Leder du efter FM Nødradio eller Powerbanks?

Billede

Her finder du alt hvad du skal bruge til dit TV. Vi har et stort udvalg af de mest almindelige kabler, lige fra HDMI til DisplayPort kabler.

Læs mere om Billede

Kabler og adaptere til at få billede på dit TV

Her finder du alt hvad du skal bruge for at få billede på dit TV. Vi har et stort udvalg af de mest almindelige kabler, lige fra HDMI til DisplayPort kabler. Nye typer kabler og stik kommer hele tiden til, og nye behov opstår, det kan hurtigt blive en dyr fornøjelse at skulle følge med. Derfor har vi også et bredt udvalg af adapter kabler og adapter stik. Lige fra HDMI til VGA stik til DisplayPort til DVI-stik. Vi har især mange ældre typer adapter stik, så du kan være sikker på altid at kunne finde en adapter, der passer til dit TV, selvom du har et gammelt TV. Derfor finder du et stort udvalg af ældre VGA og Scart stik hos os.

Ud over kablerne skal du måske også bruge en satellit modtager. Eller måske en DVB-C eller DVB-T boks, så du kan afspille TV signaler. Vi har alle de kabler hvad du skal bruge til at lave en god antenneinstallation eller kabler til at opsætte en parabol eller en campingantenne. Vi sælger også professionelt udstyr, helstøbte løsninger og smart tilbehør, der gør installationen til en leg.

Alt inden for billedkabler

Der er mange forskellige typer billedkabler med forskellige typer stik og teknologier, men fælles for dem alle er at de overfører videosignaler imellem en afspiller og en skærm. Det kunne f.eks. være en DSVD-afspiller til et fjernsyn, eller en computer til en projektor.

Vi fører færdigmonterede kabler i mange kategorier, men vi fører også kabler i metermål, så du selv kan købe lige den længde du skal bruge og fremstille dine egne billedkabler, hvis du foretrækker det frem for at købe færdige kabler. Du kan finde kabler til ældre teknologier, eller de nyere teknologier, der giver dig digitalt billede og lyd i et kabel.

Klassiske Phono kabler

Under Phonokabler finder du almindelige phono kabler, der består af to lyd kabler og et video kabel, som naturligvis også kommer i forskellige kvaliteter og længder, samt komponent kabler, der bruges til high-end udstyr så som en topklasses dvd afspiller og et ekstra godt tv.

Komponent eller Component kabler består af tre kabler, der overfører billede information på samme vis som et RGB-kabel. Forskellen er dog, at komponent kabler overfører et komprimeret RGB-signal, uden tab af kvalitet, med et integreret sync signal til forskel for RGB, som benytter separat sync.

Kvalitets DVI kabler

Under DVI kabler finder du DVI til komponent kabler og DVI til VGA kabler.
DVI til komponent kabler gør det muligt at forbinde f.eks. en DVD afspiller med komponentudgang til et fjernsyn med DVI indgang. Du får en bedre kvalitet ved at benytte et DVI til komponent kabel end hvis du benytter et adapter stik.

DVI til VGA kabler kan løse problemet, hvis f.eks. din computer har VGA udgang og din projektor har DVI indgang. Skærme og computere har ikke altid de samme tilslutningsmuligheder, og her vil dette kabel være en god løsning. Ens for begge kabeltyper er, at de kun overfører billede, ikke lyd, så det bør du være opmærksom på, hvis du køber DVI til komponent eller DVI til VGA kabler.

BNC kabler

Under BNC kabler finder du almindelige BNC kabler, BNC kabler med strøm, samt BNC til Composite og BNC til RCA kabler.

Almindelige BNC kabler benyttes til at forbinde f.eks. et kamera til en optager eller en skærm. Alle BNC kablerne er med monteret BNC stik og fås i forskellige længder. BNC kabler med strøm bruges til at koble professionelt udstyr som kameraer, skærme eller lignende sammen, og kablet har både BNC stik og strøm stik monteret, så du behøver ikke at gøre andet end at tilslutte kablet til dit udstyr. De fås ligeledes i forskellige længder.

BNC til Composite kabler kan benyttes til at koble overvågningskameraer sammen med en skærm, og fordelen ved at bruge et BNC til Composite kabel er at du undgår at skulle bruge en adapter og det går ikke ud over kvaliteten at benytte dette kable.
BNC til RCA kablet kan benyttes i tilfælde, hvor du gerne vil bruge et BNC kabel i stedet for et phono RCA kabel. Kablerne kan fås i forskellige længder, som giver muligheden for at placere dit udstyr der hvor du har mest brug for det.

Composite kabler

Under Composite kabler finder du almindelige composite kabler i forskellige længder og en composite splitter.
Composite kabler bruges til at overføre video fra f.eks. en computer til en tv-skærm. Signalet er analogt og der er ikke lyd med i kablet, så skal du også overføre lyd, skal du også have fat i et lydkabel. En Composite splitter kan overføre video signalet fra f.eks. DVD-afspiller til flere skærme. Splitteren har en indbygget forstærker, der gør at video signalet ikke taber styrke ved t blive fordelt til flere skærme på én gang.

Scart kabler

Under Scart kabler har vi Scart til komponent kabler og Scart til VGA kabler.
Scart til komponent kabler benyttes i de tilfælde, hvor f.eks. din dvd-afspiller er af ældre dato end dit fjernsyn. Har dvd afspilleren ikke en Scart udgang, så har den i hvert tilfælde en komponent udgang, og her er et Scart til komponent kabel så løsningen til at få dit fjernsyn og din ældre dvd afspiller til at tale sammen.
Scart til VGA benyttes når du har to enheder, der ikke har samme stik, som f.eks. en videomaskine og en skærm. Du skal dog være opmærksom på, at et Scart til VGA kabel kun kan benyttes, hvis enheden med VGA stikket understøtter composite/CVBS.

S-Video kabler

Under S-Video kabler finder du almindelige S-Video kabler og S-Video til Composite kabler.
S-Video kabler kan bruges til at tilslutte f.eks. en dvd afspiller til et fjernsyn, og den giver et bedre signal end composite kabler.
S-Video til Composite kabler er beregnet til at få to enheder, der henholdsvis har S-Video og Composite indgange, og derfor normalvis ikke ville kunne kommunikere med hinanden. Kablet konverterer Composite til S-Video og gør det derfor muligt at forbinde en computer med en S-Video port til et fjernsyn med Composite indgang.

Masser af billedkabler

Hos avXperten.dk finder du også billedkabler i metermål, samt minijack videokabler.
Billedkabler i metermål er til dem, der kan finde ud af at lave deres egne kabler og det kan give god mening, hvis du har behov for et fast kabel i en bestemt længde, at lave dem selv.
Du kan få både Composite, Component, S-Video, Scart, VGA og HDMI kabler. Alle vores kabler er af god kvalitet, og du kan vælge imellem flere forskellige kvaliteter, alt efter hvad du har behov for. Et minijack videokabel overfører lyd og billede i samme stik. Til forskel for almindelige minijack stik, så har et minijack videostik 3 ringe. De fire områder på stikket overfører henholdsvis stereolyd og billede.
Du kan også få et minijack kabel med phonostik i et og samme kabel, så du kan bruge det til at overføre lyd fra f.eks. en mp3-afspiller til en computer eller et anlæg med minijack udgang. Minijack videokabler fås i forskellige længder og nogle med vinklede minijack stik, så de er nemmere at tilslutte bagpå f.eks. en computer.
Uanset hvilken type billedkabler du vælger, så kan du være sikker på at vi fører kabler af god kvalitet til en rimelig pris, og du kan naturligvis også vælge at købe high-end kabler, der giver dig ekstra kvalitet for pengene.Hvis du leder efter en anden smart løsning til at fremvise billeder digitalt, kan du finde en smart digital billedramme lige her hos avXperten.Vi har også smarte ventilatorer med køl i sortimentet.


 

 

Betalingskort

Samlet score: 4.9 af 5

avXperten
Sprog: DA flag NO flag
Menu Kontakt
Kurv
Søg
Vi sender pakken i dag
Bestil inden kl. 20.30
Robotstyrede priser
Sikrer dig en god pris
60 dages returret
Vi hjælper altid
E-mærket
Godkendt siden 2007