Leder du efter FM Nødradio eller Powerbanks?

Friture gryde

Her kan du finde en smart frituregryde til at lave perfekt grillmad derhjemme. Du kan lave lækkert friturestegt mad med blot en smule olie og en smart frituregryde, hurtigt og lækkert.

Filtrér
Sortering

Læs mere om Friture gryde

Taurus Solution Frituregryde 1,5 Liter (1200W)
1 Anmeldelser
Taurus Solution Frituregryde 1,5 Liter (1200W)
1 Anmeldelser

Kapacitet 1,5 liter
Med termostat

Læs mere Fjernlager
Levering: 3-5 hverdage
Senest 29. juli 2024
Champion FR130 Friture gryde 3L (2000W)
Champion FR130 Friture gryde 3L (2000W)

Justerbar termostat
Aftagelige dele tåler opvaskemaskine

Læs mere Fjernlager
Levering: 3-5 hverdage
Senest 29. juli 2024
Jata FR700 Friture gryde 4 liter (2000W)
Jata FR700 Friture gryde 4 liter (2000W)

Med en kapacitet på 4 liter
Aftageligt låg med vindue

Læs mere Fjernlager
Levering: 12-20 hverdage
Senest 19. august 2024
Jata FR680 Friture gryde 3,2 liter (2000W)
Jata FR680 Friture gryde 3,2 liter (2000W)

Med en kapacitet på 3,2 liter
Aftageligt låg med vindue

Læs mere Fjernlager
Levering: 12-20 hverdage
Senest 19. august 2024

Sprøde pommes frites direkte fra frituregryden

En frituregryde kan bruges til at fritere diverse mad, som f.eks. Pommes frites, hotwings og indbagte løgringe.

Med en frituregryde får du de sprødeste pommes frites, som ingen andre køkkenredskaber, er i nærheden af, at kunne levere.

Hos avXperten har vi et stort udvalg af køkkenredskaber, som kan hjælpe med madlavningen. Vi har f.eks. Airfryer, miniovne, foodprocessorer og dampkogere.

Sådan vælger du en frituregryde - 5 ting at overveje

Når man skal ud og investere i en frituregryde, så er der et par ting, som man burde overveje, for at finde frem til netop den frituregryde, som vil passe en bedst.

Der findes forskellige frituregryder, som kan mere eller mindre det samme. Dog er der få ting, som kan afgøre, hvilken frituregryde der vil passe dig bedst.

Derfor er der forneden 5 punkter, som kan hjælpe dig med, at træffe beslutningen om den rette frituregryde.

#1 - Frituregryde Størrelse og Kapaciteten

Når man skal til at vælge en frituregryde, så er det vigtigt at vælge en, som er stor nok til dit behov.

Skal den bare kunne holde til at fritere pommes frites, eller skal den også kunne bruges til større eksperimenter såsom, en halv grillkylling.

Frituregryderne fås i mange forskellige størrelser og kapaciteter. Den måles i liter, som er det der angiver, hvor meget frituregryden kan rumme.

Er man en familie på 4 personer, så vil vi ikke anbefale, at gå lavere end 3 liter. Ellers kan det tage lang tid, at skulle fritere en hel pose pommes frites med en frituregryde på 2 liter.

Hos avXperten har vi alt fra 1,75 L til 5 L, så der er helt sikkert en frituregryde, som vil passe dit behov.

#2 - Frituregrydens design

De fleste frituregryder minder om hinanden, både på design og egenskaber. Dog er der få ting der stadig, kan adskille en god og en dårlig frituregryde, designmæssigt.

Det værd at tænke over designet, da det er vigtigt at man kan bære frituregryden komfortabelt, uden at risikere at få olien på sig.

Derfor er det vigtigt at vælge en frituregryde, som er stabil og hvor håndtagene er solide nok, til at man komfortabelt kan gribe fat i dem.

Derudover er det også vigtigt, at ydervæggene på frituregryden, er i et materiale, som ikke bliver for varm, når den bruges. Det hjælper også med at køle olien ned hurtigere.

Hvis man vælger en af de større frituregryder som 5 literen, så får man som regel også en større kurv eller to normale kurve med.

Det kan være smart, hvis du skal fritere to forskellige ting, hvor den ene ikke skal have så lang tid som den anden.

Eller hvis du skal fritere noget større, hvor den lille kurv ikke vil kunne rumme det. Nogle frituregryder har også et indbygget termometer, så du kan holde øje med temperaturen.

Man bør altid lade olien køle ned efter brug, før man bevæger frituregryden. Selvom den er kølet ned, så er det aldrig rart, at få olie på sig.

#3 - Frituregryde vs Airfryer

Flere og flere husstande har efterhånden fået skaffet sig en airfryer og stille bliver frituregryden nok erstattet af airfryeren.

Dog kan airfryeren ikke levere samme resultat, som frituregryden kan, når det kommer til sprødheden.

Selvom airfryeren faktisk kan komme op på et lidt højere temperaturniveau end frituregryden kan, så kan den stadig ikke udgøre samme resultat, som frituregryden kan.

Det skyldes bl.a. At olien i en frituregryde er meget bedre til, at trænge igennem maden og omfavne den med varme, end airfryeren kan.

Derfor kan en airfryer have det svært ved, at varme noget op, specielt hvis det ligger ovenpå hinanden.

Derfor kræver det også, at man lige en gang imellem, sørger for at ryste kurven i airfryeren, for at sikre at, alt i kurven kan få en del af varmen fra airfryeren.

Hvis du ikke vil gå på kompromis med halv sprøde pommes frites og bruge for meget tid på madlavningen, så er en frituregryde altså stadig en rigtig god investering.

Spændende retter som du kan prøve:

  • Britisk fish and chips
  • Scotch eggs
  • Hjemmelavet donuts & churros
  • Chips af kartofler eller rodfrugter
  • Lækre forårsruller

#4 - Rengøringen

De fleste frygter frituregryden, da det godt kan være en større rengøringsopgave, når man har brugt frituregryden. Dog behøver det faktisk ikke, at være det hver gang.

Olien kan sagtens genbruges, hvis man sørger for, at filtrere madresterne fra, så er olien næsten så god som ny. Det kan let gøres ved hjælp af en si.

Man behøver ikke at rengøre en frituregryde efter hvert brug, så længe man tørrer overfladerne af og skifter olie en gang imellem, så kan den sagtens holde længe.

Vi har en masse produkter inden for køkkenrengøring, som hurtigt kan hjælpe med at gøre dine køkkenredskaber rene, som f.eks. Vores produkter inden for fedtfjerner.

#5 - Det rette låg til at undgå olie der sprøjter

Når man fritere noget med olie, så kan olien let sprøjte på en, hvis man ikke er forsigtigt. Uanset om man fritere i en gryde eller frituregryde.

Dog er man bedre stillet med en frituregryde, da der medfølger et låg, som man let kan putte ovenpå frituregryden, for at undgå sprøjten.

Man kan også få et låg til frituregryden, hvor der er et lille glas vindue, så man kan holde øje med maden, uden at skulle løfte låget, for at tjekke til det hver gang.

Disse låg har også et slags udluftningsfilter, som afleder røgen væk fra dig, så du ikke får den direkte på dig, under friteringen.

Produkttype
0
0
0
Vælg alle
Effekt (W)
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
Vælg alle
Kapacitet (L)
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
Vælg alle
Produktfarve
0
0
0
0
0
0
0
0
Vælg alle
Brand
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
Vælg alle
Leveringstid
0
0
0
0
0
0
0
Vælg alle
Pris (kr)
Min:
Max:

 

 

Betalingskort

Samlet score: 4.9 af 5

avXperten
Sprog: DA flag NO flag
Menu Kontakt
Kurv
Søg
Vi sender pakken i dag
Bestil inden kl. 20.30
Robotstyrede priser
Sikrer dig en god pris
60 dages returret
Vi hjælper altid
E-mærket
Godkendt siden 2007