EL-Artikler

EL-Artikler til alle formål. Stikdåser, forlængerled og meget mere. Hvis stikdåserne ikke er der, hvor du ønsker det, kan man gøre brug af stikdåser.

Læs mere om EL-Artikler

Stikdåser til dine behov

Vi har et meget stort udvalg i stikdåser, hvad enten disse skal være til runde eller flade stik, til mange stik på en gang, med eller uden jord - og sågar også til udendørs brug.
Nogle modeller er til både runde og flade stik, mens andre giver mulighed for at isætte op til 10 runde stik på en gang.
Den perfekte løsning for mange vil være at udregne, hvor mange apparater, der skal tilsluttes det pågældende sted - medregn eventuelt et eller to ekstra udtag til fremtidige nyanskaffelser, så er der plads nok, uden at du skal lave det hele om, hvis behovet for nye apparater bliver større i fremtiden.
Fra denne stikdåse kan du nu opmåle den nøjagtige længde af den ledning, der skal monteres i hjemmets stikdåse. Herved undgås det overskydende ledning, som ikke er nemt at gemme af vejen og altid vil være til gene - både synsmæssigt, sikkerhedsmæssigt og af hensyn til rengøring.

PowerCube til de alsidige løsninger

Sidder hjemmets stikkontakt umiddelbart tæt på det sted, hvor det skal bruges strøm, kan problemet være, at der skal bruges strøm til flere strømkilder samtidig. Her kan en PowerCube være løsningen, idet denne kan monteres i væggens stikkontakt og har flere udtag, så mange strømkrævende apparater kan være tilsluttet - nøjagtig som med en forlænger stikdåse.
Nogle modeller fås endog med USB udgange, hvorved computere, tastaturer, mus og lignende kan tilsluttes for opladning direkte fra PowerCuben.
Disse fås i flere farver, så der altid er mulighed for at finde den model, der passer til dit behov og dit hjem.

Udendørs stikdåse

Har du brug for strøm i haven, på terrassen eller på altanen fører avXperten mange forskellige udendørs stikdåser. Disse er alle forsynet med vandsikre dæksler, så sikkerheden er i top - også i det til tider ustadige vejr i Danmark.
Modellerne fås med 3 eller flere strømudtag, så der er mulighed for at tilslutte både lys og andre strømbrugende apparater som for eksempel rotisseriet til grillen. Alle modeller er selvfølgelig godkendte med EU jord.
Specielt til brug for lys i haven fører vi modeller med dag/nat sensor, ligesom vi har modeller med indbygget timer - og endog modeller med fjernbetjening, så lyset kan tændes fra op til 30 meters afstand.

Stikpropper

I vores udvalg finder du både flade og runde stikpropper. Hvis du selv laver dine forlængerledninger, kan det i nogle tilfælde være en fordel, at anvende de flade stikpropper, da der i de fleste danske stikkontakter ikke kan sidde mere end en rund stikprop - selv om stikkontakten faktisk har to udtag. Ved at anvende de flade stikpropper, kan du have to forlængerledninger tilsluttet den samme stikkontakt.
Det kan dog være nødvendigt at anvende runde stikpropper, hvis der er behov for jordforbindelse. Vi fører runde stikpropper med jordstik på ydersiden - Schukoformatet - og som almindelige tre benede stik - 3-Pin.
Skal stikproppen sidde bag et møbel - for eksempel et TV møbel eller en reol - kan du med fordel købe en vinklet stikprop. Denne er specielt egnet til trange steder, idet ledningen føres ud på undersiden af stikket og ikke i enden, som på normale stikpropper. Herved undgås risikoen for at ledningen beskadiges, når den belastes ved den bøjning, som normalt vil opstå, når et møbel presses mod stikproppen.

Kabelclips

Når du har brugt energi på at montere ledninger i de helt rigtige længder og montere både stikprop og stikdåse, bør ledningen sikres med kabelclips. Disse fastholder ledningen, så du undgår løse ledninger på gulvet - ligesom du nemt fører ledningen rundt om døre eller andre forhindringer.
Det er en måde at sikre ledningen på, som ikke alene er for sikkerhedens skyld, men i lige så høj grad af æstetisk hensyn. Det giver et anderledes pænt, rent og professionelt udtryk, når der også er kælet for de sidste detaljer.
I vores udvalg finder du kabelclips til både flade og runde ledninger, så du altid kan finde den model, der passer perfekt, til den ledning du har valgt at bruge.
Kabelclips findes i forskellige farver og nuancer, så du har mulighed for at tilpasse disse til ledningens og panelers farve for at opnå den perfekte og diskrete montering.

Øvrige el-artikler

Når du er i gang med at lave forlængerledninger til husets mange forskellige elektriske apparater, kan du med fordel lave den forlængerledning, som man tit står og mangler. Ved at købe en stikprop og et forlængerled kan med fordel bruge tiloversblevet ledning til at lave den forlængerledning, som nemt findes frem når boremaskinen skal bruges i den anden ende af huset - eller støvsugeren skal med udenfor i forbindelse med rengøring af bilen. Vi fører forlængerled både med og uden jord.

Har du indrettet dit hjem, så møblerne dækker for stikkontakterne - og derfor kan være svære at komme til - kan løsningen være at montere en gennemgangsafbryder på ledningen et sted, hvor du nemt kan komme til den. På denne måde bliver det nemt at tænde og slukke for lamper - uden at skulle kæmpe sig rundt om diverse møbler. En nem og meget billig måde at lette hverdagen på.

Står du og mangler de sidste meter i forbindelse med en ønsket længde til en forlængerledning, kan problemet løses med en samlemuffe. Du behøver ikke nødvendigvis at købe en ny og længere ledning. Hvis du har en rest kan denne nemt tilsluttes den anden ledning via en samlemuffe. Endvidere har en samlemuffe den fordel, at den er meget lille - og den vil derfor være velegnet på de steder, hvor en almindelig stikdåse vil fylde for meget. En samlemuffe kan løse problemet til næsten ingen penge.


 

 

Betalingskort

Samlet score: 4.9 af 5

avXperten
Language: DA flag NO flag
Menu Kontakt
Kurv
Søg
Vi sender pakken i dag
Bestil inden kl. 20.30
Robotstyrede priser
Sikrer dig en god pris
60 dages returret
Vi hjælper altid
E-mærket
Godkendt siden 2007