Leder du efter FM Nødradio eller Powerbanks?

Badeudstyr & Pooludstyr

Badeudstyr fås i utallige forskellige typer og modeller. Her på siden kan du se vores samlede udvalg, som fx indeholder baderinge, badevinger, pool til haven, strandstole og meget, meget mere.

Læs mere om Badeudstyr & Pooludstyr

Badeudstyr & Pooludstyr - Til pool, strand eller svømmehal

Her på siden finder du vores udvalg i badeudstyr og pooludstyr, til store og små, og til både leg, afslapning og pools.

Badeudstyr findes i rigtig mange udformninger og er primært det som du bruger enten til leg eller svømning i poolen, men det kan også omfatte møbler og andre ting.

Pool og pooludstyr er derimod alt det udstyr der har med poolen eller et eventuelt spabad at gøre, og det kan være alt fra overdækninger, filtre, vedligeholdelses tilbehør og meget andet.

Her på siden finder du flere kategorier af badeudstyr og pooludstyr, og alt efter hvad du leder efter kan du klikke dig videre til de forskellige kategorier.

Herunder har vi samlet en kort oversigt over hvad du kan finde i de forskellige kategorier.

10 typer af badeudstyr og pooludstyr du kan overveje

Hvis du er i tvivl om i hvilken kategori du skal finde det du lige står og mangler til din pool eller til badning i poolen, så læs med herunder, hvor vi har samlet en kort oversigt over de ting du kan finde i de forskellige kategorier.

#1 - Pools til haven

I kategorien Pools og pooludstyr til haven finder du et stort udvalg af pools og badebassiner i mange forskellige modeller.

Her finder du både store og mindre pools, samt badebassiner der skal pustes op, og soppebassiner til de mindre børn.

De mange modeller har forskellige udformninger, og du kan finde både runde, firkantede og rektangulære pools og badebassiner til haven.

Uanset hvilken størrelse pool du overvejer at skulle have fat i kan du i udvalget finde mange forskellige størrelser at vælge imellem.

#2 - Pooludstyr og tilbehør

I Pooludstyr og tilbehør finder du næsten alt du kan få brug for til din pool, uanset om du skal bruge solceller til opvarmning af poolen eller du skal bruge underlag.

Der findes rigtig meget forskelligt pooludstyr og det er beregnet til at gøre det lettere at vedligeholde poolen, til at sørge for vandet er rent og du finder også udstyr som for eksempel stiger og glidebaner.

Leder du for eksempel efter en ny pumpe til din pool, så kan du i pooludstyr finde både filterpumper og sandfilterpumper, og alt det pooludstyr du har brug for, til tilslutning af disse.

#3 - Spa til haven og Spaudstyr

Mangler du Spaudstyr eller måske selve spabadet, så kan du kigge i denne kategori, hvor du blandt andet kan finde forskellige filtre og belysnings dele til din udendørs spa.

En spa skal også holdes ren, og det er især vigtigt, fordi vandet ofte bliver varmere end for eksempel i en pool, derfor finder du også her rengøring og vedligeholdelsesdele til din udendørs spa.

#4 - Badedyr til pool

Der findes et meget stort udvalg af badedyr til pools, og badedyrerne fås i mange forskellige udformninger og størrelser.

Så hvis du leder efter et bestemt dyr i en bestemt størrelse, så kan du tage et kig på det store udvalg af badeudstyr og badedyr til poolen.

Uanset om du leder efter enhjørninger, hajer, flamingoer eller noget helt andet, så er mulighederne store, for at finde et badedyr, der passer til dine ønsker.

Husk dog at overveje poolens størrelse i forhold til badedyret, så der også er plads til andet end badedyret i poolen.

#5 - Luftmadrasser til pool

Under vores udvalg af badeudstyr, finder du også et bredt udvalg af luftmadrasser, både til en person og til to, og det er også her du kan finde oppustelige flydestole eller flydende loungemøbler, hvor I kan sidde og hygge jer.

Badeudstyr i form af luftmadrasser egner sig bedst til brug i en pool, da de kan være farlige at bruge ved stranden, derfor bør dette badeudstyr altid bruges i din pool i haven.

#6 - Badevinger

Badevinger er oppustelige vinger til at sætte på armene af mindre børn, så de kan holde sige flydende.

Badeudstyr som for eksempel badevinger er en sikkerhed for at barnet ikke synker til bunden, når de ikke kan bunde, men du bør dog stadig hold øje med barnet.

Badevinger fås i forskellige størrelser og kan findes med mange motiver og i mange farver, det vigtigste at være opmærksom på med dette badeudstyr er at badevingerne er beregnet til den rigtige vægt på barnet.

#7 - Badering

Baderinge kan fås i mange forskellige størrelser til både store og små, og det kan være et underholdende stykke badeudstyr at have i poolen.

Baderinge kan hjælpe mindre børn med at holde sig flydende og kan fås med en udformning så selv helt små børn er sikret mod at glide igennem ringen.

Det er vigtigt at være opmærksom på størrelsen af baderingen, da store baderinge er lettere at falde igennem, vælg derfor baderingens størrelse efter det barn der skal bruge den.

I kategorien finder du et udvalg af forskellige baderinge, som er lette at puste op og har en god holdbarhed.

#8 - Svømmebriller og dykkerbriller

En anden form for badeudstyr, som mange børn er rigtig glade for er svømmebriller eller dykkerbriller, da disse mindsker risikoen for at få vand i øjnene, når der svømmes med hovedet under vand.

Dykkerbrillerne har ofte et enkelt glas, hvor svømmebriller har et glas til hvert øje, hvilket er mere praktisk til mindre børn, da det kan være svært at få dykkerbrillen til at slutte tæt til hovedet på mindre børn.

Du kan finde et stort udvalg af begge typer badeudstyr i denne kategori.

#9 - Strandstol

En strandstol behøver ikke kun bruges på stranden, den kan også fint bruges på terrassen, hvor du kan holde øje med børnene i poolen.

Strandstolene er behagelige at sidde i og du kan hurtigt komme op at stå, hvis en af børnene har brug for hjælp.

Du finder flere forskellige modeller i forskellige farver i kategorien og uanset hvilken model eller farve du vælger, vil du få mulighed for mange timers afslapning.

#10 - Gummibåde

Mange børn synes det er super fedt at ro i en gummibåd, fordi de kan mærke vandet gennem bunden, og der kan være rigtig mange timers leg i en gummibåd.

Heldigvis findes der et stort udvalg af forskellige gummibåde, og nogle er lette at tage med, fordi de ikke vejer så meget, og modellerne fås naturligvis i forskellige farver.

Husk at gummibåde kan være farlige at bruge på stranden og derfor kan du evt. fastgøre et langt reb i gummibåden, så den kan trækkes i land igen, hvis strømmen skulle gribe den.


 

 

Betalingskort

Samlet score: 4.9 af 5

avXperten
Sprog: DA flag NO flag
Menu Kontakt
Kurv
Søg
Vi sender pakken i dag
Bestil inden kl. 20.30
Robotstyrede priser
Sikrer dig en god pris
60 dages returret
Vi hjælper altid
E-mærket
Godkendt siden 2007