Chokoladefontæne

En chokoladefontæne fungerer som en vandfontæne. Men i stedet for vand er det chokolade, der flyder fra toppen af fontænen og ned på de underliggende etager.

Filtrér

Læs mere om Chokoladefontæne

Mere om Chokoladefontæne

I denne kategori kan du finde en chokoladefontæne. En chokoladefontæne fungerer ligesom du kender det fra en vandfontæne. Men i stedet for at det er vand, der flyder fra toppen af fontænen og ned på de underliggende etager, er det flydende chokolade, der drypper ned.

Du kan for eksempel dyppe frugter i chokoladen og få den dejligste dessert. Ud over at det smager fantastisk, så er det sjovt - især for børnene - at dyppe frugt og andet i chokoladen og skabe sine egne kreationer.

Det er let at bruge en chokoladefontæne. Chokoladen varmes op (evt. i et vandbad først). Chokoladen hældes i fontænen og motoren startes. Herefter kan du nyde synet af al chokoladen, der drypper ned som på fontænen ved et springvand.

Du kan give næsten enhver form for frugt et chokoladeovertræk. Var det ikke lige en chokoladefontæne du stod og manglede? Hos avXperten finder du utallige andre smarte maskiner til boligen. Se eksempelvis vores udvalg af toastmaskiner hvis du mangler en løsning til smagfulde lune sandwiches.


 

 

Betalingskort

 

 

 

Samlet score: 4.7 af 5

avXperten
MenuKontaktKurvSøg
Dag-til-dag levering
Alle hverdage, året rundt
Robotstyrede priser
Sikrer dig en god pris
60 dages returret
Vi hjælper altid!
E-mærket
Godkendt siden 2007