Leder du efter FM Nødradio eller Powerbanks?

Amazon Fire TV

Amazon Fire TV er Amazons svar på en enhed du kan bruge til streaming på dit fjernsyn. Fås i forskellige modeller, med kvalitetsfunktioner og opløsninger.

Filtrér
Sortering

Læs mere om Amazon Fire TV

Amazon Fire TV Stick 4K (2021) B08XW4FDJV
6 Anmeldelser
Amazon Fire TV Stick 4K (2021) B08XW4FDJV
6 Anmeldelser

4K Medieafspiller Dolby Vision og Atmos
Mulighed for stemmestyring med Amazon Alexa

Læs mere På lager

Amazon Fire TV - Streaming gjort nemmere

Her på siden finder du vores udvalg af Amazon Fire TV.

Hvis du overvejer at købe en ny streaming enhed, for at gøre dit fjernsyn lidt smartere, har du muligvis hørt om Fire TV, Amazons nye streaming enhed.

Denne streaming enhed giver dig mulighed for nemt at streame dine yndlings tv-serier, film, musik, spil og sport fra apps såsom Disney+, HBO Max, Hulu og Netflix.

Den tilsluttes direkte til en af HDMI-portene på dit TV, forbinder til internettet og har en meget mere intuitiv grænseflade, end du sandsynligvis er vant til.

Tænk på Amazon Fire TV som et bærbart smart-tv, minus skærmen.

Det er en lille, bærbar enhed, der ligner en større USB-stick, der sættes i dit tv´s HDMI-port, og opretter forbindelse til dit Wi-Fi-netværk for at gøre det nemt at streame.

Fire TV har en tendens til at opdatere oftere end smart-tv´er og giver dig et større katalog af tjenester og apps at vælge imellem.

I øjeblikket er der flere tusinde, selvom du sjældent får brug for så mange; du får også adgang til Alexa-færdigheder og nogle apps fra Amazons app-butik, såsom spil.

Når nye platforme/tjenester frigives, kan du finde dem på Fire TV med det samme, eller det kan tage måneder.

Når de er installeret på dit tv, downloades de ønskede apps, og du kan få adgang til dem på samme måde som tv-stationer.

For bedre at imødekomme individuelle behov er der fire hovedmodeller af Amazon Fire TV tilgængelige til forskellige prisniveauer og med forskellige funktioner.

5 ting du bør overveje når du kigger på Amazon Fire TV

Hver model af Amazon Fire TV-enhed kommer med en fjernbetjening, og de fleste af modellerne har de samme 8 GB intern lagerplads til installation af Amazon Fire-kanaler eller apps fra Amazons app-store såsom Hulu, Netflix og andre streamingtjenester.

Undtagelsen fra dette er Amazon Fire TV Cube, som fordobler den kapacitet til 16 GB.

Hver model har flere funktioner tilføjet, når du bevæger dig op i produktlinjen med ting som forbedret opløsning, understøttelse af flere lyd- og videoformater og ekstra funktioner i fjernbetjeningen.

Amazon Fire TVs brugervenlighed og omkostningsfordele gør dem til ideelle tilføjelser til dit underholdningscenter, fjernsyn og lignende, men også perfekte gaver til dem du holder af.

Især ideelt til dem der kan lide at binge episoder af deres yndlingsprogrammer eller nyde filmleje fra deres hjemmebiograf.

#1 - Hvilken Amazon Fire TV-enhed passer bedst til dine behov?

Hver af enhederne i Amazon Fire TV-serien tilbyder forskellige styrker og svagheder.

Amazon Fire TV Stick Lite er en overkommelig mulighed for at opgradere et gammelt tv, mens Amazon Fire TV Stick 4K tilbyder fremragende high-definition og HDR-visning til nyere fjernsyn, der ikke allerede har et smart-tv indbygget.

Amazon Fire TV 4K Max er et godt valg for dem, der er interesseret i spilstreaming fra Amazons Luna-tjeneste, mens Amazon Fire TV Cube er et fristende værktøj for superbrugere, der ønsker Alexa integreret i hele huset.

En af de største forskelle mellem Amazon Fire TVs forskellige enheder er, hvordan de ser ud, især mellem fjernbetjeningerne og kuben.

Amazon Fire TVs fjernbetjeninger er typisk en lille sort rektangel, der typisk måler omkring 8 - 10 cm i længden.

Som navnet antyder, har Amazon Fire TVs kuber et helt andet udseende: en 8.5 cm firkantet boks.

Nogle kræver konstant forbindelse til en stikkontakt, mens andre dog kan strømforsynes gennem en af dit TV´s USB-porte.

Hvis du vil have en fjernbetjening, skal du ofte betale ekstra for den; standard Amazon Fire TV kommer med en stemmefjernbetjening, men det er omtrent det mest innovative ved det.

Ellers har den kun standardarrayet af d-pad, bekræft, afspil/pause, spole tilbage, hurtigt -frem, hjem, tilbage og valgmuligheder.

Mange af Amazon Fire TV enheder har dog en ekstra knap på deres fjernbetjening: Live TV.

Denne knap springer dig direkte til den del af Fire TV OS, som integreres med Sling TV og andre tjenester.

Der er også en ny måde til lettere at tilpasse live-tv-skærmen, takket være den nyligt annoncerede "Tilføj kanaler"-knap.

Hvilken enhed der er bedst for dig, afhænger af dine behov, og hvordan du vil bruge enheden.

#2 - Er der et månedligt gebyr for Amazon Fire TV?

Amazon Fire TV i sig selv kommer ikke med nogen form for tilbagevendende gebyrer.

Der er dog en god chance for, at for at få mest muligt ud af enheden, vil du med stor sandsynlighed ende med at overveje nogle månedlige streamingtjenester, hvis du ikke allerede abonnerer på nogle.

Fire TV kan streame fra praktisk talt enhver tjeneste, du kan tænke på, inklusive Amazon Prime Video, Netflix, Hulu, BBC iPlayer og hundredvis af andre muligheder for streamingtjenester.

#3 - Størrelsen på Amazon Fire TV

Når du køber et Amazon Fire TV, er den første ting at overveje, hvor du planlægger at bruge det.

Nogle Amazon Fire TV´er er omtrent på størrelse med en pakke tyggegummi, så du nemt kan tage dem med til hoteller eller ferieboliger.

Mens større muligheder, som Amazon Fire TV Cube, er på størrelse med et lille vækkeur og ville være bedre egnet oven på din underholdningsstand.

Udover størrelse i fysisk forstand, skal du også bestemme, hvor meget lagerplads du har brug for til dit Amazon Fire TV.

De fleste Amazon Fire TV´er kommer med 8 GB lagerplads, men Fire TV Cube er udstyret med to 16 GB, hvilket giver dig friheden til at downloade flere apps og spil.

#4 - Fuld High Definition (HD) versus Ultra High Definition (4K Ultra HD)

En anden vigtig ting at overveje er dit tv´s opløsning.

De fleste nye tv´er understøtter 4K-opløsning og videoafspilning med højt dynamisk område, og om end at disse specifikationer kan virke lidt komplicerede, er de er blot indikatorer for at give bedre overordnet billedkvalitet.

Ikke alle Amazon Fire TV´er understøtter dog 4K-afspilning.

Hvis du ejer et 1080p-fjernsyn, er der ingen grund til at bruge ekstra penge på et 4K-understøttet Amazon Fire TV.

#5 - Audio + video formater

Hvis du er en audiofil (også kendt som fans af high-fidelity-lydgengivelse), vil du gerne sikre dig, at dit Amazon Fire TV understøtter Dolby Atmos-lyd; en funktion, der tilføjer overhead-lydeffekter for at skabe en mere fordybende lytteoplevelse.

Hvad angår dem, der primært er bekymret for den bedste videokvalitet, skal du sørge for at kontrollere, at dit Amazon Fire TV understøtter 4K UHD, HDR, HDR10+ og Dolby Vision.


 

 

Betalingskort

Samlet score: 4.9 af 5

avXperten
Sprog: DA flag NO flag
Menu Kontakt
Kurv
Søg
Vi sender pakken i dag
Bestil inden kl. 20.30
Robotstyrede priser
Sikrer dig en god pris
60 dages returret
Vi hjælper altid
E-mærket
Godkendt siden 2007