Luftkølere og ventilatorer på lager - Se her!   -   Bliv kølet ned i sommervarmen.

Ismaskine

Ismaskine. Lav din helt egen sorbet, flødeis og yoghurtis med en ismaskine. Med og uden kompressor. Tilsæt ingredienser og få is på en time.

Filtrér
Sortering

Læs mere om Ismaskine

Lav din egen is med en ismaskine

I denne kategori finder du gode ismaskiner, hvor du selv kan blande din helt personlige is. Der findes ismaskiner både med og uden kompressor. Er der kompressor i ismaskinen betyder det at, du ikke behøver at sætte skålen i fryseren for at fryse isen. I en ismaskine med kompressor fryser skålen mens den arbejder. Hele køleprocessen foregår i maskinen. Kompressoren betyder også, at tilberedningstiden kan gøres ganske kort.

Hvis du ønsker at lave din helt egen is, skal du have fat i en god ismaskine. En ismaskine laver is der er blød og dejligt, og i nogle modeller skal du blot hælde ingredienserne i maskinen og lade den stå i en times tid … så har du en færdig og velsmagende is, klar til servering. I den modsatte ende, nemlig til varme sandwiches har vi hos avXperten også et udvalg af toastere som giver dig den perfekte tilberedning hver gang. Se også vores udvalg af varmluft friture til lækker madlavning.


 

 

Betalingskort

 

 

 

Samlet score: 4.7 af 5

avXperten
MenuKontaktKurvSøg
Dag-til-dag levering
Alle hverdage, året rundt
Robotstyrede priser
Sikrer dig en god pris
60 dages returret
Vi hjælper altid!
E-mærket
Godkendt siden 2007