skal være.

Der er f.eks. 4 forskellige varmeindstillinger at vælge mellem, så der er helt sikkert den rette temperatur til dig.

Hvis du f.eks. i forvejen allerede har tykke sokker på, men ikke føler at det er varmt nok for dine fødder så kan du bare indstille fodvarmeren på den mindste indstilling.

Er du på skiferie og næsten ikke kan mærke dine fødder på grund af kulden, så kan du vælge den mest intense varmeindstilling for hurtigt at opvarme dine fødder igen.

#2 Passer de fleste skostørrelser

Uanset om du har små eller store fødder så er det næsten med garanti at du vil kunne passe en af vores fodvarmere.

Vores fodvarmere er produceret til de mest almindelige skostørrelser, så medmindre du har større fødder end str. 46 så vil det ikke være nogle problemer.

Bruger du meget mindre end str. 46 så er det heller ikke nogle problemer, da du sagtens stadig kan stikke dine fødder ned i forvarmerne og de vil stadig kunne opvarme dine fødder effektivt.

#3 Autosluk funktion

På de fleste af vores fodvarmere er der flere forskellige smarte funktioner som kan skabe god værdi for dig som forbruger af fodvarmeren.

Mange af vores som nævnt tidligere flere varmeindstillinger, men også autosluk funktioner, som sørger for at fodvarmeren slukker automatisk efter et bestemt tidspunkt.

Med autosluk funktionen behøver du ikke at bekymre dig om at strømforbruget eller at det pludseligt bliver for varmt for dine fødder, da autosluk funktionen sørger for at slukke af sig selv uden at du skal røre en finger.

Du kan f.eks. indstille fodvarmere til at slukke efter 90 min. Så den ikke bare bliver ved med at opvarme dine fødder, hvis du f.eks. er faldet i søvn med den tændt og derved spare lidt på strømmen.

#4 Sikkert og trygt at bruge

Det er let og sikkert at bruge en fodvarmer og du skal slet ikke bekymre dig om brugen af den skader dine fødder eller krop, da vores fodvarmere har overophedningsbeskyttelse.

Med overophedningsbeskyttelse sikrer du at fodvarmeren ikke bliver for varm og risikere at bryde ud i brand, da den trods alt er et elektronisk apparat.

Langt de fleste elektroniske apparater har i dag heldigvis en eller anden form for overophedningsbeskyttelse, så du kan bruge produktet uden bekymringer.

Det var kun før i tiden at man oplevede at sine elektroniske apparater bryd ud i brand på grund af overophedning, da batterierne i produkterne dengang ikke var nær så holdbare, som de er i dag.

#5 Let at tage med sig rundt

Da de fleste fodvarmere ikke fylder en del gøre det dem lette og praktiske at have med sig rundt, om end det er på skiferien eller campingturen.

Fodvarmeren er specielt godt at tage med på skiferier, da man ofte kommer ud for at få kolde fødder, når man står på ski osv.

Opvarm dine fødder hurtigt og effektivt efter at du har tilbragt det meste af tiden ude i sneen. På den måde undgår du også at blive forkølet osv.

Der er næsten ikke noget der slår følelsen af at få varmen igen efter at have tilbragt så meget tid ude i kulden.

Ofte stillede spørgsmål om fodvarmeren

Kan man vaske fodvarmeren?

Om man kan vaske fodvarmeren kommer helt an på produktet. På nogle fodvarmere er det muligt at pille det indre foring af og håndvaske det, hvorimod andre fodvarmer ikke har mulighed for det.

Hvordan holder man fødderne varme?

Der er mange måder at holde sine fødder varme på. Man kan enten tage tykke sokker på eller også bruge en fodvarmer, som er den mest effektive metode til at opvarme fødderne.

Er fodvarmer farlige?

Fodvarmere er hverken farlige at have eller bruge, da de fleste fodvarmere i dag har en form for overophedningsbeskyttelse, som sørger for at den ikke overopheder og går i brand eller lignende.


 

 

Betalingskort

 

 

 

Samlet score: 4.7 af 5

avXperten
MenuKontaktKurvSøg
Vi sender pakken i dag
Bestil inden kl. 20.30
Robotstyrede priser
Sikrer dig en god pris
60 dages returret
Vi hjælper altid
E-mærket
Godkendt siden 2007