Leder du efter FM Nødradio eller Powerbanks?

Damprenser

Håndholdte damp rensere til brug på vanskelige pletter. Rengør overflader med varm damp og gør rent uden brug af rengøringsmiddel eller kemikalier.

Filtrér
Sortering

Læs mere om Damprenser

Beper 50700 Damprenser 3,2 bar (350ml) Gul
Beper 50700 Damprenser 3,2 bar (350ml) Gul

Med forskelligt dysetilbehør
Fjerner nemt snavs og pletter fra forskellige overflader

Læs mere På lager
Beper P202VAL001 10-i-1 Rengøringssæt (1050W) Sort/Gul
Beper P202VAL001 10-i-1 Rengøringssæt (1050W) Sort/Gul

Med masser af praktisk tilbehør
Til rensning af forskellige overflader

Læs mere Fjernlager
Levering: 11-19 hverdage
Senest 16. august 2024
Solac Steam Jet Detergenic Damprenser 1200W (175ml)
Solac Steam Jet Detergenic Damprenser 1200W (175ml)

Klar til brug i løbet af 3 minutter
Damptryk på 3 bar

Læs mere Fjernlager
Levering: 3-5 hverdage
Senest 29. juli 2024

Damprenser - perfekt til vanskelige pletter

En damprenser er et effektivt rengøringsredskab, til at rengøre hjemmet uden de mange forskellige kemikaliere, som normalt er i rengøringsmidlerne.

Det eneste som damprenseren skal bruge er rent vand og og elektricitet, så kan den fjerne op til 99,99% af bakterierne.

Hos avXperten har vi mange redskaber, som kan hjælpe dig med dagligdagens huspligter. Se f.eks. Vores udvalg af dampmopper, askestøvsugere og symaskiner.

5 gode grunde til at investere i en damprenser

Vi lever i en tid, hvor rengøringen spiller en større rolle for livskvaliteten, end for bare et par år siden.

Der bliver opdaget flere og flere virusser og bakterier, som vi aldrig har hørt om, men kan skade eller forringe vores helbred.

Derfor fylder rengøringen nu mere på den månedlige plan, end hvad den hidtil har fyldt. Med en damprenser, kan man let og effektivt klare ugens rengøring uden besvær.

#1 Miljøvenlig rengøring

Ifølge miljøstyrelsen så oplever ca. Hver 10. Dansker gener, når de er i nærheden af dufte og kemikalier fra f.eks.

 • Rengøringsmidler
 • Vaskemidler
 • Parfume
 • Tobaksrøg
 • Maling

Det kan man netop undgå, ved at skifte moppen og rensemidlerne ud, med en effektiv damprenser.

Damprenserens damp har en temperatur på ca. 100 grader, hvilket er nok til at opløse snavs og pletter, men også nok til at dræbe de fleste bakterier.

Da damprenseren kun bruger vand og elektricitet, så er der ikke behov for diverse rengøringsmidler. Hvilket også sparer dig for de mange kemikalier, som hører med i.

En af de største grunde til at landbrug er så skadeligt for miljøet, er netop pga. den mængde af kemikalier, som landbruget efterlader.

Derfor er kemikalier en af de største syndere, når man kigger på lister over miljøskadelige ting.

Man hjælper ikke bare sig selv, men også miljøet, ved at klare rengøringen med en damprenser og droppe rengøringsmidlerne samt undgå kemikalierne.

#2 Erstat dine gamle rengøringsværktøjer med en damprenser

Rengører man sit hjem ofte, så har man sikkert også mange forskellige rengøringsværktøjer og rengøringsmidler.

Man kan hurtigt blive overrasket over hvor mange rengøringsværktøjer, man rent faktisk har stående hjemme, som er beregnet til hver deres opgaver.

 • De fleste har nok et strygejern, til at stryge deres tøj, såsom skjorter og kjoler osv. En damprenser kan faktisk også bruges til, at dampe tøjet, så længe man er påpasseligt med den. Vi ville dog foreslå en dampstation, da disse er designet til dampning af tøj.
 • En vinduesvasker til at vaske vinduerne, når de er blevet beskidte pga. Vejrets forhold eller lignende. Her kan en damprenser også nemt bruges i stedet.

Bare nogle af de nævnte rengøringsværktøjer herunder, kan let erstattes af en damprenser og dens medfølgende dele. Så slipper man for, at have mange forskellige rengøringsværktøjer.

Disse rengøringsværktøjer kan erstattes af damprenseren:

 • Gulvmoppen
 • Højtryksrenseren
 • Fedtfjerner
 • Tekstilrens
 • Møbelrens

#3 Et økonomisk bedre valg for dig

Damprenseren er bedre økonomisk for dig, da den som beskrevet, kun skal bruge vand og el, ligesom så mange andre ting i hjemmet.

Med vand fra vandhanen og el for stikkontakten, så kan du hurtigt komme i gang med rengøringen indenfor ca. 30 sekunder, som det tager, at varme dampen op.

Derfor slipper man for, at skulle købe de mange forskellige rengøringsmidler, som hurtigt kan fylde en del, da man oftest kun bruger små mængder ad gangen.

Med en en damprenser så behøver man hellere ikke så mange af de andre rengøringsværktøjer, hvilket kan spare dig for en smule penge.

#4 Damprenseren kan bruges på adskillige overflader

Noget der gør damprenseren så smart, er at man kan bruge den til diverse rengøringsopgaver i hjemmet.

Man kan f.eks. Rense sine gardiner, uden at skulle pille dem ned, ved at køre et par ture med damprenseren langs gardinerne.

Dampen fra damprenseren vil være nok til at kunne dræbe bakterierne og samtidigt fjerne diverse pletter og snavs på gardinerne.

Damprenseren er den mest effektive måde, for at rense sin sofa på. Sofaerne fås i forskellige stof, hvilket godt kan være sart over for nogle rengøringsmidler.

Derfor er damp effektiv, da det bare er vand, men i så høj en temperatur, at det kan opløse snavs og skidt på sofaen.

Med de medfølgende dele, så kan man let og hurtigt rense sin sofa for pletter og bakterier, uden at skulle gnubbe eller pille betrækket af.

Dog kan der være nogle sofaer, som ikke tåler den varme temperatur. Derfor bør man tjekke op på hvilket stof det er og om man må bruge damprenseren.

Damprenseren kan bruges på de fleste gulve,på nær et par gulve:

 • Har man f.eks. Laminatgulve, så burde man ikke bruge dem, da den varme damp, kan smelte overfladen af laminatgulvet, som er lavet af et lag plastik.
 • Har man trægulve med små sprækker i, så skal man være opmærksom på at, den høje temperatur fra damprenseren godt kan udvide sprækkerne i trægulvet.

Til disse gulve burde man bruge gulvmoppen i stedet, så man selv kan bestemme temperaturen på det vand, som bruges til at vaske gulvet med.

Ellers kan man frit bruge damprenseren og dampmoppen til de fleste gulve uden problemer.

Det her kan du bl.a. Bruge damprenseren til:

 • Rengøring af en fedtet ovn
 • Hurtig og effektiv vinduespudsning
 • Fjerne pletter og snavs på bilsæderne, lænestole osv.
 • Fjern let kalk fra klinker, håndvaske osv.
 • Rense gulvtæpper og andre former for tæpper

#5 Praktisk at bruge og let at opbevare

Hos os finder du damprenser, som kommer med vandtanke på 200 ML. Derudover vejer den kun ca. 3 kg.

Derfor er de lette og praktiske at bruge i hele hjemmet, da det kun tager ca. 30 sekunder for at varme dampen op for hver fyldte vandtank.

Så slipper man for at skulle vente på, at vandet fra vandhanen bliver varmt nok, til at man kan bruge det til rengøringen.

Der bliver også spildt en del vand, når man skal vente på, at vandet bliver varmt nok, før man kan hælde det i spanden og derefter tilføje rengøringsmidlerne.

Damprenseren er perfekt til, at tage med ud i mindre praktiske steder, såsom bilen for at give den en omgang både indvendigt, men også udvendigt.

Ofte stillede spørgsmål om damprensere

Hvad kan man bruge en damprenser til?

En damprenser er en maskine som kan betegnes som en kombination af en støvsuger og en gulvmoppe. Denne type maskine kan rense hele gulvet i din bolig, og endda gulvtæppe. Den bruger damp til at dræbe bakterier og svampespore, og gør hjemmet fuldstændig rent.

Kan en damprenser bruges på trægulve?

En damprenser kan typisk bruges på de fleste moderne trægulve, men det er klart bedst at bruge dem på behandlede trægulve, som fx er lakeret eller olieret. Bruger du en damprenser på meget gamle, og ubehandlede trægulve, kan det skabe sprækker, og frarådes derfor til de helt gamle typer trægulve.

Kan man bruge damprenser på laminatgulv?

Laminatgulv kan sagtens rengøres med en damprenser. Du bør dog sikre dig at damprenseren ikke er på sin højeste indstilling, da denne kan være for varm til laminatgulv. De høje temperaturer er typisk forbehold betongulve eller fliser, som kan kræve lidt ekstra for at gøre rene.

Kan en damprenser suge?

En damprenser er desværre ikke helt så smart endnu, at den rent faktisk kan suge støv og snavs op. Damprenseren skal først bruges efter gulvet er støvsuget, og er det sidste step til inderengøringen som gør gulvet skinnende rent og bakteriefrit.

Kan man damprense tæpper?

En damprenser kan bruges til de fleste typer gulvtæpper, men til de mere sarte tæpper, som fx “ægte tæpper” frarådes det at bruge damrensere. Generelt skal man passe på med at vaske tæpper med kemiske rengøringsmetoder, især hvis det er ægte eller gamle tæpper.

Produkttype
0
0
0
Vælg alle
Effekt (W)
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
Vælg alle
Vandtank volumen (L)
0
0
0
Vælg alle
Damptryk (bar)
0
0
0
0
0
0
0
0
Vælg alle
Produktfarve
0
0
0
0
0
0
0
0
0
Vælg alle
Brand
0
0
0
0
0
0
0
Vælg alle
Leveringstid
0
0
0
0
0
0
Vælg alle
Pris (kr)
Min:
Max:

 

 

Betalingskort

Samlet score: 4.9 af 5

avXperten
Sprog: DA flag NO flag
Menu Kontakt
Kurv
Søg
Vi sender pakken i dag
Bestil inden kl. 20.30
Robotstyrede priser
Sikrer dig en god pris
60 dages returret
Vi hjælper altid
E-mærket
Godkendt siden 2007