Lyskilder

Stort udvalg af pærer til godt priser. Vi har både LED pærer og halogen pærer. Køb dine nye LED pærer i dag og få den bedste belysning til hjemmet.

Læs mere om Lyskilder

Vælg den rigtige fatning til din lampe

Se en video om hvordan du finder en pære med den rigtige fatning til din lampe.

LED Pærer - hvilken er den rigtige?

Her kan du sen en video om fordelene ved LED pærer i forhold til gammeldags glødepærer.

Vælg det nyeste og bedste blandt vores udvalg af pærer

Elpærer er en fast, men ofte lidt usynlig, del af inventaret ethvert hjem. Vi ved hvor vigtige pærer er for enhver husstand, enhver arbejdsplads og ethvert offentligt rum. Derfor går vi meget op i at tilbyde et stort, varieret og billigt udvalg af pærer, som vil tilfredsstille enhver smag og behov hos vores brugere. Hos os kan du helt sikkert finde lige den pære, som du skal bruge. Gå på opdagelse blandt vores mange forskellige kategorier, for at finde ud af, hvad vi mener. Når vi siger at pærer er en usynlig del af husstanden, så mener vi det selvfølgelig ikke bogstaveligt. Pærer er designet til at udsende lys, og man kan derfor sige, at de faktisk er alt andet end usynlige. Men de er så integrerede i husholdningen, at vi alligevel ikke tænker over at de er der. Dette gælder dog kun indtil en pære springer, skal skiftes eller skal sættes i. Så er pærer lige pludselig noget, som vi tænker over og virkelig bryder vores hoved med. Dit valg af pærer er alt andet end ligegyldigt. Det kan både have en effekt på din pengepung, på miljøet, på din lampes æstetiske udtryk og meget, meget mere. Herunder kommer en guide til, hvilke kategorier du kan finde hvilke typer pærer under.

Vælg en klassiker - vælg halogenpæren

Halogenpærer er en af de kategorier, hvor vi kan tilbyde mange forskellige typer og modeller. Pærerne i vores udvalg varierer i deres design. Du kan både få halogenpærer i rund, oval, aflang, flad og spotform. Nogle af pærerne kommer med sokkel, imens andre kommer uden og dermed monteres mere direkte i selve lampen. Halogenpærer er kendt for et blødt og smukt lys, som let fylder rummet op. Det er derfor, at mange stadig vælger at benytte sig af denne pære. Halogenpærer holder dog sjældent helt så længe som de mere moderne LED- og sparepærer.

Træf det ansvarsbevidste valg og anskaf dig en LED pære

LED pærer vinder stadig mere og mere frem indenfor markedet for elpærer. Dette er der en grund til, for LED-pærerne er de ældre pæretyper overlegne på en lang række områder. LED-pærerne hører nemlig ind under kategorien sparepærer. Dette betyder ganske simpelt, at de bruger langt mindre strøm og er langt mindre varmeudledende end de ældre halogenpærer. Mange brugere af LED pærer har klaget over, at de udsender et svagere og mere køligt lys end deres forgængere. Men blandt vores udvalg garanterer vi for, at du kun vil finde de bedste af de bedste LED pærer. Disse pærer udsender derfor et smukt og blødt lys, som vil pryde ethvert hjem. I lighed med halogenpærerne kommer LED-pærer i forskellige typer af designs og faconer. Du kan få LED pærer med spidse ender, runde former, flade LED pærer og pærer uden sokkel. Variationsmulighederne er mange. Således kan du implementere og bruge den energibesparende LED pære i stort set alle de typer lamper, som du måtte have i dit hjem. Vær dog opmærksom på, at langt de fleste klassiske LED pærer har retningsbestemt lys. Dette betyder typisk, at lyset sende fremad frem for ud i rummet. Dette kan virke rigtig fint, men kan også give visse begrænsninger. Skal du bruge en lampe til at oplyse et helt rum, er det ikke sikkert, du bør bruge en klassisk LED pære. Går du op i din egen økonomi og tænker du på naturen og miljøet, er denne type pærer et oplagt valg for dig og dit hjem.

Filament pærer pryder hjemmet

Filament pærer er en lidt mere sjælden type af pærer. Det er den, fordi den ofte er lidt dyrere end normen. Det skyldes designet, som er mere eksklusivt end det, som man normalt ser ved andre typer af pærer. Derfor bliver filament pærer typisk brugt til lamper, hvor pæren af den ene eller den anden grund er særligt synlig. Dette kan for eksempel være i elektriske lysestager eller i væglamper. Vores filamentpærer kommer typisk med sokkel, og kan derfor kaldes for en mere færdig type af pærer end andre slags. Under kategorien af filament pærer på denne side finder du også eksempler på LED filament pærer. Disse pærer er ikke kun smukke, men også energibesparende. I modsætning til de mere klassiske LED pærer har de den fordel, at de sender lys ud i hele rummet, ikke kun fremad. Filament pærer har nemlig ikke samme blændefunktion som andre LED pærer.

Brug dine pærer med omhu

Lige meget hvilken af vores pærer du vælger til din nye eller gamle lampe, så lykønsker vi dig med at bringe nyt lys og varme ind i dit hjem. En lyskilde er ikke bare en praktisk ting, men også noget som samler venner og familie, og som skaber tryghed og nærvær. Her kan der opstå hygge, sjov og masser af dejlige minder. Du tager derfor lige nu det første trin til at gøre dit hjem til et rigtigt hjem. Men samtidig med at du gør dette, så opfordrer vi dig også til at huske, at du skal være forsigtig når du installerer og bruger dine elpærer. Som med så mange andre ting der vedrører husholdningen, er der nemlig nogle farezoner, som du bør være opmærksom på og undgå. Husk at slukke for alle stikkontakter imens du sætter pærerne i. på den måde undgår du at få ubehagelige og potentielt skadelige overraskelser. Med nogle pæretyper, særligt de ældre af slagsen, kan der også være en risiko for overophedning. Vær opmærksom på dette, og vær påpasselig med, at små børn ikke kommer for tæt på den varme pære imens den er i brug. På den måde kan du nyde det tryghedsgivende lys uden nogen uro.

Vi fører både halogen og de nyere LED og Filament pærer. Med en LED pære kan du spare op til 90 procent af dit strømforbrug, sammenlignet med en traditionel glødetrådspære. Alle LED pærerne i sortimentet giver et roligt og varmt lys, som det kendes fra en glødetrådspære. En LED filament pære er en virkelig flot pære, og bruges ofte i lamper hvor selve pæren udgør en del af lampens design. Find også et smart tænd og sluk ur hos avXperten som kan styre lyset i dit hjem mere effektivt.


 

 

Betalingskort

 

 

 

Samlet score: 4.7 af 5

avXperten
MenuKontaktKurvSøg
Vi sender pakken i dag
Bestil inden kl. 20.30
Robotstyrede priser
Sikrer dig en god pris
60 dages returret
Vi hjælper altid
E-mærket
Godkendt siden 2007