iPhone tilbehør

Mangler du en eller anden form for tilbehør til din iPhone, som fx et nyt opladningskabel, et reparationskit eller måske et cover, så finder du det lige her.

Læs mere om iPhone tilbehør

iPhone tilbehør - Gør din iPhone mere Brugervenlig & Effektiv

Hvis du er en bruger af Apples iPhones, så kan det være at du gerne vil have mulighed for at kunne tilvælge noget tilbehør, der kan hjælpe dig med at få mere ud af din iPhone.

Du kan her finde et stort udvalg af forskellige tilbehør, der kan give dig rig mulighed for at kunne åbne op for en række nye funktionaliteter og situationer, hvor du kan bruge iPhonen.

Du kan fx finde et stort udvalg af iPhone covers, så du kan få et beskyttende lag til din iPhone, der kan formindske chancen for at din iPhone går i stykker eller bliver ridset.

Det kunne også være at du gerne vil have mulighed for at kunne skrive hurtigt og effektivt på din iPhone, så kan du få et fint tastatur som kan tilkobles din iPhone eller iPad, så du ikke behøver at bruge touch til at skrive dine beskeder.

Skulle uheldet være ude og din iPhone går i stykker, så kan du også finde forskellige reparationssæt og reservedele, så du selv får mulighed for at kunne reparerer din iPhone, uden at skulle til en forhandler med den.

Der er mange typer tilbehør til iPhone på markedet, så der er stor sandsynlighed for at du kan finde noget tilbehør som du kan bruge.

6 typer tilbehør du kan få til din iPhone

Har du en iPhone som du bruger meget i hverdagen, så kan det være at du gerne vil investere i noget tilbehør til den, så du kan få mere fornøjelse af din iPhone.

Så kan du herunder finde et overblik over et par af de typer tilbehør du kan finde til din iPhone, så du måske kan blive inspireret til at finde noget tilbehør der passer til dine behov.

#1 - iPhone Opladere

Hvis du har købt en brugt iPhone, så kan det være at du ikke har fået en oplader med i købet, eller det kan bare være at din gamle oplader er stået af, så har du nok brug for en ny og solid oplader.

En iPhone oplader gør det lettere for dig at kunne oplade din iPhone, uanset hvor du befinder dig henne, da du potentielt kun har et ladekabel, der ikke passer til alle strømenheder.

Med en oplader får du en adapter som du har mulighed for at kunne tilslutte din stikkontakt, så du hurtigt og effektivt kan genoplade din iPhone, selv hvis du er på besøg hos venner eller familie der ikke bruger iPhone.

Du kan også få forskellige typer af opladere der passer til dine behov, som fx en trådløs oplader, så du bare skal ligge iPhonen på en plade i stedet for at skulle bøvle med at tilkoble ladekablet i din iPhone.

#2 - iPhone Covers

Hvis du gerne vil beskytte din iPhone mod skader, så kan det være at du har brug for et solidt og stærkt iPhone cover.

Her kan du få forskellige iPhone covers der kan hjælpe dig med at beskytte din iPhone mod potentielle skrammer, ridser, slag mm.

Et cover kan især være brugbart, hvis du arbejder i et erhverv hvor der arbejdes med mange tunge genstande eller over et hård betongulv, der kan gøre en del skade, hvis du kommer til at tabe din iPhone.

Alt efter hvilket miljø du befinder dig i, så kan du nok finde et iPhone cover der passer til dine behov, da de kan findes i et stort udvalg af forskellige former og farver.

Det giver dig mulighed for at kunne bruge dit iPhone cover til at udtrykke dig selv til dine omgivelser, så du bedre kan fremvise din personlighed.

#3 - iPhone høretelefoner

Vil du gerne have mulighed for at høre musik mens du er på farten?

Så kan det sæt høretelefoner til din iPhone være en god investering, da du her får mulighed for at kunne høre musik fra din iPhone uanset hvor du befinder dig henne.

Det kan du bruge til at holde rytmen oppe når du træner nede i fitness eller når du er ude at motionere med løb i naturen eller lignende.

Et par gode høretelefoner kan også være gode til når du bare gerne vil kunne slappe af på sofaen med en god lydbog eller podcast, så du kan følge med i de hyggelige historier i hverdagen.

På den måde kan du altid have noget underholdning lige ved hånden, når du har lyst til at høre musik eller en god podcast.

#4 - iPhone holdere til bilen

Hvis du køre meget i bil og gerne vil have mulighed for at kunne bruge din iPhone mens du køre, så vil det være en god ide at investere i en god mobilholder til bilen, hvor din iPhone passer i.

Her kan du finde flere forskellige modeller, der kan hjælpe dig mens du er på farten, bl.a. ved at du bedre kan se din iPhone mens du kører, så du kan bruge den som vejviser, eller til at kunne indstille din musik på iPhonen.

Mange modeller giver dig også mulighed for at kunne oplade din iPhone mens du sidder i bilen, så du altid kan være sikker på at din iPhone har nok strøm.

Alt efter hvilken bil du har, så kan du få flere forskellige mobilholdere til iPhones, så du er sikker på at du kan få holderen monteret et ordentligt sted, så den ikke sidder i vejen mens du kører.

#5 - iPhone reparationssæt

Hvis du skulle være uheldig og din iPhone går i stykker, så kan du også finde reparationssæt, hvor du får både værktøj og reservedele til selv at kunne reparerer din iPhone.

Med et reparationssæt kan du få alt du har brug for til at kunne reparere iPhonen, da du får både en instruktionsmanual, samt forskellige værktøjer som fx skruetrækkere, der passer til iPhonens skruer.

Alt efter hvilket reparationssæt du køber, så får du også de påkrævede reservedele med.

Det kunne være en ny skærm, hvis du er kommet til at ridse den, eller et nyt batteri, hvis det trænger til at blive skiftet.

Du skal dog være opmærksom på hvilken iPhone model du køber et reparationssæt til, da mange komponenter bliver udskiftet mellem iPhone modellerne, så de ikke passer sammen længere.

Så hvis du har en iPhone 11, så skal du ikke bruge et iPhone 12 reparationssæt, da du højst sandsynligt vil opleve at nogle af delene ikke passer sammen.

#6 - iPhone løbearmbånd

Hvis du motionere meget ude i naturen, så kan det være irriterende at have din iPhone i bukserne, mens du løber.

Du kender sikkert at iPhonen flopper rundt i lommerne med hvert skridt du tager, og hvor distraherende det kan være i længden.

Med et løbearmbånd til din iPhone, så har du mulighed for at kunne sætte iPhonen på armen, så den er fint fastspændt og du ikke længere behøver at have den i bukserne længere.

Her får du også fint adgang til din iPhone, så du let kan få adgang til den mens du løber, så du eksempelvis ikke kommer til at hive i ledningerne til dine høretelefoner, og du har mulighed for at kunne skifte på musikken, uden at skulle have iPhonen op ad lommen.

Et løbearmbånd sikre dig også at din iPhone ikke falder ud af lommen mens du løber, så du kan formindske risikoen for potentielle skader og ridser på din iPhone.


 

 

Betalingskort

Samlet score: 4.9 af 5

avXperten
Sprog: DA flag NO flag
Menu Kontakt
Kurv
Søg
Vi sender pakken i dag
Bestil inden kl. 20.30
Robotstyrede priser
Sikrer dig en god pris
60 dages returret
Vi hjælper altid
E-mærket
Godkendt siden 2007