avXperten

Netværkskabel

I denne kategori kan du finde vores store udvalg af netværkskabler. De fleste kender og benytter dagligt forskellige typer af netværkskabler. Netværkskabler bliver også kaldt ethernetkabler, RJ45, patch- og internetkabler. Du kan bruge netværkskabler til at lave interne netværk eller til at koble din computer på internettet. Vores Cat kabler kan bruges til alle former for netværk, og med denne type internetkabel er du altid på den sikre side hvad angår hastighed og sikkerhed.

Netværkskabel Cat5e

Kablerne af typen Cat5e er nogle af de mest klassiske, når det kommer til oprettelse af netværksforbindelse via kabel. Disse kabler understøtter en hastighed op til 1 Gbit.

Netværkskabel Cat6a

Vælg disse Cat6a-kabler for en mere sikker og uforstyrret adgang til din internetforbindelse. Internetkabler kan blive udsat for forstyrrende interferens fra andre ledninger og signaltyper, men skærmede Cat6a-kabler er særligt designet til at isolere imod udefrakommende påvirkninger.

Netværkskabel Cat7

Cat7 er et af de absolut mest imponerende internetkabler på markedet. Nedenfor har vi samlet nogle af de bedst inden for kategorien. Cat7-kabler kan etablere en forbindelse til internettet eller lokalnetværk med en hastighed op til 10 Gbit.

Patchkabel Cat7

Her finder du en patchkabel-udgave af det mest udsøgte Cat-kabel, nemlig Cat7. Den type af patchkabler som du finder her, er for dig som kun tager dig til takke med den bedste og hurtigste forbindelse på markedet.

Vinklet netværkskabel

Vinklede netværkskabler i forskellige modeller giver dig rig mulighed for at skabe alternative forløb af kabler. På denne måde kan du komme uden om problemer med skarpe hjørner eller smalle mellemrum, som ofte opstår i boliger eller virksomheder.

Andet

Nogle gange finder du ikke lige kabelforbindelsen for dig i vores andre kategorier, men så er det godt at vi under ”andet” gemmer på alle de kabler og alt det udstyr, som der ikke blev plads til andre steder.

Alt i netværkskabler

Med vores Cat kabler kan du sikre dig imod forstyrrelser på linjen. Det er forstyrrelser, der kan opstå, når flere kabler ligger tæt på hinanden. Alle Cat kablerne har enten STP - shielded twisted pair eller SFTP - Shielded and Foiled Twisted Pair. Det de har til fælles er, at de er modstandsdygtige overfor støj og nedsætter risikoen for datatab. Desuden betyder teknologierne i Cat netværkskabler, at dine data overføres hurtigere, end med kabler uden STP eller SFTP.

Du vil ofte benytte Cat netværkskabler, hvis du vil lave et større hjemmenetværk eller arbejder i en kontorbygning. Mange vil benytte Cat5 kabler eller nyere modeller, når de laver installationer i vægge, eller vil lave netværk udendørs. Det er altid smart at få efter Cat kabler, fordi du nedsætter risikoen for datatab og langsom forbindelse markant i modsætning til visse andre typer af netværkskabler. Samtidig med det får du et solidt kabel, der også holder ind i fremtiden. Jo nyere en type Cat kabel du bruger, jo hurtigere kan det overføre data.

Her har du brug for netværkskabler

Netværkskabler bruges til at forbinde en PC med en hub, router eller modem og til at lave netværk. De fleste af os kender bedst netværkskabler som det kabel, der går fra telefonstikket i væggen til vores modem. Nogle mennesker benytter også netværkskabler til at forbinde deres router med deres computer. I daglig tale vil du ofte høre ordet patchkabel eller slet og ret internetkabel. Internettet er ét stort netværk, der i sidste ende er forbundet ved hjælp af servere og kabler. Det er derfor, det er de samme kabler, vi bruger til at komme på internettet, som vi bruger til at lave vores egne netværk.

Et eksempel på netværk, der ikke er internettet, kan være et kontornetværk, hvor alle computerne er internt forbundne. Det kan også være et netværk, hvor alle hjemmets computere er forbundet med hinanden. Med andre ord har alle moderne mennesker brug for netværkskabler til det ene eller det andet. Spørgsmålet er bare hvilke kabler til hvilke formål. Med vores store udvalg af netværkskabler er vi overbeviste om, at du kan finde det, der passer til dig.

Cat 5 og 6 netværkskabler

Cat 5 netværkskabler hjælper dig med at få det højeste udbytte af dit netværk. Med denne type kabel får du en højere hastighed, end du kan få med mange andre netværkskabler på markedet. Årsagen er, at kablerne er designet til at reducere den elektromagnetiske støj, som opstår, når mange kabler ligger tæt på hinanden. Disse forstyrrelser kan både forsinke signalet og øge risikoen for datatab. Kablet er skærmet, og derfor kaldes det også et STP kabel. STP står for Shielded Twisted Pair. Det vil sige, at kablet er skærmet af to metaltråde, som det er snoet ind i.

Både Cat 5 og 6 netværkskablerne passer til almindelige RJ-45 stik, og derfor kan de bruges i de fleste sammenhænge, hvor du skal bruge et netværkskabel. Vi fører netværkskablerne i en lang række forskellige former og længder. Derfor kan det både passe til teenageværelset, hvor det pynter op eller til et større internt netværk på kontoret, hvor der skal bruges mange meter. Cat5 standarden har i mange år været meget populær, og siden er der kommet flere typer på markedet. Cat6 kablet er en optimeret version af Cat 5 kablet, og udmærker sig især ved STP teknologien.

Cat 7 netværkskabler

Det seneste skrig indenfor Cat kabler er CAT 7. Netværkskablet adskiller sig fra de tidligere generationer fordi STP teknologien er blevet udvidet og forbedret. Nu kan du købe dit Cat kabel med SFTP, Shielded and Foiled Twisted Pair. Ikke nok med, at kablet har et samlet skjold, nu har det også en afskærmning i hvert par.
Med denne nye udvikling kan du opnå en endnu højere hastighed og endnu mindre risiko for datatab, end tidligere. Cat7 kabler er også yderst velegnede til fiberbåndsforbindelser, hvor du får det optimale ud af kablet. Cat 7 netværkskablerne kan overføre data med en hastighed på op til 10000 Mbps. Alle vores Cat kabler er naturligvis godkendt efter danske standarder og af høj kvalitet. Men hvis du vil være helt fremme i skoene, er det Cat7, du skal gå efter.

Få det bedste netværk

Uanset om du leder efter et kabel til at komme på internettet med, eller om du vil lave et netværk, skal du have gode kabler. Man kan spørge sig selv, hvad meningen er med højhastighedsinternet eller fiberbånd, hvis kablerne ikke kan trække det.
Det kan heller ikke betale sig, at bruge en masse tid og energi på at etablere et netværk, hvis forbindelsen er ringe. Især ikke hvis du endda risikerer at miste de data, som deles mellem de forskellige enheder på netværket. Med vores Cat kabler er det slut med forstyrrelser og forsinkelser på linien, og der er ikke længere risiko ved at have flere kabler liggende sammen. Når man endda kan få dem i de længder og farver du ønsker, kan man næsten ikke drømme om mere.

Vi har det største udvalg af netværkskabler

avXperten fører et kæmpe udvalg af forskellige typer af netværkskabler. Her er noget for enhver smag både på data-siden og rent æstetisk. Vi har altid netværkskabler til konkurrencedygtige priser, og du kan få dem i den længde, du har brug for. Hvis du gerne vil forbedre forbindelsen mellem din computer og din router eller overvejer at lave et netværk, er vi klar til at hjælpe. Du er altid velkommen til at kontakte os med spørgsmål om, hvilket netværkskabel du står og har brug for.

E-mærket

 

Betalingskort