Leder du efter FM Nødradio eller Powerbanks?

Spillekonsol

Mangler du en spillekonsol til underholdning derhjemme, så finder du en løsning lige her på siden. Spillekonsoller er utrolig populære, især de 2 store giganter som PlayStation og Xbox, som har utallige spil at tilbyde dig.

Filtrér
Sortering

Læs mere om Spillekonsol

Spillekonsol - Gaming og Multimedie platform til hjemmet

Vil du gerne have en god og stærk spillekonsol til dit hjem, så kan du her finde en række forskellige spillekonsoller, så du kan få masser af underholdningsmuligheder.

Du kan her finde en rigtig god gamingoplevelse, hvor du kan spille de nyeste konsolspil på markedet fra din behagelige lænestol eller sofa.

Med en spillekonsol kan du få adgang til en stor multimedie platform der, alt efter modellen, kan erstatte mange af dine andre enheder til TV´et.

En spillekonsol kan bruges til mere end bare at game på, da du også har mulighed for at kunne installere ekstra apps på konsollen, så du kan høre musik, afspille dine DVD´er, og streame de nyeste film via streamingtjenesterne.

Du får dermed mange ekstra underholdningsmulighed i dit hjem, uden at skulle have en masse elektroniske enheder samlet under TVét, da du her får det hele samlet i en smart pakke.

6 ting du bør overveje når du køber en spillekonsol

Hvis du gerne vil kunne forbedre din gamingoplevelse med en spillekonsol, så bør du gøre dig nogle overvejelser, så du kan være sikker på at få adgang til de funktioner som du gerne vil have.

Herunder får du et par eksempler på overvejelser du kan bruge til at vurdere, hvilken spillekonsol der passer bedst til dine behov.

#1 - Spillekonsollens formål

Det første du bør overveje er, hvad du gerne vil bruge din spillekonsol til, så du kan vide undersøge de forskellige modeller af konsoller for hvilke funktioner og muligheder som de giver dig til underholdning.

Hvis du primært gerne vil have en spillekonsol for at kunne game på den, så bør du nok overveje enten en PlayStation eller Xbox konsol, da de har det største udvalg af nye spil og har nok kraft til at kunne køre dem uden problemer.

Du bør også overveje hvilke andre funktioner du gerne vil bruge, da de fleste store konsoller har et stort underholdningsudvalg som du kan bruge.

F.eks. kan du installere apps på dem der giver dig adgang til bl.a. musikstreamingtjenester hvis du gerne vil høre musik, eller film og seriestreaming, så du kan se lige den serie eller film du gerne vil, når du vil.

Her kan det også være en god ide at overveje, hvordan du køber dine spil, da hvis du køber dine spil på fysisk disc, så har du brug for at din konsol har et diskdrev som kan afspille det.

Det samme gælder, hvis du gerne vil kunne afspille dine film og serie, som du har liggende på DVD og Blu-Ray.

Køber du i stedet spil og film primært online eller i digital form, så har du ikke behov for en diskdrev i din konsol, hvilket potentielt kan spare dig penge for at få en konsol uden diskdrev.

Vil du hellere have en spillekonsol, hvor du får adgang til mange ældre retrospil, så du kan opleve noget nostalgi fra at spille de helt gamle spil, så kan det være at du gerne vil have en retro spillekonsol, som kommer med helt op til flere hundrede retrospil inkluderet i købet.

Det kan derfor være vigtigt for dig at overveje hvad du gerne vil bruge din spillekonsol til, så du kan være sikker på at få en der har de funktioner du har brug for.

#2 - Brand af Spillekonsol

Du bør også overveje hvilket brand af spillekonsol som du gerne vil have, da det kan have indflydelse på hvilke spil og funktioner som du har adgang til.

Du kan f.eks. kun spille PlayStation spil med en PlayStation og Xbox spil med en Xbox, og det er ikke alle spil som er tilgængelig til begge konsoller.

Det kan derfor være at hvis du er rigtig interesseret i specifikke spil, at de er eksklusive til enten Xbox eller PlayStation, at du bør overveje om det er den konsol du gerne vil have.

Så kan du være sikker på at få adgang til de spil du gerne vil spille, så du kan få den spiloplevelse som du gerne vil have.

#3 - Spillekonsol med eller uden Diskdrev

Du kan potentielt spare nogle penge, hvis du primært køber dine spil i digital format, og det kan derfor være en god ide at overveje om du gerne vil have en spillekonsol med eller uden diskdrev.

En spillekonsol uden diskdrev er generelt billigere, men du er til gengæld bundet til at gøre brug af konsollens online platform til køb af spil, film mm.

Det kan være en fordel, da du ikke behøver at forlade huset for at kunne få nye spil og film, men det kan også være et problem, alt efter hvor god din internetforbindelse er, da downloads kan potentielt tage mange timer.

En spillekonsol med diskdrev kan du købe spil nede i butikken og spille det mere eller mindre med det samme, samt at du kan afspille dine gamle film og serier, som du har liggende på DVD eller Blu-Ray.

Med et diskdrev, så kan du potentielt også gøre brug af din gamle spil, så længe at konsollen har bagudkompatibilitet, så du fortsat kan spille dine gamle spil på den nye konsol.

Du får derfor mange flere muligheder og funktioner ved at købe en spillekonsol med diskdrev, men de er også en del dyrere, så du bør overveje hvilke funktioner der er vigtigst for dig.

#4 - Spillekonsollens bagudkompatibilitet

Hvis du har haft en eller flere spillekonsoller, så kan det også være vigtigt for dig at overveje om din nye konsol har bagudkompatibilitet, så du har mulighed for stadig at kunne bruge dine gamle spil på den nye konsol.

Har du tidligere haft en PlayStation konsol, så kan det være en god ide at opgradere til en ny PlayStation, da du så stadig har mulighed for at kunne brug dine gamle spil på den nye konsol.

Det kan gøre det en del lettere for dig, da du så ikke skal skifte mellem den gamle og nye konsol konstant for at kunne spille din ældre spil.

Ofte vil du også opleve en bedre spiloplevelse på den nye konsol, da du her har en del mere kraft at kunne bruge på bedre grafik.

Det er bare vigtigt at huske på at konsolspil er eksklusive for den pågældende konsol som de er lavet til, så du kan ikke bruge PlayStation spil til Xbox og omvendt.

Så hvis du har mange konsolspil liggende, så kan det være en god ide at overveje bagudkompatibilitet, så du stadig kan få glæde af dine gamle spil på den nye konsol.

#5 - Retro Spillekonsol

Er du ikke så meget til de nymodens spil, men gerne vil have en nostalgisk oplevelse med spil tilbage fra 90´erne, så kan det være at en retro spillekonsol er den rette konsol for dig.

Her får du ofte en lille boks med tilhørende controller, som du kan tilkoble dit TV.

I boksen får du hele pakken, hvor der er installeret et stort udvalg af retrospil, som du kan spille på dit TV.

Du får ofte flere hundrede spil med i købet, da de ældre spil generelt ikke fylder særlig meget, så selv en lille harddisk har rigeligt med plads til en hel masse spil.

#6 - Tilbehør til Spillekonsoller

Det kan være at du har brug for noget ekstra tilbehør til din nye spillekonsol, så du f.eks. kan spille med flere personer i husstanden.

Du kan her få ekstra controllere, så du enten kan have en ekstra controller liggende, så du altid har en fuldt opladt controller lige ved hånden.

Hvis du gerne vil spille multiplayer spil med en eller flere andre personer, så kan det også være godt at have flere controllere, så i alle kan spille sammen på samme tid.

Du kan også få mere specialiserede controllere, som kan bruges til f.eks. bil- og racingspil, så du kan få den fulde oplevelse af at køre bilen i spillet.

Der er et stort udvalg af specialiserede controllere på markedet, så det kan være at du gerne vil undersøge hvad der er tilgængeligt, hvis du gerne vil opgradere din spiloplevelse til det næste niveau.


 

 

Betalingskort

Samlet score: 4.9 af 5

avXperten
Sprog: DA flag NO flag
Menu Kontakt
Kurv
Søg
Vi sender pakken i dag
Bestil inden kl. 20.30
Robotstyrede priser
Sikrer dig en god pris
60 dages returret
Vi hjælper altid
E-mærket
Godkendt siden 2007